Yves Rocher.fr 2

• 41 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аничка, да ти кажа , че нещо си се заблудила за Воал Ванилия. Той си е много сладък. Прелестна ванилия!  Heart Eyes Имам 2 бутилки. Много вкусен и мек, идеален за по-студено време.  Peace Може би не си нанесла достатъчно количество.

# 76
Момичета, седмица след единствената ми поръчка, за която нямам втори имейл от сайта и след като не получих имейл и от превозвача, че ми носи нещо, все пак реших да пиша на Ив Роше.

Получих отговор, че нямам регистрирани поръчки, за което съжалявали....само не мога да си преведа после сносно от Гугъл - дали ме карат да си повторя пак поръчката, или да им изпратя пак мейла който съм получила, че са ми регистрирали поръчка Thinking newsm78

Ето писмото, ако можете да ми помогнете:

Bonjour Madame .................,

Votre remarque concernant votre commande a retenu toute notre attention et nous vous remercions de l'intérêt que vous portez à notre marque.

Malgré mes recherches, je ne retrouve aucune trace de votre commande. Celle-ci n'a malheureusement pas été validée, j'en suis sincèrement désolée.

Aussi, je vous propose de me retourner votre confirmation de commande. J'aurai alors le plaisir de l'enregistrer, en y ajoutant gracieusement votre produit préféré que je vous invite à me communiquer par retour de ce mail.

Pour plus d'informations, nos conseillères sont à votre écoute du lundi au vendredi de 8h à 21h et le samedi de 8h à 19h au 0805.02.30.40 (appel gratuit depuis un poste fixe).

Cordialement,

Véronique
Votre conseillère Yves Rocher

# 77
Момичета, не съм блондинка , четох, но нещо не схващам. В мен възникват  следните въпроси-разсъждения:

1. Доколкото разбирам има два сайта - основен и 'куриерски'. Една и съща регистрация ли важи и за двата?
   2. Може ли да се пусне поръчка направо от куриерския, или в него се влиза само с клиенския номер, който чакате да получите във втори имейл от сайта?
   3. Ако е така, кодовете , които дава Ева, важат за този , който наричате куриерски, но след като задължително преди това е пусната поръчка от основния.
   4. Има ли някакви допълнителни кодове за основния при първа поръчка, или за първа важи само този, който излиза над артикулите в кошницата?
   5. За нов клиент (без покана) може ли доставката да е гратис, ако сумата на поръчката е под 15 евро? Нещо ми се върти в главата 5 евро... newsm78

Ако някоя добра душа се съгласи да ме просвети ще съм и безкрайно благодарна   bouquet .

# 78
Момичета, не съм блондинка , четох, но нещо не схващам. В мен възникват  следните въпроси-разсъждения:

1. Доколкото разбирам има два сайта - основен и 'куриерски'. Една и съща регистрация ли важи и за двата?
   2. Може ли да се пусне поръчка направо от куриерския, или в него се влиза само с клиенския номер, който чакате да получите във втори имейл от сайта?
   3. Ако е така, кодовете , които дава Ева, важат за този , който наричате куриерски, но след като задължително преди това е пусната поръчка от основния.
   4. Има ли някакви допълнителни кодове за основния при първа поръчка, или за първа важи само този, който излиза над артикулите в кошницата?
   5. За нов клиент (без покана) може ли доставката да е гратис, ако сумата на поръчката е под 15 евро? Нещо ми се върти в главата 5 евро... newsm78

Ако някоя добра душа се съгласи да ме просвети ще съм и безкрайно благодарна   bouquet .

Това което напиша може би ще ти помогне от тук
http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYRFR/showIndex.do?country=FR
направих първата си поръчка с код b444  и след това получих клиентския си номер
това е  Simple Smile
Някой кодове които дава Ева искат и клиентски номер, който въвеждаш след кода...

# 79
Камионът на Франсето е пристигнал по-рано. Има списък. На получилите, честито!.

# 80
Извинете, коя е Madame PETYA NIKOLAEVA PETROVA? Embarassed

# 81
Мда няма да получа нищо от вълшебния код  Cry

# 82
newsm78 Някога имало ли е грешка от тяхна страна при изписване на сайта, от който е поръчката...че при мен са направили, да им пиша или просто технически в бързината са объркали??
Хич не ми се занимава после с връщане и търсене на истинския собственик на разни стоки  Mr. Green

Hug Hug Кашмир, нищо чудно, аз дори не го пробвах, пробва го колежка и душих нея  Joy Joy  после ще видя, но ми хареса.
в крайна сметка вървя си одеве и си през ума ми минава какво съм поръчала и дали не съм изхарчила прекалено мн пари в тая криза....ами само като се сетя в някой МОЛ в парфюмериен магазин колко струва 50 мл парфюм и не само, че съм спестовница, ми направо стисната съм  Laughing
 Innocent

Ааааа и Кашмир, ти като влезе за първи път в темата, ме обвини, че не съм ти казвала, а аз си мислих, че си гуру, нали преди време ми беше показала сайта, после зацепих, че единият е англ, пък другият френски  Grinning Hug Hug

# 83
newsm78 Някога имало ли е грешка от тяхна страна при изписване на сайта, от който е поръчката...че при мен са направили, да им пиша или просто технически в бързината са объркали??

Пиши им....

# 84
Някъде из френските форуми дали не пише какво включват подаръците № 1 ,2 и 3?

# 85
  • Козлодуй
Момичета, не съм блондинка , четох, но нещо не схващам... 
И аз не съм блондинка,но може би спи в мен такава Grinning Четох,четох,почти нищичко не разбрах.Но пуста краста,не устоях и се записах с първа поръчка.От онзи "хартиен" сайт взех розовите чантички,за 2 евро 20 мостри и за още 4 евро някакво лилаво одеяло за дивана newsm78 Не ми стана ясно обаче следното:
1.Харесала съм си поне още две неща от тези подаръци с кодове.Мога ли да поръчам и други от тях?
2.Какво друго мога да взема за минимум 5 евро,не ми се дублира въпросното лилаво одеяло(то и това не ми трябваше особено Twisted Evil ).
Знам,че сигурно ви е писнало от подобни тъпи въпроси,
но се надявам да сте благосклонни към един новак в пазаруването от френски сайтове Embarassed
Благодаря предварително Heart Eyes

# 86
Според мен подаръците са парфюми:

Un parfum intemporel autour de la magie de l'ambre - първия трябва да е Voile D'Ambre

Un elixir de feminite lumineux et charnel  - втория So Elixir

Un parfum tres feminin, frais, radieux, tendre et charnel - и третия Tendre Jasmin

а и някой беше споделил, че е поръчал с третия код и му е изписало подарък именно нежния Жасмин.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 19:58 от Анонимен

# 87
Lunen_sun, добре дошла при нас!  /ще ти направим място в палатката, като прекалиш с пазаруването...../  Joy
Виж в първи пост има линк с референтни номера.
Избери си нещо от там и после този реф.№ го изписваш в празното прозорче. Намира се в ляво, като срещу него има избор на броя на продуктите.
Намалението е според условието на кода.
Питай, ако не съм обяснила добре.

# 88
 Hug Маме, направих го, сега да чакам отговор, но като гледам теглото, малко над кг, сигурно ми е единствената пратка от Фр-я, която чакам, Ив Руше-вската.

Lunen_sun, не знам дали ти върши работа, но в горен пост, първия от днес съм писала какво съм поръчала аз, не че е голяма далавера, ама все пак за 5.50 - толкова, виж реф номера, ако ти върши работа.
Освен това с друг код едни продукти, дадени от вишенка ги бях извадила на картинка и с цена, виж от тях дали ти върши нещо работа:
http://prikachi.com/images/626/3866626Y.jpg
http://prikachi.com/images/624/3866624O.jpg
http://prikachi.com/images/683/3866683J.jpg
http://prikachi.com/images/685/3866685R.jpg
http://prikachi.com/images/704/3866704N.jpg

В някоя от предните теми, значи около датите 23-24.09 veronika страхотно беше обяснила как да се поръча с тая замотаност първо на едно място, после на второ, там имаше и препратка към по-предна тема, в която Евка беше дала линкове на неща, които стават изгодни с този код или пък са на ниска цена.

Вероника, много благодаря и на теб за помощта!  Hug  bouquet

Разопаковах одеве АДН козметиката, то мн спейшъл тУЙ нещо  Laughing признавам си, че подобни не съм ползвала, я поне кажете кое как какво и кога  Joy Мъжо тъкмо ги видя и дойде да пита това ли били онези специалните+мн хубави кутиики имат....веднага ще им намери приложение за събиране на някой друг болт или гайка  Laughing

Сериозно, някой ще обясни ли как се ползва сета?

Аз реших, че капсулите са нещо като дневен крем = ползват се сутрин
Подочният  newsm78 вечер и сутрин
Кремът...на него май пише какъв е.

А това, което е на 4-5 тънки тъмнозелени опаковки вътре в кутията на околоочния крем какво е?? Пише маска?  Rolling Eyes

п.п.
 Hug Hug аз докато напиша романа си Вероника се е включила  Mr. Green

# 89
АНИ ще ма умориш от смях ха хах хаааааа Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Кажи за якето на мъжо от атласа...голямо ли е????

Общи условия

Активация на акаунт