Помощ в търсенето на работа - 15

• 43 028
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Като е все едно едното и другото като пари, аз ще избера да работя Simple Smile
Но наистина, ако можеш да се споразумееш за граждански договор и възнаграждение под МРЗ след признаване на разходите + остатъка на ръка е още по-добре.

# 661
Аз не бих се съгласила ако съм работодател.

Ама в кой град е тази заплата, тук офис асистентите искатъ по 600 минимум.

Бургас "най-добрия град за живеене", но не и за работене

# 662
То освен София, едва ли има друг град, който да е добър за работене по принцип Simple Smile

# 663
To какъв живот без пари...

# 664
Здравейте Simple Smile включвам се при вас за да ми помогнете с мнения и съвети.
Майчинството ми изтича след месец и съм в търсене на работа, в момента се водя фиктивно във фирма като мениджър продажби. Казвам фиктивно понеже целта беше да се осигурявам на висока заплата заради майчиството първата година. Въпроса ми е нужно ли да го добавя като трудов стаж в CV-то ? Дали ще ми помогне при намирането на добра работа, или по скоро ще навреди Thinking работила съм в банка и на други места, но не като мениджър.

# 665
Няма да ти помогне, освен ако не лъжеш през цялото време, че всъщност си го работила...

# 666
  • Пловдив / София
Здравейте Simple Smile включвам се при вас за да ми помогнете с мнения и съвети.
Майчинството ми изтича след месец и съм в търсене на работа, в момента се водя фиктивно във фирма като мениджър продажби. Казвам фиктивно понеже целта беше да се осигурявам на висока заплата заради майчиството първата година. Въпроса ми е нужно ли да го добавя като трудов стаж в CV-то ? Дали ще ми помогне при намирането на добра работа, или по скоро ще навреди Thinking работила съм в банка и на други места, но не като мениджър.

и реално не си работила като такава в тази фирма.
Естествено, че няма да ти помогне и моят съвет също е да не го добавяш.
Пиши реалния си стаж и опит.

# 667
Благодаря ви  bouquet
fam не съм работила като такава,надявам се живот и здраве и до това ниво да достигна някой ден Rolling Eyes Писала съм си реалния стаж в CV-то нямам намерение да лъжа, но все пак да попитам  Rolling Eyes понеже все пак ще е отразено и в трудова ми книжка.

Може ли да ме посъветвате какви други квалификации е добре да придобия? Знам английски средно ниво, замислям се и за друг език (испански) компютърни курсове също са ми интересни(corew draw, autocad) но дали ще са ми от полза newsm78
Скоро четох и за програмите от агенцията по заетостта, но съм закъсняла с подаването на документи конкретно за Старт на кариера, надявам се да има и други.

# 668
Зависи какво си работила, какво си завършила и какво искаш да работиш.
Хубаво е първо да научиш добре английски.

# 669
А какво ти се работи? Английския е хубаво да е високо ниво. Първо него, после немски.

# 670
И аз смятам, че е най- добре с английския да се започне.
Покрай студентството и работата съвсем занемарих езиците. Сега смятам за голям мой минус, че нивото ми на английски и немски доста е паднало.  Tired

# 671
Все още не съм се ориентирала какво искам да работя за съжаление Rolling Eyes била са в рекламния сектор в банковия, както и в недвижимите имоти. Засега на всяка позиция за около година, нищо от това не ме е задържало за по-дълго.
Насочила съм се пак към банките заради сигурното заплащане и регламентираното работно време. Интересна ми е онлайн търговията, тези сайтове за колективно пазаруване, но невиждам подобни оферти за работа.

За езиците да съгласна съм, но умишлено не споменах немски просто този език ми е неразбираем и мисля, че ще ми е доста трудно изучаването му ooooh!

П.п имам бакалавър икономическа специалност

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 15:05 от lusia_

# 672
  • София
Като заговорихте за езици, аз имам едно питане. Освен английски, съм учила немски и испански, но последните два са ми на основно ниво (макар че са изучавани години Embarassed) Та да ги споменавам ли се чудя в CV-то си? Ако трябва да им определя нивото, А1-2 ще е и на двата.

# 673
Дами, връщам се от интервюто. Харесаха ме  Embarassed .  Искам да ви споделя за условията и точно за парите:
300 ЛЕВА - ПЪРВИТЕ 3 МЕСЕЦА
500 лева след това.
Много ми се иска да приема, не ми се стои в къщи, но и за тези пари ме е яд да отида. Вие какво бихте ме посъветвали. Аз направо не мога да реша Хем знам, че е криза и..... знам ли. По принцип съм съкратена и от 01.10 ще ми се полагат 260 лева от борсата.
Послушай интуицията си,какво казва тя? Wink Ако наистина ти се започва там-ок.Ако бях на твое място, нямаше да приема и щях да търся нещо по-добро, а през това време ще си взимам обезщтетение.Разбира се, какво мислим ние няма никакво значение, важното е, какво ще решиш ти. Hug

# 674
Като заговорихте за езици, аз имам едно питане. Освен английски, съм учила немски и испански, но последните два са ми на основно ниво (макар че са изучавани години Embarassed) Та да ги споменавам ли се чудя в CV-то си? Ако трябва да им определя нивото, А1-2 ще е новото и на двата.

Ми не е лошо да ги споменеш.

Общи условия

Активация на акаунт