Кухните - 40 тема

• 92 863
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

На мен вчера ми монтираха мивка от бял силгранит на бланко върху бял технически камък -бианко Ево на Куарела. Ами да ти кажа има си разлика. Във фирмата за плота предлагаха и съвсем бял на цвят камък, но крайната цена се увеличаваше с около 10%. Да ти кажа честно не е чак фрапиращо, но си личи. Относно автоматичния сифон, той служел да се вдига и сваля сифона посредством бутон, изведен горе на плота. Наистина става много красиво. Понеже мивката ми е за вграждане под плот, та се получи симетрично с отвора за течния сапун от другата страна.

Благодаря за бързия отговор. Предполагам става въпрос за цвета алабастро на Куарелла, наистина е малко по-скъп материал, не знам дали си струва чак такова вманиачаване, от друга страна бяло до бяло наистина проличават нюансите. Аз пак не разбирам за този автоматичен сифон - вдига се и се сваля, но защо?

# 616
  • Раковски
shadowman благодаря за коментара

Само да добавя, че ако съмненията ви не са малко минавате на алпака микролен, примерно една Тека или Бланко ще свършат добра работа.

# 617
С благодарности към хората в този прекрасен форум, откъдето почерпихме много идеи и знания, да ви покажа и нашата кухничка:
http://nadroy.snimka.bg/properties/kitchen.636186

# 618
jdg, честита кухня, симпатична е!

# 619
  • Стара Загора
С благодарности към хората в този прекрасен форум, откъдето почерпихме много идеи и знания, да ви покажа и нашата кухничка:
Страхотна е ,честито!   bouquet

# 620

И аз я видях-много харесвам този вид вратички, много са елегантни и предполагам ще се чистят лесно понеце са заобледи ъглите-честита кухня  Grinning

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 10:42 от merrlyn

# 621
  • Русе
Не иска, нещо имаш проблем.

Иначе браво, много приятна кухня. Кажи какъв материал е?

# 622
  • София
Вкючвам се веданага  Grinning
Моята мивка си беше с безплатна доставка до офиса на Габко, от там до БГ ми взеха към 30лв за около 15 кила мивка до БГ транспорт. Ако твоята мивка си има доставка-била платена или безплатна, ще се достави в офиса на Габко в Англия, ти им пишеш, че очакваш такава стока, имената си и като пристигне тук те ще ти пишат мейл къде и колко да платиш и как да я вземеш. Ако няма доставка мивката и трябва да се вземе от продавача Габко могат да го направят ако е в същия град като техния офис иначе си поискай цена за доставка от продавача  Peace Питай ако е нещо неясно.

Много ти благодаря за бързия отговор, Мерлин! Ще проучвам и ще те питам евентуално още  Simple Smile Малко съм объркана - за всички модели мивки от твоя линк пише, че трябва да се вземат на място. Дали само твоят модел / който ми харесва , но е изчерпан сега / е бил с безплатна доставка до офиса на Габко? Странно  newsm78

Моята мивка беше на търг с безплатна доставка, не беше купи сега  Peace
[/quote]

Ааааааааа, това е съвсем различно! Ще се боря някак си, благодаря ти за отговорите!
Хубав ден! Simple Smile

# 623
  • София
Здравейте,

Някои знае ли къде мога да намеря магазин в София с повече избор на мивки blanco?
Доколкото намирам в нета - евросет ги внася и имат шоурум, но е някъде в Люлин 7, т.е. търся някой с по-достъпна локация  Sad
Всъщност да питам някой има ли мивка eurolux да сподели отзиви?
Гледах една съвсем изчистена и стандартна http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=177 и точно нещо такова ми е нужно  Rolling Eyes  

# 624

Според мен е МДФ. Да видим дали ще съм познала, но вече ги надушвам от разстояние  Simple Smile

# 625
  • Русе

Според мен е МДФ. Да видим дали ще съм познала, но вече ги надушвам от разстояние  Simple Smile

И аз така мисля Simple Smile.

# 626

На мен вчера ми монтираха мивка от бял силгранит на бланко върху бял технически камък -бианко Ево на Куарела. Ами да ти кажа има си разлика. Във фирмата за плота предлагаха и съвсем бял на цвят камък, но крайната цена се увеличаваше с около 10%. Да ти кажа честно не е чак фрапиращо, но си личи. Относно автоматичния сифон, той служел да се вдига и сваля сифона посредством бутон, изведен горе на плота. Наистина става много красиво. Понеже мивката ми е за вграждане под плот, та се получи симетрично с отвора за течния сапун от другата страна.

Благодаря за бързия отговор. Предполагам става въпрос за цвета алабастро на Куарелла, наистина е малко по-скъп материал, не знам дали си струва чак такова вманиачаване, от друга страна бяло до бяло наистина проличават нюансите. Аз пак не разбирам за този автоматичен сифон - вдига се и се сваля, но защо?
Да, алабастро беше цветът. Просто ни идваше много скъп, тъй като нашият плот е малко повече от пет метра. Относно сифона - ами когато той се сваля, цедката, която е отгоре, пада върху самия сифон и по този начин мивката се запушва и може да се напълни с вода. Не знам дали го описах правилно, дано си ме разбрала.

# 627
  • Раковски
Здравейте,

Някои знае ли къде мога да намеря магазин в София с повече избор на мивки blanco?
Доколкото намирам в нета - евросет ги внася и имат шоурум, но е някъде в Люлин 7, т.е. търся някой с по-достъпна локация  Sad
Всъщност да питам някой има ли мивка eurolux да сподели отзиви?
Гледах една съвсем изчистена и стандартна http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=177 и точно нещо такова ми е нужно  Rolling Eyes  

Нещо не ми харесаха навремето алпаката на еуролукс и при положение, че има тека ползвам тях. На Таря ми хареса мивката (Pyramis), тежка и масивна.

# 628
  • Раковски

И аз така мисля Simple Smile.

Плота е на Kaindl (тибур), вратите са на модекс (МДФ с PVC фолио), водобрана е на Rehau, мивката май е тека или еуролукс (ако не бъркам). Фурната май е AEG/Elektrolux... котката 100 породи в една (като наще 5).

# 629
  • Русе
Плота прилича на моя, травертин, но на коя фирма не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт