През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 672
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Сега ми се обади брат ми да ми каже,че и тяхното бебче е момиченце!Много готино,две девойки с 3 месеца разлика.ще има да си играят ..............

# 331
Хах , даже и един път още не сме го яли - сготвих го да има ядене за тая вечер  Crazy ... Да взема ли да го кипна малко на котлона за всеки случай  - как мислите ?
Недей го прави нищо докато не дойде време да го хапвате, със сигурност е изстинал добре...не е добре да претопляш няколко пъти...започват да се развиват бактерии

# 332
Juli , ами предлагам ти да се съберем и дружно да направим боб с кисело зеле  Mr. Green Hug

То това вече за червено вино плаче...  Joy

Вчера си пийнах 1/2 чашка  newsm43

capiscum, аз и без това сега съм на работа - нищо не мога да го правя - Виновникът е изпратен да го прибира  #Cussing out  . права си - ще го прибера и ще топля (С кипване) само колкото ще ядем ....

# 333
  • София
Аре ся за боб и кисело зеле ли ще си говорим  tantrum tantrum tantrum

Вие знаете ли аз какви усилия полагам да не сготвя така любимия в къщи боб  bash

Ама не са само газовете, ами червата ми така се надуха последния път, че наистина умирах Sad

# 334
Ама не са само газовете, ами червата ми така се надуха последния път, че наистина умирах Sad

Нали го киснеш през нощта и му сменяш после водата няколко пъти?

# 335
Juli , ами предлагам ти да се съберем и дружно да направим боб с кисело зеле  Mr. Green Hug

То това вече за червено вино плаче...  Joy
Е ние вече май ще прекалим.
П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора. Shocked Shocked Shocked
Joy Joy Joy Joy Joy
Седя тука в къщи сама и се хиля като ненормална.
П.П. Който иска да заповяда в къщи на зеленце в Димитровград.

# 336
  • София

Немам нерви за такива работи, а и у нас никога не се знае къде ще вечеряме, та не смея да планувам.

п.п. И тва баш на ТЕДИ да се случи.. със 16-те нови отговора  Laughing

# 337
Виното е от мен. Откакто захладня всяка вечер си пия червено - че нали ми е по предписание от лекар заради желязото  Whistling

# 338

Немам нерви за такива работи, а и у нас никога не се знае къде ще вечеряме, та не смея да планувам.

п.п. И тва баш на ТЕДИ да се случи.. със 16-те нови отговора  Laughing

опитай както Диването ти казва да си го наготвиш,аз лично сменям вода 3 пъти обилно мия, нямаме проблеми със стомасите, а мъжо ми е със гастрит

# 339
Немам нерви за такива работи

Еееее, извини!!!  hahaha
Така и небременна ще ми се подуе стомаха и ще съм пред умирачка. Grinning

Вино, аз бяло пия вечер, по предписание от АГ-то, само че, срещу мощни ритници.  Joy

# 340
Виното е от мен. Откакто захладня всяка вечер си пия червено - че нали ми е по предписание от лекар заради желязото  Whistling

И аз така се успокоявам, но напоследък четах няколко статии , които отричат напълно влиянието му върху кръвта  Mr. Green ... Все пак толкова добре ми стана снощи като си пийнах ,че на момента забравих и статии и чудо  Joy .

# 341
П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора. Shocked Shocked Shocked
Joy Joy Joy Joy Joy
Седя тука в къщи сама и се хиля като ненормална.
Ти хубаво се хилиш, ама именно по този начин изписваме темите за по 4-5 дни... Laughing
Сетих се какво щях да пиша - за хемоглобина. Аз последно го бях проверявала в края на юли и беше 114 тогава. Док каза, че е ОК. Частния док някъде по същото време ми беше назначил да пия Mamavit и каза, че към края на бременността ще го сменим. Не мога да кажа, че съм наблягала на определени храни. Дори не знам в коя храна какво да търся. Embarassed Пих си хапченцата (по 1 на ден) и си хапвах какво да е. Даже на моменти се обвинявах, че не ям. Ми не ми се яде, какво да направя... Притеснявах се дали бебето си извлича всичко нужно. Във вторник тази седмица ми дадоха направление за кръв и урина и аз още в сряда ги пуснах. Веднага с резултатите при док - вика "ставаш за кръводарител!". Хемоглобина ми беше 117. Shocked Почти всичките ми други показатели бяха в норма - с мнооооооого леки отклонения, нормални като за бременна жена. Имам витамини за още 1 седмица, частния док каза като свършат да мина на Pregnacare. Ще видим те дали ще задържат положението. Simple Smile

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. Айде стига бе! ooooh!

# 342
аз пък до сега си позволих да пия 1 чаша бяло вино, а така ми се пие, а ефектът беше разтроен цяла нощ в кенефа  Mr. Green а и бебка полудя тогава , имах чувството , че ще ми избучи корема, как пиете вино, така ми се пие и на мене, ми ще се престраша да пийна,въпреки всичко, че не издържам вече, аи вие тука само за вина си говорите smile3518 tantrum tantrum

# 343
  • Beyond the Frontiers

И аз - по една чашка добре ми идва. Зимно време много си го тача червеното вино...

Ей, с това кисело зеле срама нямате, сега къде да го търся....

Колкото до бобовите и целулозни храни - ами аз от това живея, не съм по мръвките, ако не е боб, леща, на едни картофи да съм вирнала краката...

Аз разбрах, че съм бременна на първи април, съответно реших да не се шегувам, че няма да ми повярват хич.

# 344
  • София
Е, момичета едвам ме навихте! Още след малко ставам да сложа боб да се кисне  Peace
Ама ако тръгна да умирам, дупе да ви е яко  fiuuuuuu

Общи условия

Активация на акаунт