ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 532
  • 803
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!

Известно време отсъствах от форума,видях,че са направени някои промени.Сигурно темата е обсъждана по-подробно,но все пак ще си позволя един конкретен въпрос по случай този цитат:

Цитат
Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.

Регистрирана съм от 2007 година,преди това имах и друг профил,но му забравих паролата,а вече не поддържах пощата,от която бях направила регистрацията.През това време не съм пускала теми от фиктивни акаунти и,доколкото ми е известно,не съм нарушавала правилата на форума.Възможно ли е да ми бъде позволено да публикувам отговори в Семейни отношения?

# 241

От няколко дни форумът се зарежда минути и забива постоянно.
Нямам подобен проблем с други сайтове от БГ, които отварям мигновено.
Много е неприятно, бихте ли обърнали внимание за проблем...

# 242
  • Испания

Присъединявам се към публикувания пост. При мен е същото. И сега чакам дълго, докато зареди страницата, за да мога да публикувам. С други сайтове нямам никакъв проблем.

# 243

Присъединявам се към публикувания пост. При мен е същото. И сега чакам дълго, докато зареди страницата, за да мога да публикувам. С други сайтове нямам никакъв проблем.

И при мен е същото от няколко дни.
Около 2 минути му трябваха на този пост да се публикува, дори.

# 244
Има технически проблеми. От петък насам не сме преустановявали работата, включително цялата предишна нощ. Надявам се най-късно до утре колегите да успеят да ги отстранят.
Извинявам се за неудобството!

# 245
  • в сърцето на един мъж...
Явно е само за външния трафик. Повечето от нас, които имаме такъв проблем сме навън. Дано се оправи бързо Peace

# 246
  • Бургас
Добре че ви прочетох. Мислех, че само при мен е проблемът.
На моменти е просто нетърпимо. Чакам по няколко минути, за да отворя страница и по още толкова за да публикувам.
Дано скоро се оправи.

# 247
В БГ е същото, очевидно не е само за външен трафик, но от около 30-45 минути като че ли се пооправи  Simple Smile

# 248
  • в сърцето на един мъж...
Кафенце, понеже само момичета от чужбина се оплакахме, затова мислех, че няма проблем с трафика в България. При мен преди половин час изобщо не ми даваше да публикувам, директно ми даваше, че не е заредил сайта и при рефреш пак не се получаваше. Сега е по-добре, дано наистина се оправи

# 249
  • Варна
Здравейте,
Искам да попитам дали знаете защо потребител nuncheto е със забранен достъп.
В момента съм влязла с този потребител, но от друг компютър. Вероятно забранявате на даден IP address.
Не виждам причина за забрана, моля да ми дадете информация и да ми разрешите достъпа.
Благодаря,
Николина

# 250
  • София
Здравейте,
Искам да попитам дали знаете защо потребител nuncheto е със забранен достъп.
В момента съм влязла с този потребител, но от друг компютър. Вероятно забранявате на даден IP address.
Не виждам причина за забрана, моля да ми дадете информация и да ми разрешите достъпа.
Благодаря,
Николина
Не виждам да имате забрана.

# 251
  • София, България
 Привет, пуснах снощи нова тема в подфорум Кино и Телевия, сега не я намирам, предполагам, че сте я изтрили, но бих била благодарна да ми обясните защо. Мога да се аргументирам защо съм я пуснала. Благодаря предварително за отговора ви.

# 252
Пуснали сте тема за Здрач.
Такава тема има - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623192.0

Има по една тема за филм/продукция.

# 253
  • София, България
Знам, че има такава тема. Но влезте в нея и я вижте. Момичетата вътре си пишат от 4-5 години, познават си се лично, имат някои правила известни само на тях, не им се дискутират темите, които вълнуват новите фенове на сагата, въобще проявяват тенденциозно отношение и има коментари от рода на: "това сме го обсъждали вече милион пъти" и т.н. Затова исках да има отделна тема за фенове, които не сме изперкали толкова още. Не знам дали в моята тема ще има други желаещи да пишат, но ви моля да ми я върнете. Ако няма други желаещи и без това след няколко дни ще потъне в небитието ...

# 254
Не може всеки нов фен или нов потребител да пуска нова тема, при положение, че има вече съществуваща такава.

Общи условия

Активация на акаунт