Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 162
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
tedd - за моето главоболие открих САРИДОН , то е точно за това, пила съм и нурофен и беналгин, но Саридона го спира продължително.

# 106
Doni M , благодаря!  Hug А Генетика се намира в Майчин дом, така ли? 14ти етаж?  Embarassed

# 107
Антонели, милото ще ходи да ми купува ако не ми мине до 30мин, благодаря ти направо откачам! никоа не ме е боляла глава Cry

# 108
Златенце, Геника и Националната лаборатория по генетика са две различни лаборатории. Ти говориш за втората, която се намира там, където си написала. Аз правих моите също в Геника, както Дони. Можеш да потърсиш сайта им в Гугъл.  Hug

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 20:59 от zuzi_79

# 109
  • София
Zlaetence,аз изследвах тромбофилия в Майчин дом на 14 ет., преди нялколко месеца при доц. Савов. Струваше ми 70  лева. Взимат кръв от вената, ако искаш мога да ти дам телефон-мобилен, много е отзивчив. Ходих рано сутрин към 8.00, че после става лудница. Резултатите ти ги праща лично на мейл, като вътре подробно е описано какъв е резултата и какво е необходимо, в случай на проблем. Ако има нещо друго, питай.   Hug
Файърче, много се радвам за новото ти занимание.
Невидимо дете, продължавам да стискам палци.  Hug Praynig
тедд, гадна работа е това главоболие. Може да вземеш Саридон наистина  или Ацефин, мисля, че са на един принцип и състав. Hug

# 110
  • Пловдив
tedd , и аз от два дни съм с главоболие и нищо не действа тоя працетамол  ooooh! Аз по принцип имам цефалгия и досега само солпадин разтворим ми помагаше, но сега е противопоказен. Но пък е мнооого ефикасен, така че него ти препоръчвам.

Zlatence,
аз моите ги правих дистанционно от Пловдив от клон на Геника, а в София незнам къде се намира. Ето ти сайта им - http://www.genicalab.com/ А иначе моят панел беше 240 лв., защото си правих разширения № 2, а той включва следното:
- Фактор V Leiden (R506Q)
- Протромбин (20210G>А)
- PAI (4G/5G)
- MTRR (677С>T)
- MTHFR (1298A>C)
- MTRR (66А>G)
Според мен не пропускай това изследване. При мен излезнаха 4 мутации на Фактор V Leiden, PAI (4G/5G), MTRR (677С>T), MTRR (66А>G), което води до 75 % вероятност от аборт  #Crazy

# 111
сега съм по- добре, изпих 2 парацетамола наведнъж и се посветнах Mr. Green инак си водя записки с медикаменти вече и ще заредя цяла аптечка, то това не е човешко Crazy

# 112
Tedd, аз малко късно се включвам с това, което ми помага...Аз днес щях да откача от главобол и като изпих един темпалгин се родих...Мисля,че имам голям проблем със зъбите. Имам кариеси на мъдреците и май трябва да отида на зъбар. Все го отлагах ама с тая бременност направо ми се скапаха зъбите и ако скоро пак забременея предполагам съвсем ще ми се развалят зъбите и затова трябва да предприема нещо преди забременяване...

Като се престраша ще отида при зъбаря. Засега се тъпча с темпалгин. Мисля,че на всеки различно нещо му помага.

Хубава вечер на всички!!!

# 113
за главоболието -мъжО пие Беналгин-помага Peace
Злате Hug Hug Hug-в Майчин дом  можеш да ги направиш Peace Peace,както и в Геника/доколкото знам в Геника работят кадри от МД/аз моите също съм ги пускала в Геника и бяха 240лв-аз лично смятам,че е добре да са направят....
Стискам палци за скорошен успех Peace Peace Praynig Praynig

# 114
Благодаря ви, много сте отзивчиви!   bouquet

desisue ,моля да ми пратиш телефона на Савов.   Hug След колко време излизат резултатите?

Аз мисля да си направя само това, което докторът каза,не знам за добро ли е или не, но супер много ми се отразява всичко това на психиката...

Doni M, zuzi_79, me4koni  благодаря ви! Hug

# 115
Златенце, истината е, че след изследванията се диша по-леко. Пожелавам ти едни прекрасни резултати! Моите резултати излязоха за около месец, но при мен се случи лятно време, време за отпуски и малко повече мотане. 200 лв платих в Геника за тромбофилията, която се изследва по няколко признака - при мен бяха 4, всеки от които на стойност 50 лв. Ти така или иначе ще направиш консултация с генетик преди да те боцнат, така че най-добре той ще ти каже какво да пуснеш и какво не.

# 116
  • София
Златенце, ще ти пиша на лични.

# 117
Момичета, ако имате някакви познати в Щатите, помолете ги да ви доставят Advil - Помага за всякакви болки (глава, корем, зъб... всичко), температура и са много евтини. Те са единствените, които помагат на майка ми при главоболие и на приятелка с мигрена.
Зу ти сега в коя седмица си? Кога ти е термина? Кога ще си сложиш лентичка  Mr. Green Аз още не бързам (поне докато не чуя сърце), но гледам, че и ти нямаш и се чудя  Hug
 Hug  Hug  Hug всички

# 118
Невидимо дете , Адвил, е широко използван сироп и във Франция, използвала съм го рядко, тъй като е по-силен продукт от Долипран, тоест бг варианта на Нурофен, за висока температура е много ефикасен.

Иначе ти как си?Надявам се, че вече мислиш положително Hug

# 119
Хм, не знаех, че го има и на сироп, знам само таблетките от САЩ, ама е много ефективен... силничък е, да. Ако го пиеш без да си ял, можеш да умреш, преди да ти мине болежката  Mr. Green
Аз съм все така - със зацапване. И детето се разболя и сега ми е все в ръцете. Какво да ви кажа - късмет си имам и това е...

Общи условия

Активация на акаунт