Киноклуб 3

• 30 242
  • 465
  •   1
Отговори
# 405
Ако броиш Атлантик сити нато №1, ще ти изоброя какво имам и мога да ти дам. Значи имам номера 1,2,3,5,6 и 8.  Срещу стената съм гледала, и го нямам, ама май и ти си го гледала. Карнидж също го гледахме. Екстримли лауд... съм гледала, че и книгата четох, последния (саломе) го нямам.

# 406
Въх, не е на добре работата. Отварям темата и с червени букви:

Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

Алоо, отегчените интелектуалки, излагаме се.  Laughing Laughing Laughing

Исках да сложа още една карта. Ако имате муза и искате да подкарваме нов списък, давайте идеи.

# 407
  • в сърцето на един мъж...
Хех, ми Соня като не ни подтиква да гледаме и зарязахме интелектуалстването Grinning
Аз нямам нищо против да си подновим темичката.

Даже ще отметна единия филм от списъка, за Геген ди ванд писах, сега за тоя
A Dangerous Method - хареса ми в случая играта на Виго и Фасбендър. Кийра ме дразнеше през цялото време. Нейната интерпретация на луда ми беше свръх възможностите за поносимост. Като идея, така и не схванах основното трябваше да е новия метод на Фройд или конкретния случай на лечение. За сметка на това, партньорството между Виго и Фаса беше невероятно. Хареса ми много играта им, взаимодействието, различните чувства и етапи, през които минаваха двамата и как изграждаха техните си методи. Общо взето с леки забележки, добре беше Grinning

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 00:34 от Geia

# 408
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Видях 50/50 на картата Heart Eyes. Сега ще спя спокойно Mr. Green.

Относно списъка- като тръгнете да дискутирате, свиркайте да дам предложения Grinning.

# 409
Свиркаме.  Grinning

Гея, таз Кийра ме отказва от филма. Стои си в компютъра, прилежно подреден в папка Кино клуб (хехе) още от едно време и тц, не ми се гледа...

# 410
Абе да ти кажа ролята й пасва като ръкавичка Mr. Green Тя играе куку и така хубаво играе, че човек чак си мисли, че е реално куку hahaha Гледай, според мен няма да съжалиш, въпреки нея е добре филма.

# 411
Предлагам тогава италианския The Great Beauty
И Her
Тези двата засега, защото ми се струват от типа, който се разисква основно тук. Иначе ми се ще и нещо по-нормалничко, ама не мога да реша кое Whistling.

# 412
Аз мисля днес да отметна Атлантик сити Thinking

# 413
  • София
хайде, и на мен ми се иска да подновим дискусиите.
аз ще се радвам ако обсъждаме по-нови филми, но това е, защото аз много изостанах с гледането на филми в последните месеци. иначе и на по-стари съм ок, но предния път нещо загубих интерес, защото сякаш задълбахме в прекалено "елитарно" кино.

# 414
Темата винаги е била отворена за предложения. Никой не изяви желание едно време, СОНЯ направи списък и така... Давайте, започвайте. Дори да има дискусия тип пиянски разговор на маса и всеки да коментира какво го е впчатлило напоследък, пак биива.   Grinning Не е задължително обсъжданите заглавия да са "претенциозни", такова правило не е налагно, просто така се получи.

# 415
Охх, аз не исках да кажа претенциозни- по-скоро стари, с ретро-привкус или странни Laughing.

Оки, предлагам, понеже го обичам и е подобен на We Need To Talk About Kevin, който предизвика най-разгорещената дискусия, която съм виждала в клуба- Mysterious Skin.

Предлагам и Under The Sand на Франсоа Озон.

Както и La Vie d'Adele- победител в Кан все пак.

Заедно с горните два ми стават пет предложения и предавам щафетата на вас Grinning.

# 416
Присламчвам се тук към пиянските дискусии. Laughing

# 417
Пиянки такива Crossing Arms вземете давайте предложения, какво сте протегнали хищни лапи към рома и водката hahaha.

# 418
Аз предложения мога да дам, имам безкраен списък от заглавия, но подозирам, че повечето от вас ще са гледали това, което предложа.

# 419
Нищо, давай насам. По-добре гледано или гледаемо, че да върви разговорът, а не 120 дни... Joy

Общи условия

Активация на акаунт