Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 175
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Зузи, мила горе главата,
за себе си съм си казала, че човек и на челна стойка да застане от късмета си не може да избяга или промени, така че каквото е писано ще стане. Почивай си и лежи- направи нужното което е по силите ти пък Господ си знае работата Hug
В сряда чакаме добри новини, а до тогава имаш силно стиснати палци Praynig

# 631
  • Пловдив
Зузи, толкова е несериозно това от страна на лекарката ти, че нямам думи. Моля те, след като изперкаш ли смята да те прати на вагинален.  #2gunfire Много непрофесионално  Naughty Аз смятам, че бебчето си е добре и си расте, а този който има проблем е лекарят ти, защото ти създава напрежение и паника, от които наистина може да се случи нещо не толкова добро. То, ако при теб не може да види добре какво остава за такива като мен с обърната матка. И при всичкото напрежение продължава да те гледа на коремен  #Crazy Изооообщо не се тревожи, стегни се и смени лекаря, за да може най-после да ни напишеш черно на бяло как всичко е наред  Hug А какво ти каза за кървенето? Утрогестана увеличи ли го?

tedd
, много си права. Но да допълня и моят док какво казва - "Освен висока резолюция на апаратурата (добър 2Д ехограф) от особено голяма значимост е и задапаратното устройство."

# 632
хаха, Дони, верно и устройството е добре да е в час hahaha

# 633
# 634
Дони, успокоила съм се миличка и съм се въоръжила с търпение! В сряда пак тя ще ме гледа на вагинален, но в съседния кабинет, където ще има още 2 лекарки, та се надявам и на тяхното мнение.
За кървенето нищо не каза, случвало се. Аз й казах, че вземам утрогестан, но съм си увеличила дозата, а тя каза да слагам 2 по 2. Аз й казах, че другата док в петък измери 8.3мм сак, тя каза, че го мери 7, даже нямаше 7. Също така каза, че с вагиналния щяло да даде 2-3 мм разлика.  newsm78 Според мен не е така.
Засега ще задържа така положението, но като изтече направлението директно отивам при Славчев в Окръжна болница, защото нямам нерви...ако всичко се развие добре за нас де.

# 635
Зузи, или спри да го мислиш или наистина ще дойда, ще те издърпам за ушите и ще те заведа на качествен преглед за да ти кажат че всичко е наред, и без това работи до 18 днес! Naughty

# 636
"Силата на вълните е в тяхното постоянство." - нека сме постоянно позитивни, за да сме силни мили дами и там, където има любов винаги има чудеса - мило Зузче вие се обичате много с твоя мъж и чудо ще има, просто вярвай ! Нали мацки, нали и ние ще имаме чудеса ?  Hug

Tedd - давай, ама с лопатата я вземи  Rolling Eyes

# 637
Теди Hug Hug-направо отивай smile3539 smile3539-че на мен ми е далеч Thinking Heart Eyes

# 638
Теди Hug Hug-направо отивай smile3539 smile3539-че на мен ми е далеч Thinking Heart Eyes

И аз съм на това мнение!  Flutter

# 639
ма аз честно чак се ядосах, как може да я държи до сряда, да й дрънка глупости и в крайна сметка никакъв преглед Close направо съм възмутена

# 640
  • София
Ох! Зузи нама как да го измери по-малко и това да е реален размер. По-големият е по-реален. Ехографа прави сечения. Ако сака е със сферична форма най-общо казано по екватора е най-голямото сечение. Ама ако сега лекарката прави сечение по-нагоре може да излезе и по-малко. Още повече с коремен.
Защо не направиш това, което ти казва Теди??? Имаш време да се приготвиш. Иди, за да си наясно какво се случва в действителност. И какво е това, сега няма вагинален да правим защото има кървене. Мен ме гледаха в Майчин дом с вагинален когато изкървих втория път, ръчкаха ме едни кукувици и не е имало последствия. Така че.. и имай и още нещо предвид. Това че един лекар е АГ и има ехограф, съвсем не значи, че може да борави с него.
Отивай където Теди казва още днес! Hug

# 641
нИ мЪ трепетИ, миоля ви сЪ...послушна съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чувствам се доста по-добре и даже имам план на действие hahaha в сряда ще отида с пълен пикочен мИхЮр първо на коремния, после ще изпразня мехура и ще мина през вагиналния, за да видим дали разликата аджеба е 2-3 мм. (пак казвам, че мноооого ме съмнява). после директно в лабораторията за едно ЧХГ и да приключвам с мисленето и куменето. Ако ЧХГ си отговаря за седмиците, просто затварям книгата с шеметните истории и си гледам кефа и растящото чуденце в мен. Ако ли не..това още не съм го доизмислила, защото май много сърцето ми не допуска такъв вариант. Ума да, но сърцето-не. Много дълбоко в мен има едно спокойствие, което се е спотаило там и не ме оставя на мира. Майка ми сподели същото и миналата седмица, и сега...и тя така се чувства.

П.П. сетих се още нещо...док каза, че сака изглежда добре, въпреки, че е малък...нямало деформации, което всъщност си е една добра новина.

П.П 2: Ваченце, благодаря миличка за отговора, ценен ми е. Ще изчакам още един ден, но обещавам да съм спокойна.  Peace

# 642
Eeeeeeeeeeee оставих ви за два дни сами и гледай какви сте ги натворили. Зу защо не отидеш моментално там където казва Тед? И как да не е пораснало нали преди беше 6,5 мм а сега е 7мм това не е ли ръстеж??
И още нещо ти усещаш че бебчето се захваща и имаш много силни усещания, а пък вярваш на лекарка, която даже няма вагинален ехограф?
Поне пак си позитивна и си спокойна  Hug Hug Hug голяма си щуротия  Simple Smile какво каза твоята хомеопатка? 

# 643
Зу мила всичко ще е наред, знам го Praynig
Тед, Ваче, Мечкони, Тони и всички  Hug
Аз нямам много време да пиша, но ви чета редовно Blush
Момичета за бърз съвет, моя половинчо има дете, трябва ли и той да прави кариотип, според доки да, само, че в геника са 180лв на човек, лошо ми стана #Crazy
Та сега в Маичин дом ще ходим за 110лв, на човек.

# 644
Зузи, присъединявам се към всички мацки-смени лекаря, моля те, наистина е адски непрофесионално. Иначе давай все така позитивна, вярвай на собствените си усещания, и спокойно, ти го усещаш, няма кървене, пораснало е все пак, значи нещата се развиват. Май наистина трябва чак към 3 месец да ходим, то накрая така ще излезе...

Общи условия

Активация на акаунт