Кухните - 40 тема

• 93 031
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Раковски
На мен с венгето ми изглежда по-добре, поне бял плот се намира по-лесно от черен. Котлоните и мивка са ти много близко един до друг, ако може ги размени с един шкаф, ако имаш миялна я вкарай между тях. Гланцираните плоскости не се драскат толкова лесно, само на модекс ми изглеждат по-меки. Има ся нови плоскости които са дори по-евтини от акрила (с малко), но казват, че са с много здраво покритие, водят се полиестерни.

# 331
didida, синковецът иска изцяло оранжева кухня - да е  модерна и само плот и гръб да са в друг цвят. Със сигурност трябва да я вържа и с цвета на ламината.
Ето това е харесал:
Снимката със сигурност е на съфорумка / моля да ме извини, че я ползвам без нейно съгласие/, но не мога да се сетя коя е. Моля , ако си я познае да драсне два реда точно какви цветове е комбинирала.
Също и това е харесал: но дневната ми е малка и не искам да комбинирам с тъмен цвят.
Може и да комбинирам и с този светлия цвят
 който е отстрани на колонния шкаф, но   как се казва точно нямам идея.
Давайте съвет.

# 332
  • Раковски
На оранжевото върви и плот титан. Цвета на шкаф колоната ми се струва, че е някакъв бук.

# 333
shadowman, извини ме за невежеството, но титанът нещо сиво като цвят ли е?
Между другото съпругът ми страшно хареса кухните ти. Без малко да подпалим колата до Южната България.

# 334
какви са размерите на мивката, за коритото питам.
80 см.Защо?

# 335
  • Раковски
Титан-а е сиво металик едно такова с  леки чертички., на предишната страница имам линк с кухня която е с такъв плот.

А за мивката питах заради размера на коритото, колко е голямо,  а за външни размери, за съпоставка с някоя друга май бе...

# 336
  • Бургас
madlena Hug видях твоята кухня на предната страница. При теб са по различни нещата. Непосредствено в/у фурната нямаш ПДЧ вратичка. Peace
П П  Каква е причината да монтираш котлоните хоризонтално? Аз лично още се чудя newsm78. И моите ще са двойка.
Ами много ги мислих тези котлони как да ги сложа, в старата кухня ми бяха така, но тогова не ми пукаше, сега не исках да ми "изяждат" толкова от плота. Но съображенията бяха следните, Първо от вътрешня котлон, или по скоро съда на него да не нагрява много гърба, второ така имам видимост към двете тенджери едновременно и не се налага да пресегям през първата за да бъркам в задната и не на последно място, ако бяха вертикални предния котлон идваше сравнително близко до ръба на плота и се притеснявах някое от палавите ми деца да не му хрумне да пипа и да обърне нещо отгоре си Twisted Evil

# 337
ragazza и на мен ми харесва повече с венгето и малко бяло. newsm78

# 338
madlena, откъде са кукичките за врата, където си сложила кърпите? има ли шанс да се надраскат вратите от тези кукички?

# 339
  • Бургас
Мадам от Лидл- 4 бр. за 5,99 лв- красота Mr. Green, според мен няма шанс да надраскат, вече ги местих няколко пъти и няма следи или нещо такова, с тези кърпи в чудо се видях докато намеря на какво да ги сложа Laughing

# 340
Аз пък да попитам от къде (в София) купувате релсите и аксесоарите за тях каквито има тук :

http://media.snimka.bg/1995/010244978.jpg?r=0

(Извинявам се, че поствам кухнята на някоя от вас  Embarassed)

# 341
Мхм Thinking някой може ли да даде предложение къде да се закачат кърпите, обаче да не се виждат? Mr. Green

# 342
  • Раковски
Flowers, тези неща са предимно турско производтсво и го потърси в Балкан-Юг, Кент-Импекс, Роси...
didida, пробвай със закачалки от вътрешната страна на вратата.

# 343
Мхм Thinking някой може ли да даде предложение къде да се закачат кърпите, обаче да не се виждат? Mr. Green
В шкафа под мивката тогава;)

Но защо се втелясвате толкова, а не гледате да ви е удобно?
Ако ще идва височайшия гост - скрийте Simple Smile))

# 344
Чак пък и кърпите да крием...

Общи условия

Активация на акаунт