Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 185
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
мноооого се радвам че при мен всичко е наред да знаете колко много се притеснявах че нещо може и да не е наред,много съм щастлива и спокойна,а иначе за аборта ми каза че може и да е била скрита инфекция и в повечето случаи не и се обръща внимание навреме и за това ще изчакам и следващия цикъл че да ми пусне влагалищен секрет че вече са се минали повече от 16 дни от първия чист ден а трябвало да ми пуснат изследванията от 2-рия до 5-ия чист ден най - -късно

# 136
Луничка  Hug Hug Hug Кураж, мила! Пусни си изследвания за инфекции наистина, защото в 17 седмица не ми се струва, че може причината да е имунологична или генетична. Не, че съм светилото на медицината, разбира се, това си е просто някакво си мое мнение на база на горчивия ми опит. Гушкам те силно и пожелавам бързо да продължиш напред!  Hug

Дуденка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Страхотни новинки! И аз съм ЗА стартирането!

# 137
уф с тия секрети, аз чак в понеделник ще разбера ще има ли ову този месец или не Crazy много ми е изнервено, сякаш си мисля че ако очаквах да съм бременна нямаше да имам такива притеснения Crazy

# 138
хей луничка много силно те гушкам и ти пожелавам от все сърце на коледа да си имаш двучертичков подарък Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugи пожелавам на всяка една от нас съвсем скоро да излезем от темата и само да си пишем че да се похвалиме с добри новини,пожелаван си го от все сърце,искам да ви благодаря за подкрепата ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 139
Здравейте момичета Simple Smile
Аз си изтрих предния пост, че май мястото му не беше точно в тая темичка, ама ви чувствам близки и исках да си споделя страховете. В тази връзка, днес ми махнаха въпросното образувание - бенка и ще се изследва какво е, но е най-вероятно доброкачествено, стискайте палци. Докторката каза, че е добре да се махне, защото тепърва ще расте и кърви, а го изследваме за повече сигурност. Това стана в Токуда, за където сериозно се замислям за следене на евентуална бъдеща бременност. Някой ходи ли там, ако да, при кой лекар? отзиви? аз от моята лекарка съм доволна, но когато дойде време за раждане няма как да съм и в частния кабинет, а в една държавна болница, в която просто не ми се иска пак да съм...Колкото и лекаря да е най-важен, има си значение и стандартните им процедури в болницата, както и отношението на околните, и на последно място-самата база...Първото ми раждане беше в света софия (въпросната болница)  - еми за самото раждане забележките ми са окситоцина и лежането в предродилна (не даваха разходки), ама хайде да речем, че се наложиха тези неща, заради губещи се тонове, макар да смятам, че окситоцина го слагат на всички наред и нямаше връзка, а това адски ме дразни, защото аз бях с 6 см като отидох, ама не, пак трябваше да бъда подпомогната..Но като изключим това от лекарката съм доволна. Но после за кърмене и пр. никакво адекватно отношение. Сега за аборта пак там, ами докато не дойде лекарката, ме побъркаха едни сестри да ми обясняват, че не знаели какви уговорки имам и с кой, ама ако не дойдел скоро (а тя не е закъснявала), съм щяла да отека и пр. страхотии..абе думи нямам, та за тва май ще се преориентирам към някоя болница стил токуда или щерев..Какво мислите вие?
На мен цикъла още не ми е дошъл. Успокоявам се с прмера с Дони- май и аз към 70 ден съм се ориентирала Simple Smile
Луничка, съжалявам, че се включваш тук, всички те разбираме отлично. С теб ще и дадат зелена светлина по едно и също време - Коледа Hug дано тогава си направим по едно малко коледно чудо, което на есен да си гушкаме.
Аз утре ще си взема генетичните от майчин дом. Имунологията е готова, но не знам как са нещата, понеже като събера всичко на куп ще го обсъждаме с една професорка.
Остават хормоните, ама пусто не знам кога да ги направя като цикъла не идва и не идва.
Зузи, нормално да не искаш да слагаш лентичка и пр. , има време за всичко, само гледай да си позитивна Simple Smile
Дуденка, радвам се, че всичко е наред.
мале, че дълго стана.. Shocked

# 140
Ники, към изследванията трябва да има препоръки и заключения или поне някакви обяснения, така че ще разбереш веднага какво е положението. Има си и референтни стойности за имунологията, така че няма как да не разбереш. Стискам палци всичко да е наред!  Praynig

# 141
  • Близо до морето :)))
luni4ka_77 съжалявам за това, което си преживяла.  spoko При мен беше по-същият начин първият път, мисед в 17г.с. Добре си се насочила за имунологични и генетични изследвания. Аз също ги пусках при Д-т Конова в Плевен. При мен излезна проблем в генетичните и при следваща бременност си имам назначена терапия. Ние изчакахме 3 МЦ и подновихме опитите точно около Нова Година. Пожелавам ти от сърце бързо възстановяване и един хубав коледен подарък.   bouquet

# 142
  • Пловдив
дуденка, прекрасна новина  Hug Хайде дано имаш добри новини другия месец  Wink

nikitto
, стискам палчета да се окаже, че образуванието е доброкачествено  Praynig Иначе относно цикъла ти си се успокоявай с моя пример, но пък нека да е информиран док. Мен редовно ме привикваше на преглед и ме следеше.

Искам да ви споделя, че аз пък съм супер радостна, понеже една приятелка ми сподели, че е бременна, а общо взето започнаха опитите по мои наставления.  newsm44 newsm44 newsm44 Даже й бях подарила моите ову тестове. И след двата пъти когато разбирам, че съм бременна си подарявам на някой останалите ову тестовете и той забременява следващия месец. Въобще много ми е лека ръката явно в тая насока  Crazy

# 143
Дони, ориснице малка  hahaha  Hug

Ники, ама голям съм заплес  Blush ooooh! забравих да ти кажа, че стискам за резултатите от онова чудо, дето ти го махнаха. На моята мама преди време й махната такава подута и червена брадавичка. Беше доброкачествена. Peace

# 144
Момичета... ами аз не знам какво ще стане, но също както при първата ми неуспешна бременност, сакчето не отговаря на седмиците. Но надеждата е, че съм била с по-късна ову, понеже нали не ми отчиташе и кръвния тест и уриналния след закъснението. Та сега ми пуснага ЧХГ, след 2 дни пак - ако нараства, има надежда, ако не...
Изписаха ми една шепа лекарства - дуфастон, но-шпа, витамин Ц, утрогестан.
Добрата новина е, че поне сакчето е в матката, придвижило се е от преди 2 дни, когато не се виждаше там. И така... много, много палци ми трябват. На връщане от болницата ревах в колата, че не мога всичко пак да го преживея  Cry
Извинявайте за негативизма...

# 145
невидимо дете,  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 146
  • Пловдив
Невидимо дете, ще запаля свещичка тази вечер и ще се помоля всичко да е наред с теб този път.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 147
Невидимо дете, чета те, препрочитам те и само едно единствено нещо ми се върти в главата...ще успееш, момиче! При мен втория път имаше късна ову и разликата в изчислянията и големината на ембриончето беше 1 седмица. Според мен при теб нещата са си наред...така ми се струва. Аз стискам палците все пак и няма да пускам.  Praynig Praynig Praynig

# 148
Невидимо дете, колко е ЧХГ? Успокой се, стига се панира, че наистна ще стане белята от притеснение!

Зузи, ми и аз искам тестове като е така Mr. Green моят и днес е отрицателен Confused вече се отчайвам май...

# 149
Момичета, здравейте!

Невидимо дете, според мен си е късна овулация!  Hug Всичко ще е наред!

Аз днес към следобяд почувствах тежест в корема, като отидох до WC ми беше зацапало и подскачах от радост! Само че сега вече нищо няма.... Sad И сега съм в чуденка какво беше това...

Общи условия

Активация на акаунт