ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 738
  • 803
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря  bouquet

# 601
Рекламни линкове са недопустими в потребителските подписи и няма дори "платен" вариант за това.
Единствените изключения са за профили на партньори, както и акаунти на рекламодатели с активна рекламна кампания, но те нямат право да пишат извън собствените си заявени и договорени рекламни теми.

В този случай ,примерно,допустим ли е подписът? Дали мога да изпиша и аз така сайта на фирмата си? Благодаря!

# 602
Рекламни линкове са недопустими в потребителските подписи и няма дори "платен" вариант за това.
Единствените изключения са за профили на партньори, както и акаунти на рекламодатели с активна рекламна кампания, но те нямат право да пишат извън собствените си заявени и договорени рекламни теми.

В този случай ,примерно,допустим ли е подписът? Дали мога да изпиша и аз така сайта на фирмата си? Благодаря!

Не, не можете, освен ако не сте представител на някоя от партньорските ни организации.
Може да видите, че въпросният сайт, който е посочен в дадения подпис, е от партньорските и фигурира в дъното на всяка страница в БГ-Мамма.

# 603
  • София, България
Привет, от днес забелязвам, че ако не съм активна известно време и сайта ме "изхвърля" демек пак трябва да влизам с име и парола. Досега не съм имала този проблем  newsm78

# 604
Когато се логвате, маркирате ли квадратчето пред "Запомни ме"?

# 605
  • София, България
маркирам го да, ама след половин един час ме изхвърля

# 606
Днес имаше еднократен проблем с "изхвърляне" на всички логнати, но сега няма вече такъв проблем.
Моля, изтрийте бисквитката за bg-mamma.com, изчистете кеша на браузера и опитайте отново.
Ако след това и въпреки че маркирате "запомни ме", отново ви "изхвърли", моля, пишете отново.

# 607
  • София, България
ок, благодаря

# 608
При мен има проблем, когато влизам от лаптопа си, не пиша за днес. Не съм влизала чрез него от неделя, мисля. След около 30-на минути ме изхвърля от сайта и ми дава опция да напиша отново име и парола. Правя го, но излиpа, че съм въвела грешна парола и така няколко пъти. Успявам да вляза след като затворя страницата и вляза отново. Винаги маркирам прозорчето "запомни ме".

П.П. Днес и аз имах същия проблем като описания от КЛОНКА и останалите потребители.

# 609
Аз също току що си смених паролата, за втори път тази вечер. Лошото е, че като ме изхвърли системата няма как да пиша и да Ви информирам. Какъв е проблемът, наистина?

# 610
  • Варна
Аз също току що си смених паролата, за втори път тази вечер. Лошото е, че като ме изхвърли системата няма как да пиша и да Ви информирам. Какъв е проблемът, наистина?

A когато се логвате и отмятате "запомни ме", задавате ли колко дълга да е сесията? Имах такъв проблем преди и се оказа, че е защото по дефолт сесията е дълга 30 минути и аз не съм задала повече време.

# 611
Я таз девойка да погледнете, ако може: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=198006

# 612

A когато се логвате и отмятате "запомни ме", задавате ли колко дълга да е сесията? Имах такъв проблем преди и се оказа, че е защото по дефолт сесията е дълга 30 минути и аз не съм задала повече време.
Да, точно това се оказа проблемът и при мен, но късно го забелязах. Благодаря, Хексе   bouquet

# 613
Тоз Симеончо явно си рекламира многото сайтове в подписа, две мнения пусна, ни в клин, ни в ръкав, без никаква връзка.  Rolling Eyes

# 614
Здравейте! Бях Ви писала в полето "информирай модератор" да изтриете едно мое мнение в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628747.165
Дали е възможно да го направите?

Общи условия

Активация на акаунт