ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 501
  • 803
  •   1
Отговори
# 210
Информацията, която се показва на гостите, т.е. на нерегистрираните потребители, е кеширана (не става въпрос за темите и мненията, а за потребителски профили, статии, заглавна страница и други не особено динамични секции). Опреснява се регулярно (ако не се лъжа на около час или два).
Не е необходимо някакво допълнително действие от Ваша страна. Това, което виждате като се логнете, е реалното състояние на профила Ви.

# 211
Здравейте, много се извинявам за глупавата молба, но бихте ли ми помогнали с препоръките мна момичетата в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=625084.msg20342203#msg20342203

Пуснах я преди малко като продължение на стара, но ми се струва, че не се справих съвсем добре. Embarassed

Предварително благодаря за проявеното разбиране.

# 212
Бг мама вече не е същата с тези реклами.Отвсякъде те заливат реклами.Започнеш да четеш в някой от форумите и не може да четеш от реклами.Та те непрекъснато излизат отнякъде.Разбирам,че ви спонсорират,но това е просто прекалено.Рекламите са повече от статийте.

# 213
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
...,благодарение на твоята помощ и на Мамма вече всичко е ОК при мен.
                                                           Sherlok

Hug много благодаря за помощта за приятелчето  Hug

# 214
  • Canada
Преди малко разпратих доста ЛС-та на майки от чужбинския форум. Както всяка година, по това време на годината, разпращам имена на деца от домовете, на които момичетата изпращат коледни картички. Имам да разпращам още доста деца, а ми блокира опцията за ЛС-та. Моля да ми бъде възстановена възможността да изпращам ЛС-та. Извинявам се за създаденото неудобство.

# 215
  • в матрицата
Добро утро, получих ЛС от този потребител, приканващ ме да главусам за група " Лакове за  нокти"  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=346558

# 216
  • Mars Hotel
Добро утро, получих ЛС от този потребител, приканващ ме да главусам за група " Лакове за  нокти"  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=346558

Явно е масово. Много потребителки споделиха, че са получили подобни ЛС, само от регистрирали се днес потребители.

# 217
Моля да пишете на този потребител да освободи място в пощата си. Благодаря!

# 218
Моля да пишете на този потребител да освободи място в пощата си. Благодаря!

Peace

# 219

Явно е масово. Много потребителки споделиха, че са получили подобни ЛС, само от регистрирали се днес потребители.

Надявам се да няма повече такъв проблем.
Ако се появи пак, моля, сигнализирайте отново!

# 220
  Здавейте  !  Как  и   кого   трябва   да   помоля   да  ми   бъдат   изтрити   старите  постове  и  публикации   в   профила   ми  ?  Благодаря 

# 221
Цитат
Редакцията и триенето на стари съобщения не се поощрява, тъй като това може да изкриви представата за постингите на други потребители в същата или други теми и да представи техните реакции в погрешна светлина.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.

# 222
    Май  не   съм  го  обяснила  добре   Rolling Eyes -  желаех  не  да  се  изтрият  постингите   ми  по  темите  ,   а  там  дето  са  в  архива  ми  -  в  профила  ми  . Дали  е   възможно  ?

# 223
    Май  не   съм  го  обяснила  добре   Rolling Eyes -  желаех  не  да  се  изтрият  постингите   ми  по  темите  ,   а  там  дето  са  в  архива  ми  -  в  профила  ми  . Дали  е   възможно  ?

Всички постове, които са написани от Вас в коя да е тема, се намират в профила ви /Покажи последните публикации на този потребител/ и няма такова нещо като 'архив', т. е. не е възможно.

# 224
Опитвам се да се регистрирам в сайта Ви, но не получавам е-майл за потвърждение на регистрацията. Бихте ли ми указали съдействие?

Общи условия

Активация на акаунт