Yves Rocher.fr 2

• 41 348
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • на брега
Теси, коя серия на мъжкия комплект получи и колко продукта има в нея? След малко отивам да взема и аз поръчка с вълшебен код.

# 61
Получих си вторите поръчки от ИР!

Мъжки лот за 10е - включва ексфолиант, крем анти-стареене, балсам за след бръснене, пяна за бръснене и тоалетна вода. Доволна!

Дамски лот за 10е - 4 продукта - парфюм, гел душ, дезодорант и крем. Доволна!

Един лот за 5е със So Elixir - много ми хареса. Доволна!

Гелове и шампоани е другото......Получих кутията и термосчето от кодовете за 5е - много ми хареса, особено кутията.

Разочерованието ми е в другия подарък - часовник и фенерче....Часовника е бил изчерпан и ми се извиняват и ми предлагат нещо за компенсация.

Часовникът към кода всичко по 10е  ми хареса!

Рапорт даден!
Благодаря ти Еве за всичко, което споделяш! Heart Eyes

# 62
  • София
Получих мейл от СД за 2 поръчки от този сайт, които пътуват. Двете са с всичко за 10 евро.
За първата нямам 2-ри мейл, но са ми теглени парите.
За 2-та, вероятно подмладяващата серия, нямам 2-ри мейл и парите не са нито теглени, нито блокирани.
И НЕ мога да си вляза в проследяването и не знам как да платя. Ако някой е открил начин да сподели. Praynig
ако имаш втори меил за една от поръчки, ще видиш че клиентски номер е друг.
сега поясня - поръчка седи в суивито само докато "с този" клиентски номер, и докато не отпътува.

значи, как беше с моят номер (кой ползвали други)
появях се в суивито, после кога получах своят номер и тръгнах - по една пропадах от там, а после в суивито просто не могам влиза, докато няма "прясня" поръча.

и аз имам меил от смарт за поръчка ми от 30.09 - а в суивито така  и не могам да влиза па

Така че - тези кои не могат влиза в суивито - трябва бъдат спокойни - поръчи ги вече "излезли" от офиса, и значи и от суивито, и всички е наред Hug
Абсолютно си права!   bouquet

Аз искам да кажа на дамите, които поръчват с Франсето да избягват да пускат поръчки в сряда.
Защото в този случай поръчките пристигат на адреса в събота, и там няма кой да ги приеме.
Политиката на сайта е такава, че след първоначалната доставка, ако не е имало никой на адреса искат потвърждение по мейла, че ще има кой да получи пратката,, но само срещу плащане на ръка! Няма друг начин!
За съжаление, аз говоря от личен опит!
Поръчка от 5 октомври е била доставена на адреса в събота и не е работил офиса във Лил.
Имам мейл, в който ме приканват да потвърдя повторна доставка, но само срещу contre-remboursement:
Цитат
je vous propose dès réception de votre accord par retour de ce mail, d'effectuer un nouvel envoi de votre colis en contre-remboursement pour garantir la livraison.
Il vous sera donc remis en mains propres.

Това, че не влизаме в суивито си означава, според мен, че сме направили някакви промени при поръчка от куриерския сайт, и ако сме променили мейла(примерно, ако ползваме втори път даден код), тогава, както пише Вишенка, поръчката ни ще дойде с нов клиентски номер.
Аз чакам с нетърпение двете поръчки с лотовете, за да видя дали втората е с нов номер!  Mr. Green

Маме, много се радвам за придобивките! Със здраве да си ги ползвате и да се похвалиш с още мноооого хубавини!  Hug  bouquet

# 63
Въпросче към момичетата, които ползват за доставка до БГ Смарт Деливъри.

Момичета, колко време след като направите поръчка изпращате заявката към СД?

Чакате ли втори мейл?

Аз си чакам още клиентския номер, а в заявката на СД го изискват...Минаха два дни от поръчката, да чакам ли още.  newsm78

# 64
  • София
Приятелка направи първа поръчка около 28.09,не е с вълшебен код. Не може да си влезе в Суивито,има потвърждение от  ИР,че е пратена,но пък я няма в камиона на СД (няма писмо от тях).
Същото се случва и с моята поръчка. Възможно е отново да има преплитане на акаунти,но незнам дали човека, при който ще отидат,ще бъде така добър да си каже,особено за моята поръчка ,която е от 10Е с подмладяващата. Пари са дръпнати.

# 65
  • София
Откога не приемат плащане с виза електрон? Много странно  newsm78 Имам поне 4 поръчки платени с виза електрон на ПИБ. Просто попълвам данните в полето за карта виза и досега не е имало проблем. Днес вече не ще.
П.П. И с  пейпал не става. Връща ме в кошницата. Тия хора ме бутат направо да си изхарча парите във фрагрансдирект  Close

# 66
момичета,2 ми поръчки,направени  в неделя вечерта са вече на фр.адрес. Peace

# 67
Момичета so elexir как мога да си го поръчам?

# 68
Момичета, кои чантички си заслужават да се поръчат? ...оранжевите, синьо-розовите или 2 цвят бордо с цветенца...чудя се с кой код да пусна поръчка... newsm78

# 69
В445 май даваше парфюма и деш-гел от куриерския .
M130 също ,като и часовник ,безплатна доставка над 17 евро  Grinning

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 15:27 от Iliana__

# 70
Това, че не влизаме в суивито си означава, според мен, че сме направили някакви промени при поръчка от куриерския сайт, и ако сме променили мейла(примерно, ако ползваме втори път даден код), тогава, както пише Вишенка, поръчката ни ще дойде с нов клиентски номер.
Аз чакам с нетърпение двете поръчки с лотовете, за да видя дали втората е с нов номер!  Mr. Green

Не точно така, аз на поръча ми от 30.09 нищо не променила, първи път ползвала кода - а все пак имам нов клиентски номер Peace

# 71
Момичета, кои чантички си заслужават да се поръчат? ...оранжевите, синьо-розовите или 2 цвят бордо с цветенца...чудя се с кой код да пусна поръчка... newsm78
заслужава си , ама много си заслужава сака в сиво и розово.....Страхотен е , а и доста голям Peace  N298 , N324 - Frais d'envoi 4.00 €. Gratuit si commande > à 10 €

# 72
Вчера влизах в темата за Джавари да благодаря за помощта на момичетата там, днес
Благодаря на всички, които ми помогнахте да разбера как да пазарувам от тук  Hug Hug  bouquet  bouquet
Евка, Вишенка и всички, които ме ориентирахте в тия главоблъсканици в сайта, в каталога и къде ли не още -БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet

Супер доволна съм от всички, което получих.
първите 2 поръчки ги взех одеве от Еконт  Party ...честно казано не помня какво имаше, по фактурите се ориентирам.
Първата, за да хвана клиентски номер беше с ексфолиант за крака № 00271
и мини нюню парфюмче eau de parfum VANILLE NOIRE 5ML ) 61076 ...като "прочетох" след това описанието мислих, че съм се прецакала и кой знае какво слбадникаво нещо ще дойде, ама нееееееее  Party супер свеж чист аромат, въобще ненатрапващ се, колежка го пробва на нея, по миризмата мислих, че просто си е измила ръцете със сапун (може да е тъпо сравнение, но мен точно на чисто и на сапун ми мирише, мн свежо)...бих си поръчала голям, ако е на ниска цена Wink
Подарък спирала (нея ще я скатая към коледния подарък на щерката) + парфюм 50 мл VOILE D`AMBRE - хареса ми, по-силен е от горния, но в никакъв случай не е неприятен, леко сладникав.

Сетът за подмладяване  Laughing Laughing добре че пише на англ, та схванах кое за какво е...от утре ще се мажа - няма начин.
Мини гланцовете, вероятно ще запазя за подаръчета, също и 1 тоалетно мляко.
Падарък имам един балсам за устни и мн симпатичен часовник в кафяви тонове, пише оранжеви...абе пит "есен"  Mr. Green би си ходил с кафявата чанта (много и се замислих...ама да видя какви врътки има с нея, че да ми излезе най-изгодно).

Поръчките ми са от 23 и 26 (не са били в ден сряда, но ще имам предвид това, което Евка е написала,  Confused дано при нея се наредят нещата и няма да пускам в сряда...а в четвъртък???в неделя не работи нищо, нали, няма да стигат там в неделя)

Hug Hug Благодаря ви още веднъж на всички, които помагате тук!

???
Пратили са ми и бол рекламни материали.
на едното има нещо като пластмасова/термо чаша и 2 съдинки - пише, че са подарък, но не схващам, ако някой знае за тях да каже как става номера.

ааааааааа
и да се оплача
имам една мостра, вероятно подарък към рекламна брошура на крем..срокът, ако верно виждам е 04.10. 2011  Laughing

# 73
В445 май даваше парфюма и деш-гел от куриерския .
M130 също ,като и часовник ,безплатна доставка над 17 евро  Grinning
Ако не стават тези двата от хартиените оферти кода е N5376 - избираш си чанта или парфюма с тоалетната вода. Дава и подарък сив сак за спорт с първата поръчка. БД над 17е и още един подарък хавлиени кърпи. Аз поръчах с този код и с референтни номера във второто поле малките флакони парфюми- 4бр за 7е с №42, балсами- №49, 50 за по 1е, 5 малки червила-№48 за 2е.

# 74
с референтни номера във второто поле малките флакони парфюми- 4бр за 7е с №42, балсами- №49, 50 за по 1е, 5 малки червила-№48 за 2е.

аз досега не съм поръчвала с винетки и така и не разбрах - във второто поле какво точно се пише за да получиш тези минибройки от нещо си. Само числото 42 не хваща. Номер 42 или V42 също
аз нещо не съм добре, но не схващам ...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт