ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 465
  • 803
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
направих темите:
 - За безплатния овулационен календар:
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637697.msg20962363#msg20962363
 - За платеното приложение:
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637699.msg20962438#msg20962438

За платеното приложение поставих 10 кода за безплатно изтегляне които са предназначени само и единствено за потребители на този форум.

Поздрави

# 631
Здравейте,
виждам че темата за платеното приложение е премахната.
Едва ли всичките 10 кода които поставих са били използвани - т.е все още приложението е безплатно за хората които четат тук.

Поздрави

# 632
Не бяхте написал в темите, че е съгласувано с администраторите.
Възстанових темата и добавих.

# 633
Благодаря,
ще поставям нови кодове при всяка нова версия, защото технически съм ограничен от Apple колко кода мога да раздам за всяка от версиите.

Поздрави

# 634
Приложението е чудесно и много полезно. Свалих го и го разгледах! Наистина е безплатно.
Поздравявам момчето за добрата идея!

# 635
  • Бургас
Здравейте,
моя приятелка е имала проблеми с компютъра и са и изчезнали всички пароли, вкл. и от Bg mamma.
Няколко пъти е пробвала, но не може със стария си мейл да си направи поне нова регистрация. А не знае нито тайния въпрос...не се получават нещата.
Име на потребителка е   manka
Мейл  gradinakirovi@abv.bg
Моля, помогнете , как да си възстанови профила?

# 636
потребителското й име се изписва мanka /'м' на кирилица/ - дали не е в това проблема?

# 637
  • USA, Steak State
Здравейте,
предполагам сте забелязали, но за всеки случай да ви пиша.
От около 12 часа не получава на мейл адреса си уведомяване за нов отговор по теми в които пиша.
Проверих си настройките и всичко е наред.
Ще се радвам на отговор, изключително ми е неудобно да се ровя в "Известия и Е-мейл".
Интересното е, че когато ползвам старо уведомение в мейл-а си автоматично ме праща в тази част на темата, която не съм чела...  newsm78
Дано да сте разбрали какво имам предвид...

# 638
Известия се изпращат. Тествах и с тема, и с публикация - всичко е наред.
Проверете да не са в спам-папка.
Известия се изпращат само за първия непрочетен отговор.

Сега погледнах настройките Ви.
Явно сте ги променили.

В полето За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:

е посочено "Модерирането, само ако аз съм започнал темата".

Променете го на Отговорите и модерирането или Само отговорите

# 639
  • USA, Steak State
Известия се изпращат. Тествах и с тема, и с публикация - всичко е наред.
Проверете да не са в спам-папка.
Известия се изпращат само за първия непрочетен отговор.

Благодаря за светкавичният отговор. Оказва се, че gmail е решил, че са спам. Благодаря за съдействието!

# 640
  • Варна
Искам да попитам има ли някакъв начин,когато цъкна на "Нови отговори на моите публикации" да се откажа от следенето на определени теми,които вече не ме вълнуват ? Не искам да ми излизат някои теми,въпреки че съм писала в тях, не искам повече да ги следя.Как ?

# 641
няма начин

# 642
  • USA, Steak State
Хмм.... не се ли трият от "Известия"----> чек кутийка на съответната тема--------> Бутона "Спри известията"?

П.С. Много се извинявам, че се намесих, но и аз имах доскоро същият "проблем" и разцъквах доста форума.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 643
  • София, България
Бр, и мен ме вълнуваше същото, чакаш и се надяваш като станат 50 страници да спрът да се появяват (въпреки, че има и такива, които не ги затварят на 50 страници и се точат вечно)

# 644
TheBlackWidow, това е за "Текущи Известия на Теми", а не за "Нови отговори на моите публикации" /излизат теми, в които потребителят е публикувал мнение/.

Общи условия

Активация на акаунт