ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 550
  • 803
  •   1
Отговори
# 285
Вчера /или онзи ден/ писах в тема за Звездните компромати и ми е изтрито мнението. Защо?

Постът ми не беше спам- беше просто отговор на други потребители защо не се изчаква да
си навърти темата 50- те страници, а се пуска нова!
И аз просто предположих, че авторката от страх да не би някой да ѝ открадне темата с всяка следваща избързва. И добавих също, че може би това е единствената ѝ радост и помолих момичетата да не ѝ я отнемаме. И това беше всичко.

Да не говорим, че тази тема е от векове, и "авторката" съвсем не е авторка на темата,
а просто е една от всички, които до сега са я пускали.
Та, в този ред на мисли, защо ми е изтрит постингът? Истината обида ли е?

# 286
  • Sofia
Публикацията Ви бе оффтопик и откровено заяждане и бе разчистена заедно с десетина други.

# 287
Здравейте,
Извинявам се за въпроса, но не намерих инфо другаде.
А пустото му любопитство все не ме оставя да не попитам.  Embarassed
Пред всяка тема има две колонки с различни иконки - какво означават те?
Благодаря ви!

# 288
  • София, България
за първата колонка има легенда отдолу. А втората колонка е с иконка на темата, която си избираш от списък, когато пускаш новата тема. Най-общо значи дали темата е за забавление, за въпрос, за информация ... и т.н.

# 289
Намерих си отговора Simple Smile Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 01:15 от Kumba_ya

# 290
  • София, България
Аз като модератор взех да го раздавам, но да ви отменя малко  Wink Броя на публикациите се отчита само в определени подфоруми, може би не сте писали в тях, затова не ви се отчитат.

# 291
за първата колонка има легенда отдолу. А втората колонка е с иконка на темата, която си избираш от списък, когато пускаш новата тема. Най-общо значи дали темата е за забавление, за въпрос, за информация ... и т.н.
Аха, ясно - то си го имало ама кой да гледа - благодаря  Simple Smile

# 292
Следният потребител с 0 публикации с линк в профила си, който по всяка вероятност е с рекламна цел, вероятно разпространява лични съобщения (с рекламна цел?)
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=346112
При копиране в браузера на линка се отваря албум със снимки на недвижими имоти (вероятно квартири в различни райони на София), с координати за контакт.
http://www.album.bg/room_krasna/images/27281730/

# 293
  • София
Fall, в полето "Уеб страница:" може да има линкове към комерсиални страници. Няма данни да са изпращани масови ЛС-та.

# 294
  • Пловдив
Много се извинявам, ако не е подходящото място - искам да пратя ЛС на този потребител, но му е запълнена пощата - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=272785

Благодаря предварително!

# 295
Fall, в полето "Уеб страница:" може да има линкове към комерсиални страници. Няма данни да са изпращани масови ЛС-та.
Simple Smile ОК, значи просто съм обект на незаслужено внимание. Аз пък го рипортнах

# 296
  • София
Здравейте!
При опит да си сменя снимката на аватара и подписа ми дава грешка, че размера не е подходящ.
А реално, снимките, които се опитвам да кача са коригирани до необходимия размер/ че и по-малки/ Къде бъркам Rolling Eyes
Благодаря в аванс  bouquet

# 297
вероятно разпространява лични съобщения (с рекламна цел?)

Вероятно или сте получили такова лично съобщение?

При опит да си сменя снимката на аватара и подписа ми дава грешка, че размера не е подходящ.
А реално, снимките, които се опитвам да кача са коригирани до необходимия размер/ че и по-малки/

Моля, укажете точния адрес на изображението, което се опитвате да поставите като аватар.

# 298
  • София
Мамма, оправих се, благодаря  bouquet

# 299
Явно въпросът не заслужава внимание, регистрирал се е, иска да си комуникира с разни хора на ЛС, и си е сложил линк към брокерските снимки в профила, просто така

Общи условия

Активация на акаунт