През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 604
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
За бременни без брак има социална помощ от 100 лв. - еднократна.

Да знаете нещо за това newsm78

хм не съм, ама казвай ако разбереш как можем се възползваме  Simple Smile

# 391
За бременни без брак има социална помощ от 100 лв. - еднократна.

Да знаете нещо за това newsm78

Знам, че  има за такива които не се осигуряват, но за такива като мен без брак не знам. Та в днешно време сме доста такива двойки, едва ли държавата ще се прецака. Не ми се вярва.

# 392
Помощи за безбрачни няма. има за неосигурени и такива с ниски доходи

http://www.pomosti.oneinform.com/sp.html#MARK1

# 393
Лелеле колко писано Simple Smile Мерси за отговора от ЛЛЛ
Kiara, браво момиче  Peace радвам се за резултата.
И за Йоанна стискам палци, дано всичко е наред.

Май целия форум ще сме на боб тези дни Simple Smile И на мен ми се дояде докато ви четях и мисля да направя един  Laughing

Болката в срамната кост при мен също е ужасна, бях го споменавала вече, особено сутрин при ставане и нощем при въртене  Twisted Evil

Цитат
Сега ми се обади брат ми да ми каже,че и тяхното бебче е момиченце!Много готино,две девойки с 3 месеца разлика.ще има да си играят ..............

Моят брат също чака бебче през Март и засега са им казали момиче, утре са на ФМ и ще им потвърдят. Много яко с три месеца разлика, аз също много се радвам Simple Smile

# 394
Привет и от мен   bouquet
И при нас времето се развали  Blush от слънце и 26С, днес вали дъжд и е 18С Wink
Хубав ден  Mr. Green

# 395
  • София
Момичета току що ми излезнаха изследванията и да ви призная малко ме притесняват.
 Sad Хемогробина ми е 111 при положение, че август месец беше 120.
А с урината положението е следното:
 Забележка : * СЕДИМЕНТ: 2-3 ЛЕВКОЦИТА НА ПОЛЕ ; ЕПИТЕЛНИ КЛЕТКИ, Са - ОКСАЛАТИ *
Как мислите има ли място за притеснение?
Някоя от вас имала ли е подобен резултат?

# 396
  • Отвъд алеята зад шкафа
Lucky на мен лекарката ми обясни, че за този период на бременността е нормален Хемоглобин между 110 и 120. Дори каза, че той още ще пада до края на бременността, но е желателно бременната да започне да ражда с не по-нисък от 100, та след раждането и загубата на кръв да е около 90. Моят в момента  е 119 и тя каза, че е много добре. За урината и аз имах същия резултат, чиста е, няма бактерии, не се притеснявай.

# 397
Да се включа и аз за тези помощи понеже скоро го бях прочела на още едно място. за родители с доход на член от семейството по-малък от 350 лева има еднократна помощ. не знам къде точно понеже сега не го намирам, но мисля че пишеше, че бебето не се включва. понеже помощта е на база периода преди да родиш. служебна бележка се взима за 12 месеца назад или нещо такова. може и да греша. ако някой е чувал нещо ще е добре да напише. ние също нямаме брак и ако се брои бебето, то тогава моя доход с беба ще е по-малко от 350 на човек.

# 398
350 е бруто на член от семейството. След раждането и детето се брои за член.

# 399
  • София
gadamer   Благодаря ти - звучи успокоително - дано успея да го задържа поне с тази стойност

# 400
А тази помощ, която се отпуска.. с доход до 350 лв на член от сем. не е ли само за майки, които НЯМАТ право на обезщетение за майчинство? Т.е. ако съм осигурена и ще получавам майчинство, но въпреки това дохода ми е бил по-малко от 350 лв, имам ли право да я ползвам?

# 401
Честита първа месечинка на талисманчето ни Крис!!! Да расте живо и здраво момчето, да бъде гордостта на мама и тати!!!

А на мама Тиона пожелавам най-трудното да е останало в изминалия месец, отсега натам само детски смях да пълни нейните дни! Hug Hug Hug

Стиснати палци за Йоана  Praynig

# 402
Честита месечинка на малкия Крис  baloni Grinning  на мама тиона много много Hug Hug Hug, само усмивки и детски смях  Hug

# 403
  • Sofia
Привет момичета!
Видях, че при Йоана нещата не са много розови. Искрено се надявам да се овладее ситуацията и бебо да не бърза толкова много.
Киара, какво стана с теста? Не видях да си писала за резултати, но то толкова е написано днес, че е напълно възможно да съм пропуснала.
Ей, момичета...как ми се е прияло кисело зеленце...направо лигите ми потекоха.

И да ...нека най-важния малък мъж на форума КРИС да расте с пълна сила..... newsm51

# 404
Анче виж стр. 21 там е обяснила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт