ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 528
  • 803
  •   1
Отговори
# 225
E-mail адресът от който опитвам да се регистрирам е посоченият в това съобщение.

# 226
Няма направена регистрация с този е-мейл адрес. Какво е заявеното от Вас потребителско име?
Възможно е по някаква причина не сте довършили процеса на регистрация или сте указали друг мейл адрес.
При регистрация се уверете, че сте завършили процеса - системата извежда надпис:
Благодарим Ви! Моля, проверете пощенската си кутия. За да активирате профила си, трябва да използвате линка, който е изпратен в писмото с данните Ви за регистрация.

# 227
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моля за помощ относно тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=625483.0. Не мога да редактирам анкетата с опция да се гласува с 3 гласа. Опитвам се, но ме връща в изходна позиция Embarassed. Три гласа, три дни, резултатите  да се виждат след гласуване.
Благодаря предварително Hug

# 228
Знаете ли направих отново регистрация през същата поща с ново отребителско име - krassymira, първото беше krassy, и отново нямам потвърдителен мейл, въпреки че ми беше изписано съобщение, че ще получа такъв на посочения от мен мейл адрес.

# 229
Здравейте. Опитах няколко начина да се справя с проблема, но ударих на греда. Затова се обръщам към Вас. Първо да се представя, де  newsm78 Казвам се Вени, на 23 год., уча в СУ. Вчера по някое време пуснах в раздел "Клюкарник тема+анкета...(или и аз вече не съм сигурна какво точно се получи  newsm78) за импулсивните покупки. Пиша курсова работа на тази тема и затова ми е нужна Вашата помощ. Анкетата трябва да е от 4 въпроса, но за да не разводнявам форума с глупости зададох 2 от тях. Анкетата има за цел да "отговори" на въпросите ми - кога най-често дамите осъществяват импулсивни покупки, какво ги привлича в един продукт и за какво харчат най-често.  Rolling Eyes Няколко часа след като пуснах анкетата/темата, отново влязох в споменатия по-горе раздел и ...нямаше ни помен от тях. smile3518 Дали има някаква възможност да са изтрити или преместени? Ако да-дали някой може да ми отговори "защо" и дали бихте ми позволили да си направя нова анкета, с 4 въпроса на едно място...Съжалявам, ако съм сбъркала нещо  doh Разчитам на Вашия бърз отговор, както и на подкрепата Ви! Благодаря за отделеното време!  newsm20

П.С. Анкетата бих искала да е временна, т.е. до 7.12... Rolling Eyes

# 230
Изтрити са.

Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

Повече тук.

# 231
Знаете ли направих отново регистрация през същата поща с ново отребителско име - krassymira, първото беше krassy, и отново нямам потвърдителен мейл, въпреки че ми беше изписано съобщение, че ще получа такъв на посочения от мен мейл адрес.

Сега вече виждам регистрацията с потребителско име krassymira.
Проверете дали писмото не е отбелязано като спам и дали не е в спам-папката.
Ако го няма и там, пишете ми на mamma (at) bg-mamma.com /заменете (at) с @/  от мейла, с който е направена регистрацията и ще активирам ръчно профила Ви.

# 232
Здравейте!
     Имам  проблем и се надявам да помогнете!Дано да е правилното място!
Шрифта ми от известно времесамо в БГмама е умален,с мозила съм мъчих от там да оправя големината,но не стана.Дали не е променяно нещо из сайта и не съм разбрала или е друго....
        Благодаря!

# 233
Вариант 1: намалили сте го през браузера
Решение: натискате клавиша ctrl заедно с клавиш 0 (нула)

Вариант 2: намалили сте шрифта чрез бутона
Решение: натискате бутона или излизате с Изход и отново се логвате.

# 234
  • в сърцето на един мъж...
Вариант 1: намалили сте го през браузера
Решение: натискате клавиша ctrl заедно с клавиш 0 (нула)

Вариант 2: намалили сте шрифта чрез бутона
Решение: натискате бутона или излизате с Изход и отново се логвате.

Понякога се намаля, ако случайно човек натисне ctrl и скрола на мишката. Връща се в същото положение по същия начин - натиска се пак ctrl и скрола на мишката, докато достигне предишния размер и вид Peace

# 235
Изтрити са.

Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

Повече тук.

Да, не съм обърнала внимание. Извинявам се   bouquet

# 236
 Благодаря ви Mamma  и Geia   bouquet

Оправих се!                                                                                                         

# 237
  • Варна
От два дни насам не успявам да премина от подфорум в друг от падащото меню в долния край на страницата. Пробвах с Мозила и ИЕ. Единствено през Нови отговори на моите публикации мога да използвам опцията за бързо преминаване в друг подфорум.

# 238
  • София / Пловдив
От два дни насам не успявам да премина от подфорум в друг от падащото меню в долния край на страницата. Пробвах с Мозила и ИЕ. Единствено през Нови отговори на моите публикации мога да използвам опцията за бързо преминаване в друг подфорум.

При мен се получава, но ако цъкна на "Отиди", след като съм избрала подфорума. С Гугъл хром под Линукс съм, ако това има значение.

# 239
  • Варна
Да, като цъкна на Отиди, няма проблем. Но понеже досега си ставаше автоматично, помислих че има проблем. Хич и не се сетих за това бутонче "Отиди"  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт