Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 174
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Зузи, мило  Praynig Hug.
Мечтание, много е сладичък. Да оздравява бързо. Hug

# 646
Зузи,всичко ще е наред ,миличка!Само осигури спокойствие на точицата HugАз признавам ,едва ли щях да издържа до сряда-през глава щях да хукна на друг преглед Simple Smile...
Довери се на усещанията си ,а ние ще стискаме палци.Толкова мили жени ти изпращаме позитивизма си,че няма как да не успеете със сакчо да извървите пътя до края Hug Hug Hug
Мечтание,голям сладурчо си имаш-жив и здрав да ти е!! Hug

# 647
  • София
Зузи, щом така си решила.. добре! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Важно е да имаш план и да си спокойна. Другото е божа работа! Ще чакам в сряда да пишеш! Hug

# 648
Добро ви утро!

Аз ако ви кажа колко съм бясна след посещението си в НОИ. Не мога да ви опиша как се чувствам. Има забрана за изплащането ми на болничните и скоро пари НЯМА да видя. Реве ми се, казвам ви, направо нямам думи.

Hug

# 649
как така има забрана?? какво е станало?? минавам на лс

# 650
  • Варна
Мечтание, голям сладурчо си имаш. Hug Hug Hug

Карола, как така има забрана? Да не би работодателят да обжалва болничният или да има грешка при подаването? newsm78

# 651
Търся кого да попитам ама не откривам, като набарам някой от работа почвам да разпитвам, че ми се изпилиха яката нервите.

# 652
Алоха! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи имах силни болки, малко повече кръв, но не много обилна, помислих, че всичко е изгубено....бях се предала, признавам си!  Crazy Наплаках се като животно, обсъдихме с мъжо стратегията за следващия път и за разни пропуснати изследвания и едва ли не се разделихме с бебо. Гърчих се така до 1 ч и после се свързах с хомеопатката ми по някаква случайност, взех си хомеото и след 15 мин всичко мина...Бебо е в мен и няма болки засега. Ако днес се получи пак кървене или болка, ще ходя при нов док. Така или иначе ще се чуя с този док най-късно утре да отида да ме види.

Та такива ми ти премеждия...Това бебе май ще е боец! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вие не пускате палците, нали?  Laughing

Карола, миличка, големи премеждия и ти с това тъпото НОИ #2gunfire

Мечтание, да ви е жив и здрав този сладурчо!!! Mr. Green

# 653
Зузи, дръж го здраво това бебче. Защо не отидеш на лекар да видиш защо кървиш? Направо ще се побъркам и аз с теб!!!!!!!! Не искам нищо да казвам, но аз отидох на доктор само заради една капка кръв и всичко беше свършило така е било писано, а сега ти като пишеш за тези кървенета и откачам. Отиди на лекар моля те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Защо се получават тези кървенета нормално ли е това? Твоята лекарка хомеопатката не ти ли предписа нещо за успокоение? Отиди при моя хомеопат!!! Ако не можеш сама аз ще дойда да те взема и да те заведа някъде!!!Само кажи  Hug Hug Hug Hug Hug
След малко отивам при моята лекарка да си взема иследването на това което извадиха от мен  Sad Sad Sad Sad незнам какво може да казва, щяли да изследват хормона на бременността каквото и да означава това. Само се моля да не е извънматочна бременност и изобщо съм в едни филми .......... но дишам дишам броя до 10 000

# 654
Зу  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig
Всичко ще е наред мила, да няма лоши мисли в красивата ти главица, че  box

# 655
На вас поне ви казват какво ще ви изследват. Мен никой за нищо не иска да ме изследва и затова смятам сама да се натреса нейде и да помоля да ме видят как съм , да накарам мъжо и той да се изследва (нали ме разбирате), че след месец смятам да започнат опитите, по мои сметки Simple Smile

# 656
zuzi_79 Боец, разбира се, че ще е боец, като майка си !    bouquet  Толкова много жени го чакаме и се молим за него , че накрая ще спре да се инати Simple Smile  Mr. Green

Аз днес мисля да отида да си взема епикризите от АГ, много ми е чудно какви са ги нашляпали вътре, че то имат богато въображение Simple Smile  Mr. Green

# 657
Вики, вчера бях на лекар, миличка! Няма ясна причина за кървенето, сакчето е там, с идеална форма, няма кръв в матката. Това е! Сега нямам нито кървене, нито болки..много тихо го казвам, да не ме чуе дявола, както се казва. Аз също имам един спонтанен преди миседа и изхвърлих всичко, барабар с лигавицата....Този път обаче бебче си е на мястото, не съм изхвърляла и съсиреци дори. Днес или утре ще ходя при друг док. А хомеопатката ми ми помогна, както вече писах! Благодаря ти, миличка!

# 658
Аз днес мисля да отида да си взема епикризите от АГ, много ми е чудно какви са ги нашляпали вътре, че то имат богато въображение Simple Smile  Mr. Green

Моята епикриза нямаше НИЩО общо с действителността, освен името ми Simple Smile

# 659
Zuzi,стискаме ги палците,много даже!От теб-само спокойствие...
KaRoLa,ако не се натиснеш за изследвания,никой няма да ти направи-ако кръв и урина са ти наред,казват само-нищо ти няма,и с това се приключва.Препоръчвам ти доц.Конова в Плевен-тя ще ви назначи абсолютно целия набор изследвания,и на теб,и на мъжа ти.Скъпичко излиза,но не е по-скъпо от това да загубиш дете...Поне ще си сигурна какво се случва.Действайте,щом имате един месец-не се бавете.

Общи условия

Активация на акаунт