През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 561
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дами, лека нощ ви пожелавам  smile3524

Утре сутрин съм на теста за преждевременно раждане, като се върна ще разкзвам Simple Smile

# 286
Дами, лека нощ ви пожелавам  smile3524

Утре сутрин съм на теста за преждевременно раждане, като се върна ще разкзвам Simple Smile

Да ни донесеш хубави новини.
Лека и от мен.  smile3524 smile3524

# 287
Киара успех на теста-сигурна съм,че ще е отрицателен)))

Стискам палци за Йоанна,дано да се овладее положението.

Лека Нощ момичета кокичета))

# 288
Стискам палци за Йоана!  Praynig
КиараТиара и на теб за теста.Чакаме информация.

Някой успя ли да намери този кандида тест по аптеките??? Как може нещо толкова удобно да не се продава масово?? Явно хората не знаят и няма търсене още...  newsm78

# 289
Йоана fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Отивам и аз да спинкам, че утре съм на лекциите за бременни.   sleepuu

# 290
Сън не ме хваща...търся ето този кош,но не мога да го намеря само знам,че като марка е на Simplicity - търся,търся и НИЩО  newsm78 някой ако има информация моля да помогне,че се измъчих вече,а съм решила да е това та не мърдам като магаре на мост!!!

# 291
# 292
Добро утро. Сервирам кафето и заминавам да водя щерката на градина.

# 293
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!

# 294
Добро утро! Аз вече изпратих моята щерка на градина с голям рев разбира се Sad Таткото от тая нощ го хвана разстройство и гадене, сигурно е тоя стомашно-чревен вирус и ще видим дали ще го изкараме всички. Аз имам още седмица да пия антибиотик за моята инфекция и се надявам да ми се размине.
Сега си изпивам кафенцето и към 10 потеглям за Шейново да си взема епикризата. Следобед мисля да атакувам личната за направление за нефролог да огледа бъбреците. Ще бъде доста интензивен ден, ако всичко е ОК. Как се моля вече да приключа поне с това възпаление, че сън не ме хваща.
Дано днес имаме хубави новини и от Йоанна!  Praynig

# 295
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Дано да задържат положението с Йоанна и да се размине раждането.

Аз също тръгвам за преглед при лекарката, която съм избрала за раждането (все още не се познаваме). Надявам се всичко да е наред, ще разкажа после.

# 296
Добром утро и от мен!
Йоана,стискам палци ,а ти стискай кълки Praynig

# 297
Много стиснати палци за Йоанка... Дано да са увладяли положението вече  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 298
# 299
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Надявам се на добри новини от Йоана и Киара  Praynig

При мен вчерашния преглед мина нормално- девойките вървят с големи глави и не се знае, тези кг. които ми казват, доколко са реални. Ако са реални би трябвало да са по около 2 кг  Crazy Шийката на матката е започнала да се скъсява и в момента е 2.2см, което все още е в норма. Взеха ми вагинален секрет, заради обилното течение /което в последнта седмица доста се засили/ и ми назначи, да си направя изследване на хепатит C - вие правили ли сте го това  newsm78

k1drokoska, вагиналната проба представлява тампонче на дълга пръчка- сигурно това ти е дала докторката.

За свекървите- моята почина преди 3 години, но преди това никога не ни се е месила за нищо. Виж майка ми, успешно тренира за свекърва върху мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт