Помощ в търсенето на работа - 15

• 43 012
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Момичета как мога да проверя дадена фирма дали е реална ?
 Поканиха ме на интервю , но нищо не намирам за тази фирма ,чиито офис е в блок.
Малко ми е притеснено така..........

# 676
Като заговорихте за езици, аз имам едно питане. Освен английски, съм учила немски и испански, но последните два са ми на основно ниво (макар че са изучавани години Embarassed) Та да ги споменавам ли се чудя в CV-то си? Ако трябва да им определя нивото, А1-2 ще е новото и на двата.

Ми не е лошо да ги споменеш.

И за какво са й? Според мен не ги пиши изобщо.

# 677
Момичета, стискайте палци, утре съм на 2 интервюта Simple Smile. Едната фирма е с доста интересна дейност, харесва ми и се надявам и те да ме харесат Wink.

# 678

в търговския регистър. сайтът е www.brra.bg. можеш и по име, и по булстат

# 679
с какво се занимава?

# 680
  • София
Кое ниво според Общата европейска рамка трябва да е езикът, за да има стойност в автобиографията според вас? Аз много се чудих за немския и испански ми, но реших, че все са някакъв опит, пък макар и минимален...

# 681
За мен и А1 е плюс. Ако търся продавачка, ще взема такава с А1, пред такава, която не знае никакъв език.
Но пък какво ли разбирам аз от подбор на персонал.. Тук вчера ми се скараха, щото не съм канила никога никого на интервю.

# 682
За мен и А1 е плюс. Ако търся продавачка, ще взема такава с А1, пред такава, която не знае никакъв език.
Но пък какво ли разбирам аз от подбор на персонал.. Тук вчера ми се скараха, щото не съм канила никога никого на интервю.

недей така, попитаха те, кой ти се е карал Hug

иначе аз отбелязах, че явно не съм кандидатствала при теб, освен, ако не си в онази фирма, дето не ми се е обадила до сега Joy

# 683

И на какво отговаря А1? За мен това е никакъв език.....

За да се впише в автобиография език, той трябва да може да СЕ ПОЛЗВА, макар и с граматически грешки--долу горе като циганин да говори български....

# 684

http://www.kabinata.com/samoocenka.pdf

За мен и да знае елементарни думички като price, cotton и money за една продавачка на дрехи е плюс.

# 685
с какво се занимава?

уж строителство .... Rolling Eyes ама и в този регистър не я намирам или аз не търся където трябва

# 686
как се казва фирмата, аз мога да я потърся в търговския регистър?

# 687
ако искаш ми я пусни и на мен, и аз мога да се пробвам

# 688
ако искаш ми я пусни и на мен, и аз мога да се пробвам

Анджелина  току що ми отговори , но ти благодаря и на теб   bouquet

Ми то нищо общо май няма със строителство ?  newsm78 Нещо много странна ми идва тази обява.........аз май няма да отида. Rolling Eyes

# 689
Дай да видим и обявата.

Общи условия

Активация на акаунт