През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 564
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
От утре съм в болничен.Ураа! Не издържах просто...
Някоя от вас мисли ли да си носи лаптоп,таблет или нещо от сорта в болницата против скука?
Аз мисля,но нз как ще стане опазването му докато раждам живот и здраве.

Аз мисля да нося, но ще ми го донесат впоследствие точно поради твоите съображения  Rolling Eyes

И аз май така ще направя.

# 211
  • София
Най-после и аз да се включа. Днес тихичко си боледувам на дивана, тая хрема направо ме съсипва...
За имената...много сложно с избора и при нас. Не за друго, ами не искаме на никой да го кръщаваме малкото, но и нито едно име от обсъжданите досега не ни допада еднакво много и на двамата. Моят приятел харесва Марио, аз също много го харесвам, но преди него имах четири годишна връзка с човек с това име и не ми е комфортно да го кръщаваме така.  Rolling Eyes Аз харесвам Даниел и Виктор, но приятеля ми не много...Иначе за момиче много ми допада Калина, Ема, Зара, Дара...

# 212

Ние засега се спряхме на Laura. Бащиното също ще е без ова. Мъжо вначалото се дърпаше, но сега му харесва, че ще е така.

Не мога да си представя че в болницата ще имам време да скучая.  newsm78

Tiona   bouquet  и за малкия Крис    love001

# 213
момичета ако има от вас такива да се разбирате с вашите свекърви и те да ви помагат във всичко БЛАГОДАРЕТЕ всеки ден на господ !!!

Моята дойде преди 1ч 30мин (сега не живее в града) и вече хърка на дивана, а до преди това беше ми на гости една приятелка която е в 9 месец и взе да и се меси защо щяла да ражда чак в софия,как викала на свекърва си (а тя се обръща към нея с Лельо)  Mr. Green направо позелиня, аз взех да се смея а тя недей се смя ами ПОМИСЛИ и вземи вече да ми викаш МАМО, аз отсякох че е измислена вече...
А сина и в другата стая прави ремонт и се трепи сам,аз като ме мога да му помогна поне тя или тя на мен да помогне с нещо ми няма... Rage жената е много уморена и се хърка на дивана smile3514

# 214
 stefito_8986 искрено ме развесели. оправи ми настроението до края на деня  hahaha Joy Joy Joy

# 215
stefito_8986 не ти е лесно и аз бая се посмях Simple Smile Все още се разбирам със свеки, дано и занапред е така. Тя не е в София и рядко идва, а след като бебка се роди не искам никой в къщи  Rolling Eyes Това може и в последствие да се промени де  Rolling Eyes

# 216
Тъкмо се връщам от преглед .. Бебка е добре ... Ама доки ми изписа магнезий , защото му казах ,че ми се стяга корема от време на време . Прегледа ме за разкритие и каза ,че имам на върха на пръста ... Та сега почвам да пия магнезий... не ми се искаха хапчета , ама каво да правя ... като е казал ще ги пия . Имат ли странични ефекти ?

# 217
stefito_8986  мъж ми досега да я  е "сритъл" да си ходи.Моята свеки не съм я виждала от февруари и съм си адски доволна.Дори не зная дали знае че отново ще става баба.Не че вижда внучка си често 2 в годината,та все обяснявам на дребната че баба работи и е заета.И всичко щото иска да живее с нас,а мъж ми не ще.И ся аз съм лошата в нейният филм

# 218
Момичета, мисля нещо от известно време. Ако моето дете застане седалищно, длъжна ли съм да си платя за избор на екип или ще ми направят секцио по медицински причини. Някоя от вас запозната ли е?

Ти в никой случай не си длъжна да избираш екип. Това дали ще е секцио (независимо поради какви причини) или не няма общо с плащането - ако искаш някой конкретен да извади бебето, си плащаш.

Момичета... нали знаете, че вече има доста случаи с летален край заради не плащането. Последният, за който четохме в новините беше от преди месец-два от Варна. Всички вече много са се овълчили.
Аз не бих си играла със съдбата заради няколко стотачки. Когато се касае за здраве въобще не съм свидлива. Предпочитам да се лиша от други неща. Това е мое мнение обаче, не задължавам никой с него.  Hug

# 219
Mimci абсолютно права си.И аз по медицински причини ще съм отново със секцио.Ще мина по отъпканите ,платени и утвърдени  пътеки само и само бебчо  и аз да сме добре

# 220
stefito, по-добре да хърка на дивана, отколкото да те дразни с приказки и "полезни съвети"  Joy
А като не й викаш "мамо" как се обръщаш към нея, защото й аз не мога да й кажа "мамо" на моята  Mr. Green

# 221
  • Beyond the Frontiers
Момичета, мисля нещо от известно време. Ако моето дете застане седалищно, длъжна ли съм да си платя за избор на екип или ще ми направят секцио по медицински причини. Някоя от вас запозната ли е?

Ти в никой случай не си длъжна да избираш екип. Това дали ще е секцио (независимо поради какви причини) или не няма общо с плащането - ако искаш някой конкретен да извади бебето, си плащаш.

Момичета... нали знаете, че вече има доста случаи с летален край заради не плащането. Последният, за който четохме в новините беше от преди месец-два от Варна. Всички вече много са се овълчили.
Аз не бих си играла със съдбата заради няколко стотачки. Когато се касае за здраве въобще не съм свидлива. Предпочитам да се лиша от други неща. Това е мое мнение обаче, не задължавам никой с него.  Hug

Аз пък съм твърдо против плащането. То не гарантира нищо.
Раждах с една приятелка в една и съща болница с раазлика 2 месеца - тя плати екип, аз не. Нея и детето едва не ги изтърваха, при мен без плащане се беше събрал екип от поне 4-5 лекаря - завеждащия, анастезиолог, още една от лекарките, 2 акушерки и неонатолози -2 бр.... Shocked . Отношението беше абсолютно еднакво.

# 222
  marieanne78 как  да и викам, по име Жиче (Живка се казва),та тя за друго заслужава ли, "мамо" мога да и кажа, ако след "мамо" има 'Годзила' (мамо Годзила) Mr. Green а мъжа се е карал много пъти с нея за какво ли не, но няма резултат, тя от 10 год. е безработна и свикнала да я галят с перце, мъжо и дал да разбере че той за нея не може да се грижи, може би затова тя на нас не помага #Cussing out Абе незнам тя е много странна и даже лоша жена като почна да мисля за нея и ми се вдига кръвното,УЖАСНА  е ! Naughty

# 223
Честно да ви кажа, ако знам предварително, че ще се наложи секцио- сигурно ще избера екип. Ако обаче се окаже, че бебка се е обърнала в последния момент... това ме притеснява. Иначе за нормално раждане не искам да плащам- вече видях първия път, че не си струва.

# 224
stefito, напълно те разбирам, положението и при нас е почти същото  #Cussing out къса ми нервите тази "женичка", направо се ужасявам като знам, че ще дойде или ние ще ходим при нея ... Добре че свекъра е готин поне  Joy

Общи условия

Активация на акаунт