Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 158
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Минавам преди да си легна ви пожелая сладки сънища Simple Smile

Аз срам не срам включих климатичето на топличкоо...ама така го пуснах,че чак не мога да го спра и стана сауна в спалнята Simple Smile

Желая и на вас топла нощ и утре пак да ни е хубав ден  Hug Hug

# 76
Невидимо дете, недей така. Разбирам те, че ти е много трудно да се зарадваш наистина след 3 загуби, но след като вече е открит проблема и имаш добър лекар, сигурна съм, че всичко ще е наред, нещата ще се следят изкъсо и ако има нещо, ще реагирате. Не забравяй и, че имаш едно детенце, това все пак трябва да има някакво значение. Негативните мисли няма да помогнат, опитай се да се успокоиш и просто следвай препоръките на лекаря. Стискам палци и дано, дано всичко е наред този път, аз мисля, че ще бъде. Както до сега тестовете са ти били положителни по 3-4 дена преди закъснение, а сега-не, така и други разлики ще има, сигурна съм Основната е, че ще има бебе на края  Hug Simple Smile

# 77
Добро утро мили мои HugНевидимо дете вярвай че всичко ще е наред,вярата крепи човека,стискам палци всичко да е ок и накрая 1 прекрасно и здраво бебе Hug Hug HugАз да ви се оплача,днес идва братми с племеницата(1месец)още не съм виждала детето и не знам как ще реагирам,знам че това е дете на брат ми,но точно когато се случи моята трагедия,той беше си дошъл да каже хубавата новина термина с жена му ни беше с 5 дена разлика,много ми е нещо криво и тежко,ама...Пжелавам ви 1 прекрасен ден,ситскам палци и се моля за всички ви Praynig Praynig Praynig

# 78
Невидимо дете, недей така! Това, което се случва не е повод да се чувстваш нещастна. Аз имам 2 загуби, една по-малко от теб, но това няма никакво значение, защото боли и половин да имаш! Когато разбрах сега, че съм бременна си наложих да бъда спокойна и да не мисля негативно. Просто съм си казала, че това е детето ми и аз нямам право да го тровя с глупостите си, докато расте в мен! Трудно е, никой не казва, че е лесно и ще е лесно, но не си сама! Ние всички сме тук и се подкрепяме. Ще изкараме до края този път, ръка за ръка, и ще родим живи и здрави своите бебчета. Освен това при теб е открита причина за абортите, така че спри да въртиш филмите на ужасите в главата си, а се стягай в кръста, защото те чака цяла една бременност!

Емсичка,, това, което правиш е чиста доза самобичуване! Станалото - станало, погледни напред и продължи, а призраците захвърли назад! Не може цял живот да живеем с ужаса от преживяното, да смятаме кога сме щели да родим, в кой месец щяхме да сме сега и т.н. Това е самоубийствено! Продължи живота си и живей за мига, в който ще бъдеш една щастлива майка! По въпроса как ще реагираш като видиш малката племенница - много е ясно! Ще я гушнеш и ще й се радваш! Това е правилното нещо, което трябва да направиш, без да се въртят глупости в главата ти!

Айде, нафилософствах се, сега да пожелая на всички приятен ден! Наслаждавайте се на слънчицето, което тка нежно ни прегръща! Гушкам ви!  Hug Hug Hug

# 79
  • Пловдив
Невидимо дете, колкото и да не ти се вярва се опитай да мислиш, че този път нещата ще са наред. Разбирам колко си изплашена и как черните мисли минават през главата ти, това е съвсем нормално. Но въпреки това се опитвай да ги прогонваш. Моли се за твоето чудо и ние ще се молим  Praynig Само не разбрах как така ти спряха инжекциите  newsm78 Ти при кой ходиш?

emsi4ka, разбирам наистина какво преживяваш. Лошото е, че си свързала хубавия момент при брат ти с лошия при теб. Мисля, че доста време няма да можеш да се отърсиш от това чувство, ако сама не пожелаеш и то ще си горчи... Въпреки това си поеми дълбоко въздух и си кажи, че и това ще преживееш  Hug

Хубав ден на всички и много прегръдки  Hug Hug Hug

# 80
Ех, че хубаво го е казала ZU!!

Добро ви утро на всички!!

Мисля, че наистина ZU е права в  това, което е казала на Емсичка. И аз първият месец смятах, мислех си как сега съм щяла да бъда в еди кой си месец и така нататък. Аз реших, че съм млада, имам мъж до себе си, обичаме се и нашето дете скоро ще е с нас...Емсичка, мила, мисля,че трябва въпреки всичко да се зарадваш на племенницата си, да й дадеш любовта си. Детето няма никаква вина, че животът е толкова труден... Аз докато бях в болницата преди аборта гледах как мъжете(леко мургавички) идват да си вземат децата  и много ме болеше,повтарях,че те имат по 2-3 деца, а аз трябва да оставя в тази болницата единственото си неизносено дете. Тогава татко ми каза:" Недей с лошо, и вашето ще е тук съвсем скоро". Толкова много хора са минали по нашият път и толкова много деца има около нас, няма как да ги игнорираме.  Не се товари излишно. Гледай смело напред и скоро племенницата ти ще си играе с вашето дете.
(Не искам да звуча поучително, това са мои мисли, не те задължавам да се съобразиш с тях)

Извинявайте,че леко се поолях, но знам какво изпитваш Емси.

Мен ми беше много болно първата седмица като бях излязла на едно заведение и както си говорим идва една жена (доста мургава) с малкото си дете и почва да проси от нас...  Ей, много ме заболя, честно ви казвам...Аз съм загубила детето си, а тази има здраво,хубаво дете (видимо без недъзи) и тръгнала да го кара да проси.. Разплаках се на заведението.. Малко по-късно видях същата жена, със същото дете да проси на гарата. Тя седнала и си почива и само му казва при кого д аходи и да проси. Нямам думи.

Айде, наистина се поолях. Отивам да поработя.

Хубав ден!!  Hug Hug

# 81
  tiptoe

Темата започва добре  Heart Eyes Дано продължи с такива новини докрая  Praynig
Невидимо дете, лека и безпроблемна докрая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и на мен чак ми се прииска да си бременея пакЕмсичка  Hug И за двете страни е кофти ситуацията. Първият път да мине и после ще сте ОК. Погледни ситуацията, че догодина / Praynig Praynig Praynig/ като си родиш твоето детенце, то ще си има какичка  Heart Eyes , която да го пази  Rolling Eyes 
 От нашите приятели има две семейства с дечица на по 4 годинки. Аз ги възприемам по този начин- като кака и батко на моята Дудичка. Иначе и на мен ми се искаше децата ни да са приблизително на една възраст... /когато започнахме опити за бебче, двете дечица бяха на по няколко месеца/

# 82
Невидимо детеHug Hug Всичко ще е наред! Само бъди спокойна!   bouquet

Момичета, аз днес съм на лекар, защото ще се побъркам покрай пустия цикъл!  Confused Много ме е страх какво ще ми каже, но ще ида! Стискайте палци!  Praynig Praynig

# 83
Златенце, стискам за теб! Пиши после какво са ти казали и не се страхувай, всичко ще е наред!  Hug

# 84
  • Варна
Невидимо дете, страшно много се радвам за теб! Hug Hug Hug Силно ти стискам палчета след 8 месеца да гушкаш своята рожбичка! Praynig Praynig Praynig

Златенце, и от мен имаш палчета за прегледа. Praynig Praynig Praynig

# 85
Невидимо дете Hug Hug Hug  и аз не разбрах при кого ходиш в града,за плоден сак е рано,не се настройвай негативно,пази се ,лежи и ако имаш нужда от съвет пиши Hug Hug Hug

Златце Praynig Praynig Peace Peace Peace

Есмичка  action032  action032

# 86
Невидимо дете Hug Hug Hug Hug стискам стискам, ама и чакам чхг да ми кажеш колко е Praynig Praynig

Златенце, аз съм изтървала какво е станало с цикъла ти...ама все пак стискам палци!

Емсичка, ти нямаше ли да се хвалиш скоро Blush

Каролка, отдавна съм пуснала топлото аз, че кръвното ми един ден е 130 на 56, другия 90 на 60 и хич не са ми здравословни тези смени на времето

и аз да се отчета- чак в понеделник съм на док да видим има ли фоликул, беше за петък ама пак няма да има чалъм ooooh! да видим усещанията ще съвпаднат ли с фактите hahaha

# 87
Момичета колко добри новини, темата наистина започва добре Flutter
Невидимо дете този път всичко ще е наред, стискам палци и се  Praynig
Тед хайде да го приклещите това яйце Mr. Green
Зу от мен една добра новина Flutter Party, ти как си мила
Аз да се похваля, ще ставам ски учител newsm44
много съм доволна, започвам с начинаещи и с деца Flutter
А иначе в понеделник съм в Щерев, стискайте ми палци, че колкото повее наближава толкова ме хваща страх Blush
Стискам палчета за всички нуждаещи се и ви  Hug Hug Hug

# 88
Файърче, аз съм добре, миличка! Благодаря, че питаш! От нищо не се оплаквам, едно ми е хубаво такова, мързеливо и леко заспало hahaha Нито ми се повръща, нито ми е зле, с две думи се чувствам страхотно!  Mr. Green Дай Боже все така да е до края и да Е до края този път!  Praynig

Радвам се, че звучиш добре! Стискам ти палци за прегледа и вярвам, че ще донесеш и от там добри новини!  Hug Hug Hug

# 89
 Party
Браво мацки! Само така да я давате!
Невидимо детеHug Все се надявах, тайничко, точно такава да излезе при теб причината за "закъснението"   bouquet Полежи си сега няколко дни и никакво зацапване повече!
Файърче, стискам палците! А виж за работата, честито! Чудесна е  Wink!
Тед, успех мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт