Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Зузи стискам ти палци и на ръцете и на краката всичко да е наред. Ти само си мисли хубави неща добре, че си такава позитивна  Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Сега съм по спокойна като знам че си ходила на лекар  Simple Smile Отивам и аз да видим пак ли ще излезна разревана както последните пъти.

# 661
  • София
Зузи, да не би сакчетата да са две  newsm78
Само едно предположение, макар и може би нелепо  Rolling Eyes

# 662
Вики, нищо смислено няма да видиш в епикризата, в моята пишеше само глупости...кухо яйце и не знам си кво, а аз си имах ембрион със сърце, работещо!!! Хормона на бременността - ще те боцнат и след 2 часа ще имаш резултат...това е въпросното ЧХГ, за което постоянно говорим. Стиаксм палци да си спокойна и всичко да е наред!

Карола, изследвания и на мен никой не ми назначи..сама си просих и сама си намерих генетичка, ендокриноог и т.н.

Ваченце, не се е виждало второ сакче...тя моята едно видя, и то супер малко, пА кво остава за 2  Joy
А и нищо не е излизало от мен, освен капки кръв...знам ли?

# 663
Зузу стискам ти палци всичко да е наред  Praynig Момичета благодаря за милите думи за моя палавник Днес е рожденик :lolЖелая на всички които още не са станали мами, скоро и те да бягат по един или двама такива калпазани Laughing почерпете се

# 664
Mечтание,мерси за почерпката!Да ти е жив и здрав малкия палавник!Да расте много щастлив и обичан!!!

# 665
  • Пловдив
zuzi_79, вече направо ми идва да ти се моля да отидеш при друг доктор. Това кървене е доста стряскащо и още повече, че не спира вече няколко дни  Confused. Палците не са пуснати, много се моля всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

viktoriq838
, стис палчета да е всичко наред и да пишеш какво е казал док fingerscrossed

мечтание, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и все така да те радва и умилява   bouquet Hug

# 666
  • София
Вики, аз също бях от юнската тема, при мен се случи в сряда на 19.10. Стискам палци следващия път да сме заедно до края в някоя есенно-зимна тема  Hug При мен още не е излезла хистологията, а за преглед ми казха минимум след месец  newsm78, но аз съм без кюретаж, с аборт по Карман.
zuzi_79, задължително отиди и при друг лекар, аз обиколих трима, които при мен за съжаление бяха единодушни, стискам палци при теб всичко да е както трябва!
Мечтание, честит ти рожденник, да расте жив и здрав  Simple Smile

# 667
Зу--палците ги имаш-но наистина посети др лекар Hug Hug-много Praynig Praynig Praynig всичко да приключи с пухкаво юнче на финала Praynig Praynig

Мечтание-да е жив и здрав юнака и много да ви радва  bouquet

Светле-съжалявам,че се записваш при нас Sad-пожелавам скорошен успех

п.с-Зу видях,че си писала в др тема,че отиваш на док-дано ни зарадваш с хубави новини Praynig Praynig Praynig

# 668
  • Варна
Зузи, чакаме те с хубави новини. Praynig Praynig Praynig

Мечтание, честит ти рождненник!  bouquet  bouquet  bouquet Да е жив и здрав и скоро батко!  bouquet  bouquet  bouquet

Мечкони, как е коремчето? Hug Heart Eyes

# 669
Светле  Hug съжелявам, че и ти се премести тук. Моя аборт беше на 16 в голямата буря.
Добри новини нося матката ми се е оправила лигавицата се е свила и бременността е била маточна. Лекарката каза от декември да почна да пия фолиева киселина и от януари да почваме опитите за бебе. И това е нещо  Simple Smile

# 670
Тони Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
добре съм душка,да чукна на дърво-е нормално е да ги има и параноиити-понякога  като не се обажда бебо и ме хваща един страх ooooh! ooooh!-почуквам му по къщичката-явно притеснение си има до самия финал,Дай Боже да е успешен Praynig Praynig Praynig-иначе в петък съм при док.......
Как си -без депресии и такива разни гадини Naughty Naughty Naughty
Гуш Heart Eyes Heart Eyes
Хорозче Heart Eyes Heart Eyes-как си кипи ли подготовка, а тумбачето

# 671
zuzi_79, много прегръдки и кураж!  Heart Eyes Peace

# 672
Мечтание, честит ти рожденик! Щастлив и палав да расте!!! Mr. Green

Аз вече бях на друг док, за който писах по-рано. Това е моя док, момичета!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Такааааа, отидох трепереща и объркана....той измери сака 10 мм и каза: малък е, но това нищо не значи! Има надежда, аз съм с теб, погледни ме в очите и ми вярвай!!!! Ако все пак нещоо стане, до кюретаж няма да се стигне, защото няма да позволя да те кюретират с толкова малък плод! Каза, че за него това не е кухо яйце, а може да се развие всичко нормално и ме вика другия вторник, за да види един 17 мм сак с ембрион в него! Каза погледни ме в очите, а аз ще ти държа ръката и ще родим заедно едно красиво бебе!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green После прояви огромно желание да види кръвта на превръзката ми и аз му я показах, кво да правя  Mr. Green
С две думи, надежда има, но има и шанс да не се случат нещата и ако това стане - ще се чистя сама и на следващата овулация сме пак на ринга!  Mr. Green Това са думи на док...като мноооого краен вариант!

Между другото ме гледа на коремен, защото не ме прие в кабинета си, а в друго отделение на болницата, където имаше само коремен, но разликата и сами я виждате в милиметрите на моята стара док и на този док. От 7 до 10 има бая разлика...цели 3 дни растеж Mr. Green

Сега вече се оставям на положителни мисли и на вашите палци...няма какво друго да направя...Моля се всичко да е наред и това малко сакче да расте и да стане едно хубаво ревящо вързопче!

Олях се!  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 673
Зу Hug Hug-радвам се,че звучиш по-уверено и спокойно,стискам палци и се Praynig Praynig-всичките ти притеснения да изчезнат, а във вторник да се гушнем мечешката и да се радваме много....
а до тогава-форумна заповед/позволявам си от името на всички момичета/ Naughty Naughty Naughty Heart Eyes Heart Eyes- въоръжи се с много търпение и сила,топло одеало за пред Тв-семки,чай и каквото обичаш,четиво или плетиво и мисля знаеш или усещташ нашата положителна енергия към теб/вас Hug

# 674
  • Варна
Зузи, радвам се, че се чувстваш по-спокойна. Hug Продължавам с палцестискането до следващият преглед. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт