Yves Rocher.fr 2

• 41 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Козлодуй
Много ви благодаря,момичета Heart Eyes Страхотни сте!
Мисля,че започвам да зацепвам Grinning Само дето хич не се вслушах в съвета на Ева да не се поръчва в сряда,та сега се чудя дали като е сряда вечер,може да се брои за поръчка от четвъртък?От кой доставчик сте по-доволни?Регистрирах се при първите,които ми попаднаха преди няколко дни,когато открих и темичката ви,а именно франсето.
Имам далечен хубав спомен за парфюм с име Орлови нокти,дали съществува още?Тук в дълбоката провинция нямам достъп до магазин,в който се предлага Ив Роше.

# 91
Ани, да си призная и аз съм облещила ей такива очи  Shocked, гледам и се кефя само какви красоти сме си поръчали  Joy
Надявам се да се справим и с ползването им, ако получим "помощ от приятел" от френскоговорящите съфорумки.

# 92
# 93
  • София
Имам далечен хубав спомен за парфюм с име Орлови нокти,дали съществува още?Тук в дълбоката провинция нямам достъп до магазин,в който се предлага Ив Роше.
Заповядай - http://www.yves-rocher.fr/control/searchresult?query=ch%E8vrefeu … amp;channel=fr_FR
Няколко неща са.  Wink

# 94
И аз на опашката за поздравления за помощта и търпението да напътствате питащите като мен  bouquet  bouquet  bouquet.

Получих две поръчки с шампоани, душгелове, балсамче за устни, еко чанта и мноооого подаръци! Перфектно  Flutter Парфюмът и на мен ми идва малко по-силен, но пък за зимата си е добре  Peace, на втората поръчка цъкнах и на някакво колие, та и него съм получила  Blush... Чак ми става неудобно за авантата, дето ползвам Embarassed..

Иначе си имам клиентски номер и съм в очакване Mr. Green.. пак..

# 95
ina21,  благодаря за линковете !
Сега си спомних, че ги четох,  след като поръчах серията, но то  ЕГН виновно.........
Те хората сложили обяснения и на английски, но кой да гледа.  newsm78

# 96
Тъжна си лягам ,натъпках се с любимите си руски бонбони ,защото за мен АДН серия няма да има   CryCry

# 97
  • София
Някой успя ли да пусне поръчка днес от основния сайт? Моля да ми каже с каква карта минава плащането, че цял ден се мъча.

# 98
Аз също се мъча цял ден с карта на Уникредит, с която плащам навякъде без проблеми и вече се отчаях. Утре пак ще пробвам, дано проблема е само днес  Sad

# 99
Днес си получих поръчката. Скромничка е в сравнение с вашите Simple Smile само 2 душгела и един рол он. Изпробвах вече единия и мога да кажа, че е страхотен.  Heart Eyes Омирисах цялата баня с него  hahaha и рол он-ът е много хубав  Heart Eyes подарък кафявата чанта (малко по-мека е от това, което ми допада, но здраве да е Simple Smile ) и спирала, с която ще се разкрася утре сутрин преди да тръгна за работа и ще заслепявам клиенти и колежки цяяял ден  Flutter Flutter Flutter
Изпратили са ми и нещо като каталог и още 2 брошури на  два френския магазина за дрехи. Да снимам ли каталога (3 странички е) ?

П.С. Как се кани приятел в сайта?

# 100
 Hug
Ина, от мен също благодарности, аз някъде пазих линковете.

Все пак кажете стъпките де.
сутрин 1 капсула + околоочен
вечер ли кога да се мажота с крема  newsm78 нали 24 ч действие има
 ooooh! ooooh! бе трябва ли да се мия през останалото време или на 24ч 1 път  Joy

1 път седмично маската

# 101
Hug
Ина, от мен също благодарности, аз някъде пазих линковете.

Все пак кажете стъпките де.
сутрин 1 капсула + околоочен
вечер ли кога да се мажота с крема  newsm78 нали 24 ч действие има
 ooooh! ooooh! бе трябва ли да се мия през останалото време или на 24ч 1 път  Joy

1 път седмично маската

Днес си взех и аз супер чаканата серия, ама доколкото аз разбрах - кремът може да се ползва сутрин и вечер като...абе, като обикновен крем. Капсулките - по една вечер. Околоочната чудесия веднъж седмично.
За миенето нищо не разбрах  Mr. Green пък и става студено, каква вода, мокра е!  Дайте някакво гелче да поръчаме вместо миене  Mr. Green Joy

# 102
  • Козлодуй
Аз платих с кредитна Мastercard на ДСК.След малко мисля да опитам и с виртуалната Виза(също ДСК).Но в куриерския/хартиен или както е там сайт.
Еви,благодаря ти за линка Hug

# 103
  • плевен
момичета кой начин на плащане трябва да се отбележи на последната стъпка  при пазаруване с кодовете          paiement dans 1 mois    това или не  bouquet

# 104
момичета кой начин на плащане трябва да се отбележи на последната стъпка  при пазаруване с кодовете          paiement dans 1 mois    това или не  bouquet
Това е да платиш след месец.
Вчера поръчах и платих с виза на Уникредит.

Общи условия

Активация на акаунт