Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 179
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
zuzi_79, има напредък - не си от 8 този път, а чаааак от 10. И утре да си знаеш, че се молим и стискаме палчета  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 601
Karola, кръвното трябва да се мери сутрин и вечер поне 3 дни за да се установи то ли е проблема..и аз не съм добре и аз ще ходя на лекар Tired

Май май ще приватизирам апарата на майка ми за една седмица и да се проследя, че наистина вече не се търпи. Само това ми е неприятното последствие от аборта,за физическо говоря. Психическото мисля, че всички го знаете..

Брей карола, аз пък правих суфле от тиквички и картофи, супер е. И също реших, че искам нещо сладко и тук от готварския намерих една рецепта за домашни бонбони, които следваше да изстинат и да ги нарежа, само чете си останаха течни..та с малко брашно ги направих на сладкиш Simple Smile По Коледа ще сме бая дружинка:)

МММ, това със сладкише е изкушаващо Simple Smile Аз съм си харесала една торта да направя и втора седмица я отлагам. А името е любопитно- Жадната  калугерка (монахиня). Ама като гледам колко неща и трябват да я напоя тая ненаситница ще изчакам болничния да преведат,че да имам пари Simple Smile

Hug Hug Hug

# 602
Дъгичка,да ви е жива и здрава малката сладурка!!!Много ,много да ви радва! Hug  bouquet
Зузинка,стискам палчетата здраво !!! Praynig
И аз в бандата с напрегнатите  и мрънкащите Mr. GreenТози път ПМС ми е толкова ясно изразено,че няма да се учудя ,ако се запозная с лелката още утре newsm78.Как го чакам тоя цикъл Joy,че да ми просветне в зелено след това Laughing
Деси,бързо оздравяване на малчо! HugИ аз давам един глас за хомеопатията!

# 603
Дони, просто утре док е от 10 на работа, иначе и в 7 можеше да се изтупам там Joy Joy Joy

Стискайте, милички, дано успеем с моята точица Praynig Praynig Praynig Благодаря отново!  bouquet

# 604
  • София
Благодаря на всички , че мислите  моя юнак.  Hug
Тони, не съм пробвала до сега да го лекувам напълно с хомеопатия. Споделяла съм преди, че той е с астма от 6-месечна възраст и до скоро правеше ежемесечни пристъпи, а при астмата не ми се рискува с хомеопатия, т.к. при един пристъп всичко става много бързо. Отделно пък и  е на целогодишна терапия с лекарства за астмата. Нищо не пречи обаче да помисля по въпроса за евентуална ориентация към хомеопатията.  Hug Силно те прегръщам  и дано все пак не сте изпуснали момента с половинката.  Hug
Дъгичка, честит 1-ви рожден ден на твоето слънчице.  Hug
Зузи, много стиснати палчета за прегледа утре. Ще чакам с нетърпение да прочета хубавите новини. Praynig Hug

# 605
Зузи, стискам палци  Praynig Praynig Praynig Чакаме добрите новини  Hug Успех, миличка   bouquet  bouquet  bouquet

# 606
Добро утро мили мои Hug,минавам да ви пожелая хубава и много успешна седмица.Стискам палчета за всички които имат нужда Hug Hug Hug

# 607
  • Варна
Зузи, имаш и моите стиснати палчета за прегледа и те чакеме след това на отчет. Praynig Praynig Praynig

Мечтание, дай да го видим и твоят бонбон. Hug

Деси, надявам се днес да сте малко по-добре. А за астмата, мисля, че хомеопатията само може да ти помогне, но трябва да си намериш добър хомеопат и да му се довериш.  Hug Ние и снощи нищо не направихме и за съжаление и този месец няма да е.  Sad На всичкото отгоре Алекс е с кашлица и хрема и се надявам да не стигне до бронхит.

# 608
  • Пловдив
Зузи, много се моля и стискам палчета за теб и бебчо  Praynig Praynig Praynig

# 609
Момичета, какво направихте изписали сте сто страници.

Ваче, не останало, ама са си едно два месеца още.

Дъгичка, да ти е жива и здрава малката кукла. Божееее, как минава това време, не е истина.

Тони, Деси, дано бързо се оправят дребосъците. И мойта кукла влачи една хрема от две седмици и се надявам да не прерасне в нещо по-сериозно.

Тед, душа, толкова съм се смяла с твоя папагал...а със зелевото листо на Зу на челото ви казвам че в петък в офиса изпаднах в истеричетн смях просто.

Зу, и аз стискам силно палци и те чакаме с нетърпение на отчет.

Тони, айде и ти изритвай я тая депресия.

# 610
Момичета, върнах се, но не съм щастлива от прегледа....Първоначално нали измериха сак 6.5 мм, в петък като прокървих друга лекарка измери 8.3 мм, днес моята лекарка измери 7 мм. Опулих се тотално. Shocked  Според нея е прекалено малък сака, но въпреки това трябва да чакаме. Вика ме в сряда пак да видим първо на коремен, после на вагинален. Според нея има шансове..според мен - май по-скоро не. Вече нямам надежда и спирам да вярвам, че това, което е в мен ще се развие в нормална бременност. Тази сутрин нямах кръв, сега пак имам малко, болят ме гърдите, продължавам да си имам + тест за бременност и сънливост, дори ми се гади в някои моменти, но сакчето спи ли спи и не се развива.....
Доки каза, че има случаи, в които така е имплантирано сакчето, че няма много добра видимост...можело и моя случай да е такъв, но аз предпочитам да не вярвам на фантасмагории. Нямам сили нещо днес, не ми се вярва и не ми се мечтае, а позитивизма ми потъна някъде, не знам точно къде... Sad

# 611
Благодаря ви за пожеланията, кокичета!   bouquet

зузи, не губи надежда! Първо, с вагинален също има разминавания, особено ако прегледите се извършват от различни лекари. Второ, с коремен ми се струва ...  Whistling Защо не отидеш на преглед, някъде където имат вагинален, за да знаеш какво се случва?  Rolling Eyes
Стискаме палци!  Hug

# 612
  • Варна
Зузи, не се предавай, мила! Hug Hug Hug Ако искаш да си по-спокойна отиди някъде да те видят на вагинален. Стискам палчета всичко да бъде наред. Praynig Praynig Praynig

# 613
Нямам сили, честно ви казвам....нямам! Толкова ми е болно, че имам чувството, че ме боли и като дишам дори. В сряда ще мина и през вагинален, Док каза да не ме ровичкат днес, че дори и утрогестана като слегам после имам леки болки.

# 614
Миличката , недей така!  Sad  Не губи надеждата , която беше в теб и аз искрено ти се възхищавах. Фактически не са се променили много нещата. Аз лично на коремен ехограф не вярвам!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт