ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 752
  • 803
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!

На няколко пъти ми се налага да ползвам бутона "Вмъкни списък" при публикуване на мнение, но въпросният текст не се номерира или отделя с някакъв символ. Просто само се измества по-навътре в полето, като нов ред. Например тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20878224#msg20878224

Не работи ли този бутон?

Имаше проблем с визуализирането на "точките", който е отстранен.
Отделно от това обаче посочената публикация не е форматирана правилно.
Всеки ред, пред който искате да има точка, трябва да е заграден с тагове li
Би трябвало да е

Код:
[list]
[li]Нарежете патладжаните и тиквичките на парчета по дължина.[/li]
[li]Изпечете зеленчуците във фурна на 180 градуса.[/li]
[li]Извадете чушките, когато се изпекат, сложете в плик или в затворена салатиера, за да може да ги обелите по-лесно.[/li]
[li]В тенджера разбъркайте агар-агара /желатина/ с доматения сок или бульона.[/li]
[li]Кипнете и оставете да ври 2 минути.[/li]
[li]Посолете и поръсете с черен пипер.[/li]
[li]Вземете форма, в която ще редите зеленчуците.[/li]
[li]Сложете пластове червени, жълти чушки /след като вече сте ги обелили/, патладжани, тиквички.[/li]
[li]Сипвайте на всеки пласт по малко от доматения сок/бульона с агар-агар/желатин.[/li]
[li]Вмъквайте по малко босилек, за да добавите допълнителен вкус.[/li]
[li]Когато наредите всички зеленчуци, понатиснете и покрийте с чиния с тежест отгоре.[/li]
[li]Сложете в хладилника за 24 часа.[/li]
[li]Извадете от формата непосредствено преди сервиране.[/li]
[li]Гарнирайте с малко сос винегрет и декорирайте с листа босилек. [/li]
[/list]

И ще се визуализира така

• Нарежете патладжаните и тиквичките на парчета по дължина.
  • Изпечете зеленчуците във фурна на 180 градуса.
  • Извадете чушките, когато се изпекат, сложете в плик или в затворена салатиера, за да може да ги обелите по-лесно.
  • В тенджера разбъркайте агар-агара /желатина/ с доматения сок или бульона.
  • Кипнете и оставете да ври 2 минути.
  • Посолете и поръсете с черен пипер.
  • Вземете форма, в която ще редите зеленчуците.
  • Сложете пластове червени, жълти чушки /след като вече сте ги обелили/, патладжани, тиквички.
  • Сипвайте на всеки пласт по малко от доматения сок/бульона с агар-агар/желатин.
  • Вмъквайте по малко босилек, за да добавите допълнителен вкус.
  • Когато наредите всички зеленчуци, понатиснете и покрийте с чиния с тежест отгоре.
  • Сложете в хладилника за 24 часа.
  • Извадете от формата непосредствено преди сервиране.
  • Гарнирайте с малко сос винегрет и декорирайте с листа босилек.

Може точките да са кръгчета или квадратчета.
Трябва само в началото на реда вместо li да напишете o или + като няма затварящ таг

Код:
[list]
[o] така е с кръгче
[+] така е с квадратче
[/list]

Този код ще изглежда така

• така е с кръгче
  • така е с квадратче

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 21:30 от Mamma

# 586
  • Испания
Много благодаря, Mamma!   bouquet   bouquet   bouquet

# 587
  • Казанлък of all places
Бихте ли заключили тази тема, моля?

# 588
  • София
Здравейте.
Искам да пусна тема в Обяви >> Продавам, предлагам, подарявам , но не мога. Въпроса ми е защо?
Прочетох условията, но не намерих моя потребител защо не може.
Моля за помощ.  Peace

# 589
Здравейте,

Цитат
Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=84656.0

# 590
Искам да пусна тема в Обяви >> Продавам, предлагам, подарявам , но не мога. Въпроса ми е защо?
Прочетох условията, но не намерих моя потребител защо не може.

Кои условия сте прочели?

Ето цитати от темата за правилата на сайта, от темата за ранговете, както и от темата за правилата в подфорумите за обяви.

Правила на Форумите

Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите!
Допускат се обяви само за покупко-продажба на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това форуми за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

Достъп до подфорумите за обяви имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).
Теми и мнения в тях могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

В почти всички подфоруми е забранено публикуването на теми и мнения за нерегистрирани потребители, а някои от подфорумите са скрити за тях.

Поради зачестилите злоупотреби с форумите за обяви (продажба на стоки от магазини и оказиони, некоректни потребители, изкупуване и препродаване с голяма надценка и т.н.), то тези форуми вече са "скрити" както за нерегистрираните, така и за току-що регистрираните потребители, а теми в тях (във форумите за продажби) могат да се публикуват само от потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).

Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

# 591
  • София
  Здравейте, искам да попитам към кого да се обърна за информация, искам да сложа рекламен линк в подписа си. Много ви благодаря предварително   bouquet
 Поздрави и усмихнат ден, Ева

# 592
Рекламни линкове са недопустими в потребителските подписи и няма дори "платен" вариант за това.
Единствените изключения са за профили на партньори, както и акаунти на рекламодатели с активна рекламна кампания, но те нямат право да пишат извън собствените си заявени и договорени рекламни теми.

# 593
  • София
 Много ви благодаря, аз мислех че има платен вариант, затова попитах.  Blush
Хубав ден.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 16:13 от Ева на третия етаж

# 594
Това крилато създание прелита насам-натам по темите и се записва наред  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=266975;sa=showPosts

# 595
  • София
Днес, както си разглеждах една тема, при преминаване на следващата страница, от мен се поиска да се логна. А аз си бях влязла, освен това, на компютъра съм си запаметена. Изобщо не влизам всеки път, нито излизам изобщо.

Това нещо нормално ли е, просто ей така, изведнъж да се окажа излязла, без да съм го правила?
И ако не е, казвам, че влизам само от това ай пи.
Ако някой ми влиза в профила през друго ай пи, на този етап, това не съм аз. Mr. Green

# 596
Днес, както си разглеждах една тема, при преминаване на следващата страница, от мен се поиска да се логна. А аз си бях влязла, освен това, на компютъра съм си запаметена. Изобщо не влизам всеки път, нито излизам изобщо.
Току що и при мен се случи същото.

# 597
  • в сърцето на един мъж...
Клонка, явно доста хора са били разлогнати днес. На мен също ми се случи при отваряне на страница от форума, да не съм логната. Познати също се оплакаха.

# 598
И при мен по-рано днес. Ползвам Opera и автоматично се логвам.

# 599
Явно е имало някакъв технически проблем, който е засегнал всички.
Предадох на програмистите и системния администратор.

Общи условия

Активация на акаунт