Кюретаж и забременяване след това - 23

• 26 182
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
И аз няма на какво да се радвам Sad Толкова зле се чувствам, че ходих да ми бае една съседка ... Много ми се струпа в последните месеци.

# 586
Мира, няма лесно, мила, такъв е живота! Но ние няма да се предаваме, нали така? След всяко падане ще ставаме, ще поглеждаме раните и ще продължаваме напред, колкото и да е трудно!

Аз лично мисля, че вече съм каменен полуидиот  Mr. Green Mr. Green Mr. Green В някои моменти се абстрахирам от всичко до съвършенство и си казвам, че нищо няма да ме уплаши или спре! Ми...ако трябва ще пъпля, но няма да тъпча на едно място, напук на всичко! Mr. Green

# 587
  • Пловдив
Здравейте момичета, аз днес съм като бито куче, снощи си устроихме голям купон вкъщи с 15 човека за моя РД и няма да ви разправям днес колко чаши и чинии съм измила  ooooh! Обаче снощи или по-скоро преди съмване, след купона двамата с мъжо отменихме забраната  Joy и днес макар и уморена вървя ухилена  Whistling Не дочакахме да видим дали съм токсоплазмозна, което мн ме съмнява, и хламидиите не ме плашат толкова като се замисля ако са ме пипнали  ooooh! ама ще се моля да не са! Дано да не се окажа "бързата кучка от поговорката...."  Whistling

# 588
ДЪГИЧКА да ви е жива и здрава малката кукла  HugНие във вторник сме рожденици  Wink
Деси оздравявайте бързо  Hug
Тони все забравям да ти кажа, че Боби като ти види аватара и вика, мамо това аз ли съм  Wink Laughing Laughing

# 589
Тони, ще се разправям с тебе- как точно когато трябва да се обичате се дърпате Naughty деца ли ще правите или скандали Heart Eyes

Зузи, утре кога си на преглед? стиснала съм палците нали знаеш! Hug

Мира, разбирам те за кривото настроение...и аз съм с такова, ама гледам да не му давам много да се разпорежда с мен, нещо се кротнах- ядосах се че не е станало този месец обаче то...и да се ядосваш, няма да има непорочно зачатие hahaha че..ние си првим каквото трябва а то когато трябва ще стане каквото ще

ПП- снощи една позната ми каза че точно с кломид е забременяла, че пък горещо ми го препоръча, тъй че! сега си чакам просто гадината да цъфне и като един пиЧ ще се мобилизирам и ще се моля да има О. че пък и да има резултат после Crazy но като цяло съм доста по- смирена от миналата седмица когато ми беше крив света Blush

# 590
 bye  'Драсти ,банда!!!

Днес реших малко да се развея насам-натам и та чак сега се завъртам да ви видя как сте. Аз пак експериментирам с вечерята, дано става за ядене Simple Smile

Иначе си ходих да гласувам, после на репетиции с театъра. Голямо шоу Simple Smile
Утре пък колежката ми има РД и се чудех какво да й взема за подарък и реших да не експериментирам и й взех един ваучер за Кенвелото,дано й хареса. Simple Smile

Отивам да видя как ми е експеримента р печката и после ще мина да ви видя как сте. И само хубави неща да пишете Simple Smile

Hug Hug

# 591
Тед, в 10 съм наредена пред кабинета и дано успея да се зарадвам малко поне, че много ми дойде вече  Praynig Praynig Praynig Мерси за палците! Heart Eyes

# 592
  • Пловдив
zuzi_79 и аз ще стискам палци утре да ни донесеш хубави новини и да си отдъхнеш поне малко!  Hug Hug Hug

# 593
Зу-много стиснати палци за утре fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig
после няма да ходиш на работа-надявам  се Rolling Eyes

# 594
Никаква работа! Ще взема болничен и ще лежа. Само да има за какво  Praynig Praynig Praynig

Благодаря, милички! Hug Hug Hug

# 595
Eй,момичета,я по-ведро!Я горе главите!Какви са тия депресии и тем подобни?Спокойствие му е майката!Радвайте се на всеки ден от живота си и не унивайте,всичко се нарежда един ден!
Зузи,кръвта като зацапване ли е или е по-яркочервена?Утре след прегледа-веднага тука на отчет! NaughtyСтискам палци всичко да е ок! Peace
KaRola,стана ли манджата?И не се карай с мъжа,защото скоро ще ти трябва GrinningНали по Коледа ще бебеправим заедно Party

# 596
Зузка, и от мен имаш палчета!! Това ми стана хоби вече Simple Smile И утре на отчет при нас,нали си знаеш!!

Аз мисля също да ходя на лекар ама не гинеколог. Не съм добре с кръвното. Като бях бременна кръвното ми беше ниско и си мислех, че след аборта ще с еоправя. Обаче сега съм много зле. Когато ям и след това ако не хапна нещо сладко и започват да ми омекват краката и да ми се вие свят. Дори и ако съм седнала пак ми се премрежва погледа. Чудя се кой лекар отговаря за тези неща и мъжът ми каза, че трябва да отида на кардиолог.  Правих си миналата седмица кардиограма при личната (нали е част от профилактичния) и тя каза,че съм супер ама аз й нямам доверие.

Затова ще си изпрося едно направление и отивам на преглед,че въобще не ми харесва това. Не знам на какво може да се дължи и как мога да се оправя, но не ми е добре Sad

Хайде, наоплаквах се пак. Хубава и топла нощ ви желае!!

Hug Hug Hug

# 597
KaRola,стана ли манджата?И не се карай с мъжа,защото скоро ще ти трябва GrinningНали по Коледа ще бебеправим заедно Party

Манджата стана, да се ненадява човек Simple Smile аправих картофено суфле. Ако някой ден ви мързи си направете. Много е лесно. Сварявате ратофите,настъргвате ги, месите ги с яйца, брашно,сол, черен пипер, малко олио. СЛгатае бъркоча в тава и печете и ей ви я вечерята Simple Smile

Иначе с мъжа се карам профилактично Simple Smile Иначе Коледа е момента  Blush Ще трябва да се отчитаме  Whistling Whistling

# 598
Karola, кръвното трябва да се мери сутрин и вечер поне 3 дни за да се установи то ли е проблема..и аз не съм добре и аз ще ходя на лекар Tired

# 599
Брей карола, аз пък правих суфле от тиквички и картофи, супер е. И също реших, че искам нещо сладко и тук от готварския намерих една рецепта за домашни бонбони, които следваше да изстинат и да ги нарежа, само чете си останаха течни..та с малко брашно ги направих на сладкиш Simple Smile По Коледа ще сме бая дружинка:)

Общи условия

Активация на акаунт