Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 177
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Оф, Зу, дано в сряда да ти е по-хубав прегледа от днешния. Вярвай и не се предавай, сега не му е момента да се предаваш.  Hug Hug Hug

Време е вече и ти да си щастлива, че да зареждаш и нас!!  Hug Hug

# 616
Зузи, мила не се притеснявай. Не мога да разбера поведението на докторите, честно ви казвам. ОК, да приемем, че не се развиват нещата добре, ок, но след като нищо няма да се предприема на този етап защо ни тормозят. То ако има нещо да става, ще стане. Да ти предпише квото иска там утрогестан и т.н. и да те остави да си живееш живота един месец до следващия преглед и да ти каже че всичко е наред. Винаги може да каже абе щом имаш кървене трябва да лежиш и да пиеш еди кво си, но да не те затормозява с мерки на сакове, малки големи и на баба ти Фърчилото.
Аз също имах кървене с първата ми бременност (тоест кафяво зацапване) ама нищо, предписаха ми дуфастон, после и в болница полежах малко на папаверин, щото имах някво оранжево течение (полежах в болница и изследванията излязоха след като вече излязох от болницата, та се оказаха некви стрептококи, но да ви кажа не съм се притеснявала, защото никой не ми е казал, че размерът е малък, че може би има шанс и т.н.) Просто превантивни мерки и това е.
Стискам силно палци, Зузи, и вярвам, че всичко ще бъде наред...но просто трябва да преминем през някои трудности, за да оценим щастието явно.
А пък това с бърникането, кво да ти кажа, ако нещата ще ги бъдат, това бърникане нищо не може да повлияе, както и липсата му нищо няма да предотврати...

# 617
Зузе не се предавай миличка, зная колко е болезнено и дълго това чакане, но дай шанс на сакчето да стане едно здраво бебче. Прегръщам те силно и продължавай с утрогестана и се надявай, както и ние се надяваме ....  Praynig Praynig Praynig

# 618
Зу, искаш ли да те пратя при док който ще види това което е в действителност? Ако искаш първо мога да покажа снимков материал какво виждат другите и какво тя Crazy Въобще искам да ти кажа не вярвай на тези неща...че не се виждало, че как застанало- дрън дрън, ако искаш веднага ти давам телефон да идеш следобяд и със сигурност ще знаеш какво е положението...но според мен не си струва да изживяваш този тормоз, успокой се, защото съм 99.9% сигурна че всичко е въпрос на техника, та....един видял едно друг друго...стискам палци тия дето са те гледали да са като тези дето гледаха мен и ми говореха че си въобразявам че има бебе Hug Hug Hug Hug

# 619
Още нещо да добавя - с предната ми (неуспешна бременност), бях на преглед в 8 седмица някъде и тогава ми се стори малко странно поведението на докторката, защото ми е близка и реакцията й не беше каквато очаквах (мълчеше само [за разлика от предния път когато си се възхищаваше без да питам...ооо виждам жълтъчно мехурче, ооо незнам си кво] и чак когато я попитах има ли сърдечна дейност, та просто каза "да"). Старнно ми се стори, но не заподозрях нищо, защото накрая на прегледа ми каза.."браво, отличник или отличничка"...е нещата не завършиха добре, но поне не съм се притеснявала и не съм си скубала косите до момента до който не прокървих и не разбрах, че нещата са приключили, което се случи в 12 г.с., но на прегледа ми казаха, че "има нещо там, което отговаря някъде на 9 седмица".
След време като забременях пак и разказах на настоящата ми докторка всичко, което ви разказвам по-горе и й казах, защо не ми е казала,че има някви подозрения...и тя ми каза, че така се процедира, след като не се знае какво ще стане и не се препоръчва да се предприема нещо на конкретния етап. Тва е, извинете за безумно дългия пост.

# 620
Хорозе, попаднала си на лекари, аз още с установяването такива неща трябваше да чуя и възприема че Sick

# 621
Много е неприятно всичко това. Всички тук толкова много ги искаме тези деца, а да ни е толкова трудно. Болно ми е като чета и след това като гледам колко деца са изоставени от "майките си". Много ми е мъчно, много ми е болно. Дано скоро темата ни отново светне и имаме повод за радост и в сряда всички да се радваме на точицата на ZU.

Hug Hug Hug Hug

# 622
Аз вдигнах глава, момичета и реших, че се оставям в ръцете на съдбата! Без повече мисли, без повече молитви, без напразни надежди или пък излишен песимизъм! Кървя си леко, от време на време се появяват болки точно там, където е сакчето...не знам защо...вкопава ли се, окопава ли се, вкоренява ли се, но е факт, че това същественце в мен се бори, защото само и единствено там ме боли. От другата страна - нищо! В матката ми не се видя кръв, но продължавам да си имам по една малка точица на превръзката. Нищо не мога да направя, освен да чакам, а дотогава - нямам намерение да се побърквам, защото ако сега не се получи нищо, ше има следващ път, а нервите никой няма да ми ги върне!

Вие дръжте палците в бойна готовност, а аз ще дам шанс на окопаващото се същество в мен да расте! Praynig Praynig Praynig Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

# 623
Зузе, това е правилната стратегия. Ми окопава се човекът бе...то нали трябва да се държиш здрава сума ти му време...не е лесна работа.

# 624
Зу-не се напрягай излишно,мила и опитай да не се тревожиш/макар и да знам че това е невъзможно/ Hug Hug
и аз не мога да ги разбера понякога тези доктори при първата ми/неуспеш на бременност/ док ме викаше през два дни-та какво може да се  случи през два дни това да не е фокус-но аз от незнание,скрити надежди и още по-голяма болка ходих-то не бяха кръвни тестове,вагинални,ровичкане.......
А после др док при,когото ходих ми каза-"Чакане му е майката......."
Просто си пий хапченцата,лежи,взе ми си някакво четиво или лек филм,завий седно чайче и горе душата!
Силно се Praynig Praynig Praynig-всичко да е наред Praynig Praynig

# 625
Чакам да се чуя с моята хомеопатка тази вечер, да видя и нейното мнение за нещата. Тя винаги казва, че съм уникална откъм усещания - усещам си овулацията, имплантацията, къде точно е ембриона... ooooh! Първия път, когато забременях, започна кървене и тя каза: бебето си прави място, разчиства си...започнах да изхвърлям едни съсиреци - 2 дни. Никой не ме прати да си лежа у дома и да си почивам и заедно със съсиреците излезе и всичко останало. Сега това кървене няма нищо общо в тогавашното...това също ми дава надежда!
А относно болката около сакчето - знам, че я чувствам по-силно, отколкото трябва, заради острата ми чувствителност към всичко в организма ми.  ooooh! Силно се надявам да е за добро!  Praynig Praynig Praynig

# 626
Zuzi,me4koni е много права-просто се остави на течението и не го мисли много-направила си всичко,което зависи от теб,оттук нататък каквото има да става,ще стане.Почивка и спокойствие!Ти си боец,знам,че няма да се откажеш лесно-ако отново се спънеш и паднеш-пак ще се изправиш и ще продължиш напред.Като всички нас тук.Имаш нашата голяма подкрепа Hug
Преди няколко дена ми се падна с кафето много хубаво късметче-едно стихотворение на Надежда Захариева,което искам да споделя с вас:
"Не трудното,а лесното погубва
човешкото в човешката душа.
И тя не би разкрила свойта хубост
без шмиргела на грозните неща."

# 627
Луничка  Hug Чудесно е това стихотворение и много правилно Grinning

Тед, Мечи, Хорозче, Карола, Тони, Дъгичка, думите ви ме изкараха от дупката и ме накараха да се събудя! Ето резултата: завита на дивана в хола, търсеща филм, който да гледа със слънчогледови семки под ръка Mr. Green Докато аз чопля семки, бебо ще си расте и така... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628
  • Варна
Зузи, така ми харесваш! Почивай си и само положителни мисли. Hug Praynig

# 629
Зузинко, стой си на топло!! Сега си почивай и за нищо не мисли. Гледкай филмчета, пиши ни как си и това е. То каквото трябва да стане, ще стане, а ние знаем, че хубавите неща предстоят!!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт