Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 168
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ура, ЗУ, ей това е лекарят!!!!

# 676
Браво, Зу. Продължавам да стискам палци.

# 677
Браво Зузи най накрая. Радвам се че има добри новини.  Hug Hug Hug Hug

# 678
Браво, зузка!  Hug
Обаче Зузи и "вагиналния" - мишън импосибъл!  Laughing

# 679
Браво, зузка!  Hug

hahaha hahaha hahaha

Аз си отидох настроена за вагинелен, но....не ми е било писано явно Joy Явно и коремния върши работа, но зависи от задапаратното устройство Peace

# 680
  • Пловдив
svetla81, съжалявам че се записваш в темичката. Дано скоро всичко да е наред и да имаш добри новини  Praynig

viktoriq838, браво за добрите новини!  Hug

me4koni, няма да се притесняваш, защото всичко ще е наред  Praynig Hug

zuzi_79
, ето това доказва, че понякога освен добра апаратура е нужно и докторът да е специалист. Сега, ако отидеш на вагинален и ей ти още няколко милиметра отгоре  Mr. Green Всичко ще е наред, душа  Hug Палците сме ги стиснали и няма да пускаме  Praynig Praynig Praynig

# 681
Дони Hug Hug-дай Боже Praynig Praynig Praynig
а ти как си..не казваш нищо Hug Rolling Eyes

# 682
Браво Зузи все така напред, супер много се радвам за теб и няма да отпускам палците до следващия преглед

"Каза погледни ме в очите, а аз ще ти държа ръката и ще родим заедно едно красиво бебе!  "

Къде го намери този лекар искам и аз един такъв, който да направи всичко необходимо от мед. гледна точка да износя и  родя здраво бебе. Не че се оплаквам от моя но всеки път като ходя при него трябва да му разкажа отново какво е станало, за да си спомни, което много ме затормозява, ясно ми е че просто съм поредната в кабинета му, но ми се ще да не е така

# 683
Дони Hug Hug-дай Боже Praynig Praynig Praynig
а ти как си..не казваш нищо Hug Rolling Eyes

да, напоследък само аз рева в темата май  ooooh!

# 684
  • София
Браво, зузка!  Hug
Mr. Green чак не е за вярване,това нали във Варна? newsm78

ЗУ, много се радвам,че си по-спокойна Hug

# 685
  • Пловдив
me4koni, добре съм си аз. Подпирам дивана по цял ден и се разнообразявам с някое кафе и разходка.  Wink Попритеснявам си се от време на време, но така е знаеш  Blush

zuzi_79, и аз колко съм ревала - то нали знаеш по ред на номерата  Joy

# 686
Магнитче, във Варна е. Този док в кабинета си има и двата вида ехота, но не ме прегледа там, а ме прие спешно човека на друго място, в болницата, където даваше дежурство. Благодарна съм му, че ме прие изобщо! Друго, което ме изуми в него беше, че аз го търсих, той не вдигна и след 5 мин ми се обади  Shocked Shocked Shocked Това никога не съм го вярвала...по-скоро повечето чакат ти пак да ги потърсиш.

И да, спокойна съм, каквото и да стане!  Mr. Green

# 687
'Драсти, банда!!

Аз днес имах ужааасен ден, предвид,че той започна в НОИ. Май скоро няма да си получа болничните и ще дудна още за тях.
Иначе и аз съм от тия дето чакат родата на гости утре или петък. Не знам кога ще е точно.

Зу, тоз твоя лекар ми звучи интересно Simple Smile Дано си си намерила лекаря и вече да си спокойна. Това е най-важното, всичко останало ще се нареди.  Hug

Отивам да папу,че мъжът направил вечерята и после пак ще ви погледна как сте.

# 688
  • София
Мечтание, да ти е жив и здрав рожденника.
Зузи, така се радвам, че си потърсила още едно мнение. Евала на лекаря за цялото му отношение към теб. Продължавам да стискам палци и да вярвам, че всичко ще бъде наред. Hug Praynig
Хорозче, Мечкони, ще ви мъмря вас. Така си милея за по една снимка на вашите тумбачета и преди няколко странички пак молих, но вие не се поддавате на изкушения. Отправям молба отново.  Blush Heart Eyes
Невидимо дете, къде се загуби?

# 689
  • Пловдив
Зузи ама верно тоя вагинален ти бяга по тъч линията, нищо важното е, че новия доктор ти е вдъхнал доверие и надежда, сега го карай по-спокойно да може да си расте точката на спокойствие  Hug
svetla81 и аз много съжалявам за горчивия опит, който трупаме всички тук  Hug времето лекува и положителната нагласа за бъдещето също!!!
KaRoLa тва е някъв ужас да се разправяш с държавни институции и държавни служители, ще ме извините ако има такива между нас, ама просто или не са компетентни, или цитирам "не ме интересуват вашите проблеми"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как да запазиш добрия тон, тва си е изкуство!
Иначе ние продължаваме да се обичаме  luvbed , че май баш сега съм в ову, ама ще видим де, най-мразя чакането, че то кой го обича  Joy

Общи условия

Активация на акаунт