ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 538
  • 803
  •   1
Отговори
# 255
  • София, България
не съм нов потребител, просто както и много други "фенове" на сагата сме я открили по-късно от другите и ни се обсъждат неща за самите филми и книги. А темата (70-тата) се е изродила и вече не е това, което е била в началото. Сигурна съм, че нямате време да четете, но ако разгледате няколко страници назад, ще видите за какво се пише. За личния живот на актьорите, за другите им филми и други глупости, които нямат много общо със самата тема. Не искам да споря, просто исках шанс. Но ако не може - значи БГ мама не е за всички, а само за "кликата" в случая. Благодаря.

# 256
Това, което видях, е че се обсъждат и сцени от филма, и актьорите.

Това, че БГ-Мамма е за всички, не означава, че трябва за всеки въпрос, всеки потребител да си има отделна лична тема.

# 257
  • София, България
ок, значи темата остава за 15 души (броих ги в последните 11 страници), а останалите не трябва да се вълнуват от нея, разбрах.

# 258
В много от големите периодични теми често текат няколко дискусии успоредно, защото обикновено не всички са на една 'вълна'. Не виждам причина това да не се случи и в тази тема - зависи само от Вас, потребителите.

# 259
  • София, България
не се случва защото:

ето един пост на Галина, една от новите фенки

"Айде,бройте ме и мен по вампиро- върколашко вманиачените Crazy.Гледах филма за първи път едва миналата седмица когато го даваха по ТВ7.Чаааак сега и от тогава сън не ме лови,вампири сънувам,върколаци ме гонят....Изгледах другите от нета на един дъх.За съжаление и в нашия град няма кино,така че гледах Зазоряване от от трентите с УЖАСНО качество и хихикаши се зрители,невероятно тъпи субтитри,ама пак е нещо.
Аааах,каква любовна нощ,чак ми се прииска да му скоча на моя после а я гледах към 12 вечерта.Да се надявам че докато излезе втора част ще направят един мол в града че да не бия път до Стара Загора.Ама едва ли...."

и отговора:

"Ще понеса ако скачате на Едуард и Роберто, Тай, Келън и още много, но за мъжете си може да споделяте в друга тема. Както казваше Тина too much information."

и още един отговор малко по-надолу:

""Красе посдлените ти постове просто къртят  като Едуард таблата Blush"
Не че има полза от тях... Хората си говорят, кервана си върви. Някога имаше уважение и правила тук, липсват ми старите времена... Все пак на пролет правя 4 години тук, не съм длъжна аз да се променям"

после един мой въпрос:

"Кажете какви са правилата, да не объркаме нещо, сори, че сме открили Здрача няколко години след вас, ама какво да направим "

и отговора:

"Просто е, домашните неща са си за у дома или някъде другаде... Peace
Както каза Красето, тук ако щеш сексувай, който си искаш

Добре дошли на новите попълнения! Не се плашете, де, пишете. "Старите " не хапем...."

още един коментар по повода от една "стара" фенка:

"Новите момичета, добре дошли   Тук не хапем   Знаете ме, но да кажа, че почти нищо не ме дразни в писанията ви   Във времената на Тина, когато бях нова и за темата, и за форумите като цяло, направо бях ошашавена от Правилата тук. После разбрах, колко свободно си живеят мамите в другите теми  Така, че аз съм за - всеки да го дава по собствено осмотрение, стига да не излиза от общите правила.  Като гледам "старите колежки" , аз единствено май така мисля   "

това е пак от Галина:

"Виж сега,не смятам,че съм казвала каквото и да е било толкоз лично ,че да ми правиш забележки още на първия пост.Това ,че пишеш от няколко год.в  темата не означава че може наляво и надясно да раздаваш команди кой какво да пише.
Не искам да се заяждам с никой тук и не съм се записала в темата за да си "говоря" на въпреки с когото и да било.Исках да изкажа колко съм впечатлена от филма,как ме е грабнал (както всички тук )как ми въздейстава и да се пошегувам малко,обаче все ще се намери някой който да размаха виртуално пръст.Жалко..."

и още малко от мен:

"Не знам коя е Тина, но едва ли е Господ Бог. Направих си труда да прочета целите общи условия, но не видях кое точно ми забранява да пиша, каквото съм написала. Този текст ли имате предвид:

"Силно нежелателно е публикуването на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера, а когато данните са чужди, то това е абсолютно забранено.
Изключение могат да правят само публично достъпни адреси и телефони на лекари, клиники, магазини, институции и т.н.
Постинги, съдържащи персонални данни, се редактират с оглед запазване сигурността на потребителите и предпазване от недобросъвестно ползване на личните им данни. "

Щото ако е той, не виждам никакво нарушение за него. И аз като Галинна влязох да потърся тема, за да споделя какво съм прочела/видяла и да прочета как други хора са го почувствали и усетили. Галинна явно новите Здрачки трябва да си направим и нова тема, да не се пречкаме тука.

А относно сексуването с екранните любимци ще си позволя да ви натрапя още малко лична информация като споделя, че мъжът ми е прекрасен и не го сменям ни за Роб, ни за Тай, ни за двамата заедно. Здрача е мания, ама вие не се ли усещате, че сте прекалили вече. Спирам да пиша тука, щото направо си "хапете""

и отговора:

"Сега, мила ми Радос...надявам се да прочетеш какво ще напиша, въпреки, че декларира, напускането на темата.
Не мога да разбера защо се пудриш и фръцкаш толкова, когато някой ти направи забележка и отправи предупреждение какво е желателно да се пише тук и каквО НЕ.  Вместо да попиташ, да се поинтересуваш, ти вдигаш стойки. Даже не можа да прозреш какво исках да ти кажа на теб и другите новодошли с това "не хапем". Не си мисли, че ние не харесваме собствените си мъже и не ги обичаме, та си хортуваме тук и си пишем за разни други бонбони, дето я ги видим, я ги помиришем. Както сама каза Здрач е мания, затова всичко, което ни вълнува от герои до актьори го споделяме тук. Колкото до сексуването направи си извода защо съм го написала в бяло. Вземи прочети поне моите постове."

ами не ми се пише повече в тая тема ... и явно не само на мен, защото и другите нови "фенки" избягаха ...

# 260
  • в сърцето на един мъж...
Радос, аз съм от по-старите потребители, писали там. Включих се почти след като бяха минали половината от навъртяните до сега теми. И директно обидих техния кумир. Е, посдърпахме се, поскарахме се, но в крайна сметка намерихме общ език. Опитай и ще видиш, че момичетата не са лоши, пишат за филма, обсъждат, винаги може да се намери начин да се влееш в групата Hug

# 261
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=347242  този потребител праща реклама на лични съобщения, вероятно ще вземете мерки  Peace

# 262
В Потребителски групи има тема- Да си разтълкуваме съня/изобщо за съня/, в Клюкарника има- Случи ми се нещо странно.
Някои потребители държат на това,че "Случи ми се нещо странно" е тема за сънища. Никакви обяснения и примери не помагат.Редно ли това?

# 263
Заглавието според мен е ясно - "Случи ми се нещо странно", а не "Сънувах нещо странно".
Разбира се, има ситуации, в които сънят може да бъде директно и тясно свързан с реално събитие и тогава би било оправдано, но просто споделяне на странни сънища или тълкуването им, определено са за другата тема, ориентирана към тази тематика.

# 264
Благодаря!

# 265
  • пловдив
Във връзка с появили се съмнения в конкурсна тема за декупаж, моля
модераторите да направят проверка на следните профили
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=342887
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=347217
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=347233
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=344695
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=347381
относно т.11 от Правила на Форумите
11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.
Благодаря предварително за проявеното разбиране!

# 266
# 267
Пак не ми се отварят статиите  Tired Беше се оправило само, сега пак само отказва да ги отваря.  Crazy
С ИЕ не може, с Операта става.

# 268
Блонди, нищо не е пипано по визуализацията им, не е променяно.

Можеш ли да ми дадеш скрийншот.

При мен, с IE 8 се зареждат съвсем ОК и в normal, и в compatibility view.

# 269
Да попитам как мога да вмъкна линк в подписът ми?
Четох, четох и не става!

надпис

Код:
[url="http://www.bg-mamma.com"]надпис[/url]

Сменяш
httр://www.bg-mаmma.com
и
надпис
с каквото желаеш.
Не ми се получава връзката с линка, при тези инструкции.
Както и Надпис като натисна, не ме отвежда никъде  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт