Yves Rocher.fr 2

• 41 408
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
 Mr. Green Теди, и аз почвам така.  Hug
Сега пуснах 1 поръчка с нов мейл пък да видим какво ще има. Ядно ми е, че нещата от куриерския съм ги пуснала с 50% намалени и разни дребосъци и ставащи за подаръчета и т н.

# 631
  • София
Тедичка, а на кой мейл им писа? Да ги пробвам и аз.

Първо писах тук :

https://services.yves-rocher.com/FR/customerForm.do

Получих мейл и им отговорих.   expert-service-clientele-lcda@yrnet.com

# 632
  • Стара Загора
Вчера пуснах една поръчка с адреса на франсето-от офертите,нямам блокирани пари,имам само мейл.Вярно,че е рано все още,но ето една снимка на суивито ми и вижте и поръчка от 30.09 с адрес на франсетобг-без блокирани пари все още стои в подготовка.....няма и да я получа де........ Rolling Eyes
 Моля,забележете другите ми 3 поръчки от офертите-10,17 и 20  -получени на мой адрес във Франция,парите ми бяха блокирани,изтеглени са вече,с 2 мейла,много бързо пристигнаха.
http://prikachi.com/images/940/3979940c.jpg
За мен лично-проблема е в общият адрес.

# 633
  • Испания
Добре деее,ясно,ама нали и поръчките ни от основния сайт, са пак до Франсето -тоест пак общ адрес-за тях проблеми няма  Thinking Отделно пък дето изобщо не мога да си вляза в суивито и да ги видя ,и не само аз  Mr. Green

# 634
Eva като се ровиш из френските форуми забелязваш ли и французойките да имат проблем с пратките от куриера?

# 635
Тъй като масово изказвате съжаление, че не сте си получили поръчките, ще пиша, че имам свободен ЕвидънсаPeace Отворен е и пръснат 3 /може би 4 пъти, но не повече/ и си стои в кутията. Ако някой го иска може да ми пише, защото аз няма да го ползвам.

# 636
Търся парфюма подарък №3 - Тандре Жасмин, тъй като ми блокираха акаунта и така и не можах да го поръчам. Ако някой го е получил и не му харесва да ми пише.

# 637
Отново е станало преплитане при мен....Единия ми клиентски номер излиза на името на Madame PETRANKA GEORGIEVA PETROVA.

# 638
има 2 поръчки от ив роше от 10 и 11.10 при смарт,без име,само с това на иванка вълчева,така че ако някой чака да погледне

# 639
 #2gunfire Продължаваме безсмислената, според мен, кореспонденция с Ив Рушето  ooooh!
Получих отговор на писмото си от вчера, където питах простичко имам или нямам поръчка и що не влизам в профила си.
За капак отговорът е с някакъв шрифт, от който ми излизат ??????
-------- ?????????? ????? --------
??: contact@yves-rocher.fr
???????: Re : c658131d9cffd90 OrderTracking : services.yves-rocher.com/FR :
Suivi Commande
??: мейлът ми
????????? ??: ??????, 2011, ???????? 29 09:22:18 EEST

Въпросният тракинг номер, който се вижда е нещо, което няма как да се проследи, че в онази сайт въобще не излиза.
имам и някакъв прикачен файл от 3.37 КВ, който изтеглих, проверих, че не е заразен и се пробвах да отворя, ама не ще....няма с какво да го отворя явно ...опс!!!!
всъщност ми се отваря писмото, това което съм получала на мейла, но пак нещо не се вижда, освен разни гръцки букви вместо ???? този път.  ooooh!

Как просто да им обясня, че си искам поръчаните неща  Mr. Green

# 640
Това видяхте ли го в сайта на Смарт http://smartdelivery.org/bg/NoName.html
може да е на някого от вас

# 641
  • Испания
Отново е станало преплитане при мен....Единия ми клиентски номер излиза на името на Madame PETRANKA GEORGIEVA PETROVA.

Това съм аз,и какво правим в случая ... Имам само един кл№,и не мога да си вляза в профила.

# 642
Получих най-после отговор на писмото за регистрирани поръчки, но не изпратени. И не съм изненадана - оправдават се, благодарят ,че харесвам марката и че не са получили никаква поръчка, да се свържа по телефона и от този род. С други думи правят се на ударени - ако им изнася пращат, ако не - не - тото 2. #2gunfire

# 643
Получих най-после отговор на писмото за регистрирани поръчки, но не изпратени. И не съм изненадана - оправдават се, благодарят ,че харесвам марката и че не са получили никаква поръчка, да се свържа по телефона и от този род. С други думи правят се на ударени - ако им изнася пращат, ако не - не - тото 2. #2gunfire

Напълно подкрепям...Имам няколко поръчки и само три ми изпратиха. Ако им е изгодно тогава....Пуснах с червения часовник две и нищо....Явно не искат да го пратят и това е... #2gunfire

# 644
На мен са ми отговорили на мейла за липсващите неща, предполагам малкия грамаж да пратката ги е убедил, че не ги лъжа. Пишат, че се извиняват, и ще изпратят при първа възможност.
Това не знам как да го попълня като заявка към куриера  Confused Wink За момента няма да пускам транспортна заявка, ще следя за непотърсени пратки да си видя името  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт