През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 665
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Ами аз винце си пийвам по една чашка редовно, та моята девойка вече си е свикнала и не й пречи явно. На мен пък толкова добре да ми се отразява  Mr. Green
Иначе за зелето и боба сега и на мен ми се доядоха..... целулозата е супер за червата, особено за бременни, при които перисталтиката е зле. Не знам защо някои смятат, че трябва да я избягват

# 346
  • Sofia
Виното е от мен. Откакто захладня всяка вечер си пия червено - че нали ми е по предписание от лекар заради желязото  Whistling

Вино, аз бяло пия вечер, по предписание от АГ-то, само че, срещу мощни ритници.  Joy[/color]

Ехаааа що не ми предписват и на мен бре  newsm78 Ама щом за вас може , може и за нас значи.Ще взема да си назнача и аз едно лечение с червено винце  Crazy

KiaraTiara Аз пък боба го кипвам веднъж с лъжичка сода след това изхвърлям поне 2 води и всичко ми е ок  Peace

# 347
Весело е тук , ама аз искам нещо малко сериозно да ви питам. От няколко дни адски и непрекъснато ме боли срамната кост и преди си ме болеше, но не така силно. Както и да е смятах, че си е нормално, бебка натежава и така ... Да, обаче днес при сутрешния душ ми се стори, че точно където е болката (около отвора  Embarassed ) е сякаш подуто отвътре и честно да ви кажа първото, което си помислих е , че имам разкритие. Не, че знам какви са признаците за това явление, ама като се вкарах в един филм. Та, някоя от вас може ли да ми каже нещо по въпроса и на доки ще звънна, ама викам чакай да питам вас може да има обяснение. Направо незнам дали го обясних както трябва  ooooh! дано сте ме разбрали.

# 348
Не се шашкай.Може би бебчо притиска нещо,като се позаввърти и ще мине,а може и самото бебе да усещаш.

# 349
Като чета последните няколко страници все едно съм влезнала в кулинарния

pilleto за по-сигурно се обади на АГ-то.  Peace

# 350
  • София
Пиле, костта или влагалището те боли? И други се бяха оплакали онзи ден. Има една болка, която е от дебелото черво, но се усеща все едно боли влагалище ниско долу, почти на "входа".

# 351
Момичета да ви кажа новинки от Йоана - за сега крепят положението, имала контракции още на около 20 минути , ама вчера било доста по-зле положението , така че на добре отиват нещата май май ! Ще трябва да я закрепят лекарите няма де да ходят  Praynig

# 352
Ох, дано да са успели  Praynig Praynig Praynig Praynig

Пиле, не искам да те плаша, но подуването около срамните устни може да е възпаление на мастна жлеза - често срещано при бременни .  скоро се случи на бременната ми кума ... Мисля ,че трябва да идеш на лекар ... Разкритието по външни белези няма как да го познаеш - само с вагинален преглед от гинеколог.  Дано да не е нищо сериозно  Praynig Hug

# 353
мелка

http://www.exbaby.com/?category=Мебели&keywords=Легло-Люлка%20с%20електронна%20система%20за%20приспиване,%20с%20мелодии,%20вибрации%20и%20светлини%20ефекти.%20Люлка%20на%20Американската%20фирма%20Simplicity.&mod=catalogItem&show=4539&c

# 354
Теди, сори миличка.  Hug Hug Hug
Много се радвам на добрите новини за Йоанна. Дано устискат положението и скоро да си е в къщи с пълно коремче все още.   bouquet

# 355
  • Бургас
За 2 часа- 4 страници  ooooh!

KiaraTiara, не съм сигурна кои са мерките на бедрата, но май са 5.95 и 4.88. Има някакво отклонение на първия близнак, но докато не чуя още едно мнение ще го смятам за техническа грешка и няма да се шашкам  Peace

У нас боба и зелелето също са на особена почит- не сме спрели да ги ядем, пък тя тежеста в стомаха си я има, каквото и да ям  Crazy Виж червеното винце защо не съм го включила в диетата, и аз се чудя- ще поправя грешката още тази вечер  Crazy

Много се радвам на добрите новини от Йоана, все така да е  Praynig

# 356
KiaraTiara Първия път(и единствен) когато накиснах боба от предната вечер,взеха че му опадаха люспите и стана каша като го сварих и все едно крем супа...Никой не го яде.По прринцип сменям вода 3 пъти,от както съм бременна 4 пъти.Аз съм със здрав стомах и не съм особен критерий,но мъжа ми е ужас горкия,от най-малкото нещо го свива корема и го боли,но с моя боб не е имал проблем.И на мен планирането от предната вечер ми се вижда "тежка процедура"  Laughing Та слагам го да си заври,като вземе да бълбука хвърлям водата и слагам чиста,и така 4 пъти.

# 357
Моля се за Йоанна всичко да е наред !

desislavavenelinova, за кърменето. Като ти тръгне кърмата и започнеш да кърмиш и бебето изсуче едната гърда, ако иска още му дай другата и след като се е нахранило добре, ще прецениш дали стига и за друго.
След това за да стимулираш още повече производство на кърма, изцеди до последна капка изсуканата гърда, а ако другата е напрегната и препълнена, може да изцедиш малко до облекчаване и другата, но не до край. А ако бебето не се буди на три часа, а спи повече, може ти на третия час да се цедиш по малко. Така също ще стимулираш производство на повеч кърма.
След това- храна и течности. Прием на вода, може компот, защото ще е зима, а може и фреш, но от портокали и ябълки и моркови.СУРОВИ Орехи, овесени ядки и др. Трябва да се храниш добре и да пиеш повече течности.
На трето място бъди спокойна.
Когато кърмех Катето, съм кърмила и две други деца, но понякога. Например, на братовчед ми детето, защото майката беше с температура, или пък на приятелка бебета, защото нейните зърна бяха вдлъбнати.
Така че, чудесна е инициативата ти за помощ. Аз съхранявах кърмата във фризер. Накрая - след 1 година изхвърлих почти цял фризер.
Ако бебето на приятелката ти не иска да суче от твоята гърда, ще даваш изцедено-аз така съм правела. Събираш изцедената кърма в хладилника през деня и я даваш. Peace
Киара, аз също имам тъмно кафеви петна по зърната отдолу, нормално е. Не ги пипай или мий със сапун. Просто като се къпеш не пипай зърната и ги обливай само със вода. Peace
Теди, прекрасна история, развълнува ме! И още веднъж - благодаря за работата, която вършиш по темата. Супер си! Аз също пия Мамавит. Утре ща взимам направление за изследвания.
За срамната кост - споделих и преди, че ме боли. Като изгнило е мястото и все едно имам мускулна треска. И предната бременност съм се чуствала така. Затова не ме притеснява.
Отивам да готвя-телешко.
Бобът го накисвам от предната вечер, имаме домашен и става супер. Но след това вкъщи са едни симфониииии! Laughing

# 358
  • София
На мен голям филм ми се вижда със смяната на водите, готвих боб веднъж само, ама такъв салатен от най-големия и верно стана на крем супа почти. Да взема и аз да се пробвам освен.  newsm78

Днес още не ми е разминала гадната настинка.  cry no Но ако до неделя съм ок, съм на линия за срещата в  мола, много ми се идва!

Много стискам палци на Йо да закрепят положението окончателно и право вкъщи, има още време!

# 359
  • София
Момичета, личи си че повечето вече сме в болнични - няма изчитане, а само от един ден не съм влизала Laughing
Надявам се всичко с Йоана да е наред и да успеят да удържат положението Praynig

За темата за свекитата, направо настръхвам като чета какви страхотии са се паднали на част от вас Shocked Аз засега не мога да се оплача от моята - деликатна, възпитана и интелигентна жена е и не дава съвети, ако не са и поискани Wink
А за чашката вечер, аз всяка вечер си пийвам по една чашка бирка, голям фен съм й Laughing

Общи условия

Активация на акаунт