Yves Rocher.fr 2

• 41 405
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Това видяхте ли го в сайта на Смарт http://smartdelivery.org/bg/NoName.html
може да е на някого от вас

Аз си разпознах едната поръчка. Mr. Green

Остава ми да чакам още една, която е направена преди тази. Sad

# 646
 newsm78
След като не разбрах какво са ми писали вчера, снощи ми дойде на ума да пусна поредната поръчка, НО от нов мейл, който не е бг...е, то ясно, че си плащам с моята карта, но отгоре-отгоре да е малко по-различно  ooooh!
сега ще видим какво ще стане...само в един момент да не се окаже, че имам Н-броя чанти и душ-гелове и бог знае какво още  Joy
Нищо нямам все още като инфо, че имам кл номер и пратена поръчка, но пък ще чакам.

Иначе им писах ясни въпроси в отговор на писмото от вчера, сега да видя какво ще ми отговорят  #Crazy определено не се разбираме с тях.  Crossing Arms

# 647
Момичета, от кои дати получихте с последния курс на Франсето? Аз чакам от 15.10.

# 648
  • Испания
Днес получавам от 17,10 !

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 13:44 от pepina1965

# 649
Код P495 - БД над 10е и подарък червено поларено яке, ако някой реши да опита. Направих си нов акаунт и на него имам 3 изпратени поръчки от куриера, след което и този акаунт беше блокиран. Някой знае ли как се закрива акаунт в ИР, че не мога да се ориентирам. Явно трябва да правим нови акаунти: 3 поръчки - нов акаунт и т.н.

# 650
  • Козлодуй
И аз получих днес двете си пратки от основния сайт-от 13.10 и 15.10.Нямам мостри в нито един от кашоните,което не е болка за умирачка,дето се казва.Но в едната ми пратка липсва продукт на цена 8 евро.Писали са ми,че мога да си ги приспадна с нек'ъв код от следващата поръчка,ок.Но ако искам да си взема мойте си пари,няма да мога да ползвам друг код,нали?Само по един на поръчка,предполагам?Прецакали са ме гадните французи.Не ги харесвам.Ще направя още веднъж поръчка,за да си взема 8-те евро(но не сега,щото подаръците никак не ми харесват),ще почакам търпеливо да получа нещо от куриерския сайт,в което се съмнявам,и най-вероятно ще се откажа...

# 651
  • Испания
Получих си единствената пратка от основния сайт
-кремчето антироже-хубаво на пръв поглед-дано свърши работа на дъщеря ми
-два душгела ноел-мириса е хубав,харесаха ми
подарък Еликсир парфюма-много ми допадна!
Мострички ,един куп хартиени списанийца,дойде добре опаковано кашонче .Доволна,но много ме е яд за останалите ми поръчки от куриерите-ще се моля да се  смилят и да ми ги пратят!

# 652
Същата работа и при мен много поръчки и...  ниенте Sad .
Някой дали знае какъв е подаръка изненада от основния, че май само от там ще се пуска.

# 653
  • Бургас
Същата работа и при мен много поръчки и...  ниенте Sad .
Някой дали знае какъв е подаръка изненада от основния, че май само от там ще се пуска.

Парфюмът Clea.  Peace

# 654
Мерси    bouquet

# 655
Нареждам се и аз с поръчка от основния, 16.10.

Исках Елексира и го получих.....Мъжки дезодорант Натура, душ гелове и шампоани. И  пробички, естествено.......За тази поръчка не получих 2 имейл, но вече си изтеглиха парите.........Доволна съм! Peace

# 656
  • Испания
Някой с моя проблем,не мога да вляза в куриерите  Twisted Evil

Уф ,добре,мерси ,помислих да не са ме отрязали,знам ли  Mr. Green    bouquet  bouquet

# 657
Някой с моя проблем,не мога да вляза в куриерите  Twisted Evil

По това време е така.......изчкай, по-късно.......

# 658
  • София
Хайде и аз с получена от осн.сайт с Елексира. Hug

Парфюмът ми харесва много.Получих и това за пубера.Да видим дали ще има ефект.

http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1560/~product_id=34572

# 659
  • София
Аз пуснах една профилактична от куриерския от друг мейл, да видим дали ще ме огрее.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт