ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 463
  • 803
  •   1
Отговори
# 645
  • USA, Steak State
TheBlackWidow, това е за "Текущи Известия на Теми", а не за "Нови отговори на моите публикации" /излизат теми, в които потребителят е публикувал мнение/.

Ясно.  Peace Кристално ясно даже.
Ще пиша направо лично съобщение със съвет да не се натрапвам тук.  Mr. Green

# 646
  • Стара Загора
Защо на мястото на публикациите ми пише :leet , а не броя публикации?

# 647
  • Sofia, Bulgaria
Защо на мястото на публикациите ми пише :leet , а не броя публикации?

Защото имаш точно 1337 поста Wink
Отговорът в уикипедия - Leet (or "1337")

# 648
  • Стара Загора
Мерси!

# 649
А защо ми изтрихте темата в Клюкарника? В разрез с кое правило беше?

# 650
Темата Ви е за Семейни отношения, а не за Клюкарник.
Тъй като подфорумът е с рестриктиран достъп, за който нямате необходимия ранг, темата е била изтрита.

За повече информация - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 651
Мерси за отговора. Simple Smile

# 652
Здравейте, моля да ми бъде изтрит акаунта. Не намерих подобна опция, която да се осъществява от самия потребител, както и актуален мейл на Администратор. Благодаря предварително.

# 653
Рекламата за обувки, горе която излиза, когато се появи, след това падащото меню ми се отваря зад нея, т.е. не мога да го ползвам. Доста е дразнещо, надявам се, че няма да е задълго тази опция  Tired

# 654
Здравейте, моля да ми бъде изтрит акаунта. Не намерих подобна опция, която да се осъществява от самия потребител, както и актуален мейл на Администратор. Благодаря предварително.

Няма такава опция.
Акаунтът Ви може да бъде замразен, ако няма да го ползвате повече.
Всички направени публикации остават и не се премахват.

Рекламата за обувки, горе която излиза, когато се появи, след това падащото меню ми се отваря зад нея, т.е. не мога да го ползвам. Доста е дразнещо, надявам се, че няма да е задълго тази опция  Tired

Съобщих за проблема на дизайнера и програмиста.

# 655
Съобщих за проблема на дизайнера и програмиста.

Мерси  Hug Аз мислех, че е умишлено и се разтревожих да не продължи с месеци  Blush

# 656

Няма такава опция.
Акаунтът Ви може да бъде замразен, ако няма да го ползвате повече.
Всички направени публикации остават и не се премахват.

В такъв случай, нека акаунтът ми бъде замразен, след като не може да бъде изтрит.
Благодаря отново.

# 657
Забелязах, че при темите с продължение някои потребители известяват модератор когато се изпише старата тема за да се заключи. Улеснение ли е за работата ви? В темата, които водя от време на време се случва някой да пише в стара, но бързо бива насочен към новата и не е проблем. Ако предпочитате старите теми да са заключват и спестява работа да се прати известие, с удоволствие ще го правя, но пък ако не е толкова важно не искам само да товаря инбокса.

Втори въпрос: направи ми впечатление, че линка към личния блог на една потребителка е премахнат от модератор от подписа й .Но пък при други линковете са си там. Какъв е принципа? Премахват се всички, и е въпрос на време, премахват се само конкретни поради някаква причина, или се махат само тези с реклами в тях?

# 658
1. Улеснение е за нас, когато потребителите използват функцията "информирай модератор". Темите с продължение са много и не винаги може да се следи за заключването им. Simple Smile
2. Трият се линкове към фирмени, комерсиални (сайтове/блогове), както и съдържащите реклами.

т.7 от Правилата:
Цитат
... Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма, сайт, услуга, продукт, без изричното съгласуване и разрешение от собствениците на сайта и форумите (Mamma, Tatti)
Линкове към фирмени и комерсиални сайтове може да се добавят само в определеното за целта поле в Профил >> Потребителски настройки >> Профил >> Web страница.

# 659
Мерси, Дивиана, ще пращам известия в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт