През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 666
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Ох и аз не знам какво ще правя с това желязо. И моето е по-ниско отколкото като почнах да пия малтофера. Беше 103 сега е 102 след 2 месеца прием на лекарствата. Казаха, че сега в края на бременността още падало, та чакам новини от докторката и да видим какво ще правим. Знам, че не е критично ниско, но все пак си е ниско.
Киара, много хубави новини.
Чакаме само Танчето да даде инфо за Йоанна.
Тиона и тя да пише как са с Крис. А и Мони и тя да пише какво става с нея.

# 316
Като казахте боб , я да ви питам : Вчера сготвих една тенджера боб и го сложих на терасата да се охлажда , като казах на мъжа ми да го прибере като си ляга ... Преди малко го питам дали я е прибрал , а той " Еееееееейййййййй верно , бе " И сега се чудя , ако я приберем сега , става ли за ядене или директно да хвърлям ?!

# 317
Навън е доста студено, особено пред нощта. Смятам че няма проблеми Simple Smile

# 318
В Пловдив е към 18 градуса...

# 319
нищо му няма на бобчето. прибирай смело. ех да имаше сега едно топло бобче за обяддд Simple Smile

# 320
  • София
Боб, зеле.. моля ви се.. целулозни храни на бременна не се дават. Червата ни и без това милите са крайно недоволни от създалата се обстановка, а вие искате да ги затормозявате излишно. Иначе радостче, времето вече е по- хладно, аз бих рискувала да направя още едно ядене от манджата Simple Smile

# 321
В Пловдив е към 18 градуса...

През нощта не е било 18 градуса. Прибирай смело. Simple Smile

Киара, вкъщи и бобът, и зелето са на почит. Явно имаме здрави стомаси. И все пак, ако имам железен дефицит, бих предпочела да попръцкам малко повече, но пък да опитам да набавя необходимите за организма в-ва, щом с хаповете не се получава. Щото и това не е шега работа. Особено пък ако яденето на боб и зеле ти понася добре. Лично мнение.

Оф, сега ми се дояде кисело зеле с мръвки.  Embarassed

# 322
нищо му няма на бобчето. прибирай смело. ех да имаше сега едно топло бобче за обяддд Simple Smile

Пилешка супа ми звучи по-добре  Crossing Arms

# 323
Аз днес тъкмо дадох кръв за изследване, да видим как се движи това желязо след месец и нещо на Феро-Фолгама и наблягане на подходящи храни. Да знаете, че освен изброените медът, пчелния прашец и фурмите са страшно богати на желязо. Аз например червеното цвекло много трудно го ям и затова освен месо и яйца последните седмици ядях и повечко халва, мед и фурми   Wink

Дано с Йоана всичко е наред и да задържат поне още няколко седмици бебето! Но дори и да се роди мисля, че има изключително добри шансове да си се адаптира към външната среда  Praynig

# 324
Хах , даже и един път още не сме го яли - сготвих го да има ядене за тая вечер  Crazy ... Да взема ли да го кипна малко на котлона за всеки случай  - как мислите ?

# 325
Боб, зеле.. моля ви се.. целулозни храни на бременна не се дават. Червата ни и без това милите са крайно недоволни от създалата се обстановка, а вие искате да ги затормозявате излишно.
Те недоволни, но друго си е да си хапнеш бобец.
  chef Аз тая вечер ще правя кисело зеле, ако ми остане време.

# 326
  chef Аз тая вечер ще правя кисело зеле, ако ми остане време.

ГАД, ГАД! Казвай къде живееш! Мен ме мързи да готвя! Grinning

# 327
Juli , ами предлагам ти да се съберем и дружно да направим боб с кисело зеле  Mr. Green Hug

# 328
Juli , ами предлагам ти да се съберем и дружно да направим боб с кисело зеле  Mr. Green Hug

То това вече за червено вино плаче...  Joy

# 329
Добро утро!
От снощи много се притеснявам за IoannaD и днес със страх рефрешнах форума - да не би пак да видя сменено заглавието на темата... Стискам й силно палци и се надявам вестителката й по-късно да ни зарадва с хубави новини!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
С моя бременен и изкуфял мозък забравих какво щях друго да пиша... Да взема да разкажа за това как споделих на мъжа си, че съм бременна, че ви обещах, а пък тя темата стана неактуална. Laughing И така... Закъсняваше ми, но смятах, че е нормално. Нямах съмнения за бременност, тъй като за втори месец правехме опити и аз все още четях по форумите що е това овулация и има ли то почва у нас. Mr. Green Мислех, че сме пропуснали важните дни (макар да не знаех категорично кога ми е била овулацията и имало ли я е изобщо). Докато ми закъсняваше, успях да се кача и до пещера Снежанка... Crazy После ходихме и до София за няколко дни и си бях наумила като се върнем от там ако не ми е дошло все още, да си направя тест профилактично - просто за да знам има ли за какво да се притеснявам (в смисъл ако не съм бременна дали да хуквам по лекари). А имах една... мммммммм... "жужаща" болка като на 2-ри ден от цикъла и даже виках на мъжа ми "тоя път с такава сила ще ми дойде, че ще ми разкаже играта". А той за периода на закъснението (1 седмица) само 1 път ме попита дойде ли ми и може ли да съм бременна, но му казах, че едва ли е станало. Еми така смятах и аз. Mr. Green Та... Върнахме се от София към 17ч. и милото замина на работа. Бях решила да си купя тестче този ден и на другия сутринта да го направя, та отидох до аптеката. Да, обаче като си влязох у нас се замислих, че съм със 6-дневно закъснение + това съм си взела Шуърчек, а нали него го водят точен по всяко време... Rolling Eyes Виках си "дето ще чакам до утре, давай да действам". Накапах тестчето и още на 2-рата минутка EFP , която ставаше все по-ясна и по-ясна! Първо Shocked , после newsm44 . Не можах да повярвам! Уж трябваше да сме изпуснали месеца, пък то... Първата ми работа беше да се похваля във форума. Joy Е исках на таткото да кажа най-напред, ама нямах никакво намерение да е по телефона, а пък щяхме да се видим чак вечерта + това ми трябваше идея как да му го съобщя... Прерових сума теми из форума и почти нищо не ми дойде на акъла. Накрая измислих да сложа тестчето при бельото ми в спалнята и да помоля милото да ми донесе едни прашки след къпането ми, че да се нацели на гледката. Ама после реших, че в това време аз ще съм в хола и ще изпусна първоначалната реакция и се отказах. И малко по-късно измислих друго. Ходих до майкини и той дойде да ме прибира. По пътя го питах има ли активиран ММС на телефона, щото му е нов. Той вика "не знам". Казах му, че ще проверя вкъщи. У нас хубаво прегледах и като се убедих, че всичко е активно, отидох да снимам тестчето. Прикачих го и дописах "Това е нашето бъдещо малко детенце. Честито, ще ставаш тати!!!". Пратих го, а милото вечеряше и понеже знаеше, че нещо проверявям, направо ми прибута телефона си. Викам "виж какво ти пратих дееее". Той един такъв с неохота посегна, започна да чете и след 3 секунди ми вика с ей такива ококорени очи "БРЕМЕННА ЛИ СИ???". Кимнах само. Хвърли се да ме целува. После започна да разпитва и размишлява - кога съм щяла да ида на лекар, количка и кошара ще трябвало да си купим, нова кола щяла да ни трябва (имаме двуврато зверче)... ooooh! Даже искаше да казва вече насам-натам, та едва го спрях. Simple Smile По едно време вика "ох, вече съм паникьосан". Crazy Много беше сладък! После няколко пъти го изхващах да си гледа ММС-а. Смятам, че се справих със задачата да измисля как да го запомни за цял живот. Mr. Green Дано и за следващото бебе съчиня нещо и да се радва! Rolling Eyes
Хайде стига за сега, че се олях. Embarassed

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора. Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт