ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 546
  • 803
  •   1
Отговори
# 270
KIARA_K, некоректен е адресът в подписа Ви.

http:// не трябва да е повторено, а и кавичките са излишни.

В допълнение предвид факта, че сайтът е корпоративен, мястото му не е в подписа, а само в полето www.

# 271
Хмм, не знам как така го обърках, но моля да бъде изтрито мнението ми, че подвежда погрешно.

# 272
  • Sofia
Хмм, не знам как така го обърках, но моля да бъде изтрито мнението ми, че подвежда погрешно.
Simple Smile редактирах го

# 273
Апелирам темата за Мтел да бъде заключена. Проблеми с Мтел и системата им вече няма. За сметка на това пък темата се използва от техни хора, за да си правят реклама на промоции, продукти и прочие. Включва се един уж с въпрос, а след това техен човек се включва с отговор и така си промотират условията.

Ето даже и пример ми изпадна, както си четях кротко, кротко:

Някой дали знае дали Мтел ще пускат iPhone 4S на лизинг?

да, гледах го в техен магазин, 30 лв на месец е на лизинг, в брой май беше 700

да, толкова е- 30 кинта на изплащане, на мен вече ми го предложиха като оферта с тарифен план.

Някой дали знае дали Мтел ще пускат iPhone 4S на лизинг?

да, гледах го в техен магазин, 30 лв на месец е на лизинг, в брой май беше 700

Стига бе, сериозно ли е само 30 лв. на месец  #Crazy Сигурни ли сте, че става въпрос за iphone 4S?!? Незнах че вече го има на изплащане.....За колко време е лизинга, знаете ли?

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 19:52 от Мишелин

# 274
  • София
Помощ!
Бебето натисна някакви клавиши и намали екрана на  Форума. Как да го върна в нормален вид?

# 275
Помощ!
Бебето натисна някакви клавиши и намали екрана на  Форума. Как да го върна в нормален вид?
Ctrl и +

# 276
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Помощ!
Ctrl и +

или А+ а- горе в дясно (сини бутончета) и нацелувай хакерчето   Mr. Green

# 277
Помощ!
Ctrl и +

С Мозилката не ми се получава. Аз ползвам Ctrl и колелцето на мишката. Зуумването на 100% правя с Ctrl и 0 заедно.

# 278

цитатите са от друга тема.. не от Мтел, а от Въпроси.

# 279
# 280
Смених си електронната поща в профила, заявих имейл с код за активация, получавам го, но е празен.
Сега не мога да си вляза в профила. Потребител 2777 съм (probily).

# 281
  • Sofia
Смених си електронната поща в профила, заявих имейл с код за активация, получавам го, но е празен.
Сега не мога да си вляза в профила. Потребител 2777 съм (probily).
фикс

# 282
Интересувам се дали мога да дам връзка към фейсбук със страница която има подобна тематика като в тема на форума ? Питам за да не ми изтрият темата и да ме баннат Simple Smile темата е : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626635 , а фейсбук педжа има същата идея, но се постват повече продукти отколкото статии Simple Smile

# 283
Смятам, че и темата е излишна (премахвам я).
Има тема за iHerb, която без това се движи на ръба на правилата, да не кажа, че често потребители си позволяват да ги прескачат.
Пишете в основната тема за iHerb.
Предполагам и че страницата във Фейсбук, която съдържа линкове към продуктите, подобно на изтритата тема, е с линкове с Вашия референтен номер/код за отстъпка. Може да си публикувате кода в темата, така, както всички останали потребители.

# 284

цитатите са от друга тема.. не от Мтел, а от Въпроси.

Много добре зная от къде са цитатите. Въпросът е, че цитираните потребители се разписват де що телефонна тема има, а цитираното беше за пример. Тъй като не мога да искам да заключат всички "мобилни" теми, помолих това да бъде направено поне за Мтелската. Но явно темата си остава.
Не зная защо се толерира това, при условие, че администраторите също са нясно каква е целта на регистрация на въпросните потребители.

Общи условия

Активация на акаунт