Кухните - 40 тема

• 92 831
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • Раковски
За кориана ми казаха около 1000 лв/кв...

# 571
  • Варна
fufi, няма как да стане това. В нас съм с ФАТ, но от година вече не ги използвам. Тоест не са лоши мивките.

Извинявай, но не те разбрах  newsm78. Кое няма как да стане и не са лоши, ама не ги ползваш  Rolling Eyes
Аз не съм наясно с техническото изпълнение и затова питам, ако някой от вас е правил нещо подобно. Има мивки, които се в вграждат под нивото на плота, но е съм сигурна тези могат ли, но защо пък да не могат  Sunglasses

# 572
  • Раковски
Значи, мивките за вграждане под плот са пригодени за плот от камък. Мивките Фат не могат да се вграждат под плот.

# 573
За кориана ми казаха около 1000 лв/кв...

#Shocked  Stop

# 574
  • Варна
Бръмбофръц, мерси.

# 575
  • София
Здравейте, записвам се да ви следя. Предстои ни поръчка на кухня, но още сме доникъде.В момента проучваме фирмите и честно казано, колкото повече търся, толкова повече се обърквам  Rolling Eyes
Ще се радвам, ако ми препоръчате фирми, от които сте доволни за изработване на кухня по индивидуален проект, които да не са на космически цени Simple Smile

# 576
  • Някъде на път....
Здравейте, записвам се да ви следя. Предстои ни поръчка на кухня, но още сме доникъде.В момента проучваме фирмите и честно казано, колкото повече търся, толкова повече се обърквам  Rolling Eyes
Ще се радвам, ако ми препоръчате фирми, от които сте доволни за изработване на кухня по индивидуален проект, които да не са на космически цени Simple Smile
Здравей! Има си точно такава тема - прегледай нея ако искаш.  Peace
И успех в избора!  Hug

# 577
  • София
Здравейте, записвам се да ви следя. Предстои ни поръчка на кухня, но още сме доникъде.В момента проучваме фирмите и честно казано, колкото повече търся, толкова повече се обърквам  Rolling Eyes
Здравей! Има си точно такава тема - прегледай нея ако искаш.  Peace
И успех в избора!  Hug
Hug Hug Hug

# 578
Може ли да помоля Inessita да си поразчисти кутията.
Не мога да изпратя ЛС.
Извинявайте за спама.

# 579
  • Варна
Значи, мивките за вграждане под плот са пригодени за плот от камък. Мивките Фат не могат да се вграждат под плот.

Благодаря, Simple Smile Не че ми харесва отговорът, ама какво да се прави - ще е над плота, като е купена вече   Tired

# 580
  • София
Бръмбофръц,

благодаря за снимките! как точно е вградена ЛЕД лентата в кухненските шкафове - нещо като стъклено дъно се вижда?

и още - как е решен въпросът с вентилацията за охлаждане на ЛЕД-осветлението? този въпрос е и към pina. чета, че по-мощните ЛЕД лампи се нагряват значително.

# 581
Аз не съм я усетила да се нагрява, но тя е съвсем открита, сега е и студен сезон. Трябва да питам мъжа ми, какво мисли по този въпрос  Simple Smile 

# 582
Бръмбофръц,

благодаря за снимките! как точно е вградена ЛЕД лентата в кухненските шкафове - нещо като стъклено дъно се вижда?

и още - как е решен въпросът с вентилацията за охлаждане на ЛЕД-осветлението? този въпрос е и към pina. чета, че по-мощните ЛЕД лампи се нагряват значително.

При нас е издълбан улей на самите шкафове.

# 583

Благодаря, Simple Smile Не че ми харесва отговорът, ама какво да се прави - ще е над плота, като е купена вече   Tired

Дам, мивките за под плот са за плотове от камък, но и аз закупих набързо една такава и си я монтирах над ламинирания плот, разгледай ми албума на кухнята и ще видиш резултата, като пригодено хич не е зле  Wink

# 584
  • Варна

Дам, мивките за под плот са за плотове от камък, но и аз закупих набързо една такава и си я монтирах над ламинирания плот, разгледай ми албума на кухнята и ще видиш резултата, като пригодено хич не е зле  Wink

Извинявай, как да разгледам този албум ?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт