Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 150
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Опаа, ето ги новинитеее Simple Smile Невидимо дете  Hug Hug Hug Hug Hug И аз ще си кажа останалото след прегледа ти..Прочети ми мислите до тогава Simple Smile  Hug Hug Hug

# 61
Ами аз бях сигурна, че не съм бременна, и не съм си била от 4 дни клексан... но си пиех аспирина  Cry безотговорно, нали? Иде ми да се  #2gunfire

# 62
  • Варна
Ето съм, ето съм... Едно приятелче така казваше Simple Smile Невидимо дете  Hug

# 63
Браво, браво, браво!  Party

Няма нищо и аз така си пиех аспирина от овулацията натам, а клексана чак в 10 та го почнах. Спокойноооо!

Grinning

# 64
невидимо дете, сигурна бях и аз Simple Smile Честито, много се радвам, пожелавам всичко да е идеално, никакви тревоги да няма Simple Smile

# 65
Невидимо дете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гушкам те много силно и ти пожелавам всичко да е наред, да вярваш, че ще е така и да си много, много силна! Отървах се от това да съм последна в списъка на първа страничка, благодаря ти!  hahaha Hug Hug Hug

# 66
Невидимо дете Hug Hug Hug Hug ако искаш пусни си пак едно чхг за да си спокойна и да нямаш съмнения Hug Hug от мен тихичко честито и сядам на палците да ти мисля хубавото Hug

# 67
Аз също съм за ЧХГ,но се обади и на док-аз до 14г.с слагах утрогестан Peace Peace-не почвай на своя глава,но често го изписват при прогестеронова недостатъчност...стискам палци и пиши Praynig Praynig

# 68
  • София
Невидимо дете, стискам силно плачета  Praynig Hug.

# 69
това кървене от прогестерона ли е мечконче?

# 70
  • София
Невидимо дете  Praynig Praynig Praynig, отиди  на лекар за зацапването и лежи колкото можеш. Hug Господ да е с теб този път Praynig  bouquet стискам палци и се моля.

# 71
  • Пловдив
Невидимо дете, много, много, ама наистина много се радвам  newsm44 newsm44 newsm44 Сега изгони всички лоши мисли и утре беж при док  Hug Вече ще се моля и за теб! Радвам се когато се увеличават бремелинките  Hug А клексана не го спирай повече  Naughty

Antonelly, нямаш проблеми - черпя те една картофено-гъбена крем супичка  Crazy

# 72
това кървене от прогестерона ли е мечконче?
може и от него-Магнет Hug Hug- е права -лежи,колкото се може повече Praynig Praynig

# 73
Невидимо дете,мнооого се радвам за теб,мила!!! Hug HugСтискам палчета този път всичко да е наред!!!! Praynig Praynig Praynig

# 74
Благодаря ви много! Прегръщам ви всички  Hug  Hug  Hug
Бях на лекар, спряха ми (и без това вече спрените от 3 дни) клексана, аспирина през ден, но понеже още не се видя плоден сак и не ми предписа утрогестан, защото, ако се окаже извънматочна, да не стане проблем... нищо не разбирам, ама ще пия само фолиева до второ нареждане и другата седмица пак да отида. Каза ми, че няма смисъл по-рано от след една седмица да се ходи, но аз все пак може би ще отида при лекуващата ми по-рано, за да обсъдим и с нея. Не се вълнувам, изплашена съм и не мисля, че изобщо ще се види някога плоден сак... съжалявам за лошите мисли, но не ми се вярва, че може всичко да се нареди вече...

Общи условия

Активация на акаунт