Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 159
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Невидимо дете,аз имах същото зацапване с Ники и си бях изкарала акъла.Ходих през ден на преглед,за да видя дали моята точка си е там и незнам колко кръвни направих ииии резултатът ето на годинка и няколко дена Mr. Green Mr. Green Mr. Green лудее край мен.
Много  Praynig Praynig Praynig мила

# 91
  • София
Невидимо дете ЧАКАЙ,ЧАКАЙ-сега се сещам нещо!!! Ти нали биеше фраксипарин или клексан- не помня точно, от това ти е зацапаването,вярвай ми!!!!  Обади се веднага на онзи предписал ти терапията и най-добре да спреш инжекциите за 2-3 дни докато спре да зацапва- аз бях точно така! и ме следеше най-добрия лекар по рискови и прочие, каза ми да спра инжекциите и зацапването спря,разбира се това беше в комбинация с лежане,само ставане до тоалетна.След това ги поднових.
Оф сега те прочетох,вече си го спряла, ей ще те бия,лягай и няма да се даваш,всичко ще е наред!

# 92
Zlatence  Praynig  Praynig  Praynig
Ох, много сте мили  Hug  Hug  Hug
Днес (все още) нямам зацапване... дано и да нямам повече, че този кошмар не ми се преживява наново - да си гледаш бельото през 10 минути!
Може би ще успея да погледна по-позитивно на нещата и да повярвам, че съм бременна, като видя плодното сакче и сърцето. Но истински ще се зарадвам след 2 месеца  Praynig
Ходя при доктор Петрова в Селена, преди това съм ходела все при Мерджанов, но с първата ми неуспешна бременност се разочаровах страшно, понеже В работното си време не ми вдигаше телефона, все тъпата му сестра се обаждаше и се хилеше като патка, а аз кървях като прасе (тогава и беше първия аборт). Та от тогава не искам да чуя за него! Първото ми раждане беше в Селена при д-р Матев, страхотен специалист и много приятен човек, но когато по случайност (спешност) веднъж попаднах на Петрова, реших, че това е моята лекарка и не сбърках! Сега съм си при нея.
ЧХГ не съм пускала, че и сутрешния тест е  EFP и не ми се ходи да се бода пак. Въпреки, че вчера АГ-то, дето ме погледна, каза, че няма смисъл да ходя в следващата седмица на лекар, че нищо няма да се види, аз все пак утре ще си отида при моето АГ, за да ми потвърди какво трябва/не трябва да пия/инжектирам ... така ще съм по-спокойна.
Лелелеееее, колко дълго стана  ooooh! ! Извинявайте  Hug
Doni M спря ми ги АГ-то, което беше дежурно вчера в Селена, защото кървя... не знам и аз. Каза - аспирина през ден, инжекции не...

# 93
Невидимо дете, вместо да се притесняваш трябваше да се боцнеш, ама дано да е всичко наред, така че спри да се тормозиш!!!!!!!!!!!!! Hug

# 94
Да , но ако се боцне сега ще трябва пак след 48 часа, за да види дали върви наред и за какво са и тези филми?
Утре ще си посети лекарката, която очевидно е добър специалист и я харесва и каквото има да пита и знае, ще го разбере.
Невидимо дете - желая ти успех и никакви проблеми !

# 95
тя си има едно чхг и може да си прецени дали са наред нещата, но пък и утре пак ще може да разбере Peace

# 96
Имам ЧХГ от преди 6 дни, което беше отризателно Sad дано да е късна ову, а не някакъв проблем

# 97
Здравейте!!

Аз нещо съм малко объркана, според календара трябва да съм в О. а няма такива симптоми.. Ще почна и аз да меря БТ (не че много й разбирам) пък може и д ами помогне за напред. Преди да забременея си усещах О. всеки път, а сега... никакви симптоми Sad

Почвам да се замислям да се изтреса в една лаборатория и да си изпрося една кръвна картина да видя как съм с днешна дата. Последният път хемоглобина беше нисък, не знам дали съм го качила Sad Никой не ми казва от лекарите дали трябва нещо друго да си изследвам и аз седя и си се чудя вече какво да правя..

И аз си се наоплаквах. Хубав ви ден  Hug Hug

# 98
Невидимо дете, всичко си е наред, няма никакъв проблем! Дишай спокойно, доколкото можеш и си носи розовите очила. Утре те чакаме с най-добрите новини, а още 2 месеца ще ги изпъшкаме и после ще сме по-спокойни! Познато ми е това с гледането на бельото, аз и сега го правя машинално, няма начин, но моля те не позволявай това да се превръща в един малък кошмар заради миналите ти неволи. Гушкам те силно!  Hug

# 99
.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 21:56 от Анонимен

# 100
Обаче такива неща прочетох из нета, че всички описания съвпадат 1:1 с моето, ужас казвам ви, че малко други притеснения си имах.Дано всичко е в моята глава само.

Ето затова лекарите искат да слагат пароли на такива сайтове, че им създават много работа Simple Smile

# 101
Момичета, тук съм! Ходих при друг доктор и ми каза, че всичко е ок, добре съм изчистена и да продължавам да чакам, пък той цикълът все ще си дойде. По книга било до около 40 дни. Иначе пак по книга се чакало около 5 цикъла, ама ние можело и 3-4... Tired Предният доктор ми каза да чакаме 2. Прати ме в Майчин дом за всеки случай за изследване на предразположеност към тромбофилия. Някой има ли идея колко струва и как се прави? На гладно ли? Кръв ли взимат?

По повод овулацията, за която ми каза предният доктор 6 дни след аборта, то този каза, че се е подвел, тъй като фуликулът си бил някакъв стар май, който не се е пукнал....

Изревах си очите днес, всеки път имам чувството, че го преживявам отново..... Cry

# 102
  • Пловдив
Zlatence, аз правих изследване за тромбофилия в Геника разширения им панел, който включва и усвояването на ФК, нещо за вит. Б12 също и всичко ми струваше 240 лв. По въпроса за цикъла учебника си е едно, но организма е индивидуален. При мен цикълът дойде на 70-я ден някъде и все звънях на док, но той ми казваше да чакам, че по-добре отколокото да се предизвиква с лекарства. Така, че не се тревожи - ще дойде. Аз лично по въпроса за пазенето съм на мнение, че стига лекар да ти каже, че си възстановена физически няма какво да се чака. Аз изчаках 3 месеца/2 спонтанни цикъла. Много гуш от мен и недей да плачеш, защото скоро ще се усмихваш  Hug

tedd, дано фактите да съвпаднат с усещанията  Wink

Fireche, браво на теб, супер занимание ще си имаш!  Peace Ще стискам палчета в понеделник  Hug

Невидимо дете, щом днес си ок и няма зацапване значи вероятно е било от инжекциите. Аз от аспирина често кървях от носа и като започнеше да се случва начесто док ми го разреждаше през ден. Всичко трябва и ще е наред този път  Hug

nikitto,
спи си спокойно и не си вкарвай насила такива мисли в главата. Каквото има утре док ще ти го обясни и вероятно нищо ти няма, ами твърде много четеш  Naughty

# 103
просто не издържам! с адско главоболие съм цял ден! моля ви кажете ми ефективен лек, пия парацетамол не помага, все едно ме удря лопата в главата, чудя се да не е овулационно- теста пак е отрицателен, да не говорим че ми се вие свят и повръща Sick аман от моята глава, тя да беше пълна да знам за какво боли, а то само бръмбари, моля ви дайте мис ъвет- какво да правя или пия....само и само да не се блъскам по стениет ooooh!

# 104
Невидимо, сега с Рая, като ходих първия преглед на док. пак така не се виждаше сак и даже ме подготвяше за извънматочна, но аз ходих в събота в частна, защото не можах да изтрая. Лошо ми стана! Най-накрая открих проблема и сега пък извънматочна. На по-следващият ден при моето си АГ си се видя идеален плоден сак имах 3-4 дни закъснение.
Спокойно!  Hug

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 20:07 от Дъгичка

Общи условия

Активация на акаунт