През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Fraqueza аз си взех 45 дневния болничен,но никакви други документи не са ми давали,само ми подпечата картона които ми издаде личната леарка.След 2 седмици пак сам на лекар и тогава вече ще сам в 9-ти месец и ще ми дадат другите неща(картона от консултациите) и личната трябва да ми издаде направление за раждане или нещо такова,Незнам за какви други неща нужни за билницата те интересуваше.....Леке нощ на всички Sleeping smile3524 newsm46

# 616
Готовооо, вече си имаме легълце!  Party  Взехме и матрачето, чаршафи още, протектори за матрака, хавлийки и обиколник.
За плота голямо мислене му хвърлихме и решихме да изчакаме малко, т.к. е много висок този и трябва да измислим къде в стаята ще стои първо, та близките седмици ще ходим пак като решим.
Има разни нови неща в Икеа, които предния път ги нямаше. Не знаех, че постоянно обновяват, но е хубаво, че е така.

# 617
Честито придобивки  A_vagabоnd  newsm10
Ние плот за повиване няма да вземаме а ще ползваме дъска за повиване-твърда, която може да се сложи и в долния край на креватчето или върху скрина. Предполагам ти имаш предвид тези които са на стойка  Thinking

# 618
Я то станало неделя  Simple Smile
Пожелавам на всички лека нощ а аз отивам да се боря с киселините и беба- само ме чака да легна и започва с циркаджийските номера  newsm32 Ще пробвам да поспя час два  smile3507

# 619
Ето този сме харесали, но той е висок колкото мен горе долу та затова е малко по-сложно с позиционирането: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S29828090/
Иначе алтернативата е някакъв скрин, върху който да се сложи подложката за повиване, но при скриновете винаги ме притеснява, че няма къде да се държат разните там тубички, дрешки и т.н. наоколо, защото са тесни отгоре, а ще трябва някакви помощни масички да намирам, което не е оферта според мен

# 620
  • София
Вагабондче, количката взехте ли я?

# 621
A_vagabоnd Бая обемист изглежда този плот за повиване. Като стане на 6-7 месеца бебока и почне много да шава ми се струва доста неудобно да го държиш с една ръка да не падне и да не мърда, докато с другата го сменяш. Освен това няма ли да израсте самия плот?  Thinking
 Аз си имам гумена подложка и на леглото го сменям. (Даже като му хванеш цаката и без подложки и излишни приготовления, където падне  Wink ) Единственото неудобство, че трябва да се навеждаш, а предполагам този плот е на височината на кръста ти.
Marleen Бях писала и преди (извинявам се ако досаждам) - тук в Англия, след като имаш успешно нормално раждане и основната причина за секциото е седалищно предлежание, и да искаш няма да ти дадат да родиш пак секцио. Води се, че няма почти никакъв риск - 1% от раптура на матката ( освен това няма гаранция, че не можеш да получиш такава още преди да родиш, по време на контракции, например).
 Все пак секциото си е сериозна коремна операция, колкото и да се подценява и ако може да се избегне е най-добре.
 При мен секциото беше точно по същите причини - седалищно бебе. Сега си умирам от страх  Embarassed понеже все едно ще раждам за първи път. Казаха ми, че даже само 10 месеца да са минали от предната операция - няма проблем. Щели да ме следят през цялото време и ако се наложи веднага ще си направят пак секцио.
 Ако операцията е била по медицински причини, да речем 24 часа раждане, бебето не излиза поради някакви физиологични пречки - следващия път е голяма вероятността да се повтори и тогава е оправдано да се прибегне до секцио, за да се спестят евентуални мъки.
 Но в нашия случай, особено твоя е безумно да лъжат, че се налага 100% операция.
 Единствено е противопоказно да се предизвиква раждането и не бива да се слага окситоцин и въобще всичко, което излишно пришпорва процеса.
  Peace

# 622
  • USA
A_vagabоnd мислили ли сте за етажерка на стената.Там може в 2 плетени кошнички да сложиш мазилата и допълнителните памперси на удобна за тебе височина.Иначе дъска върху скрина и на мен ми се вижда по- малко опасно,а и децата като поотраснат малко и започват да се катерят на всичко ,та да не се обърне цялата система върху него/я
Абе хора нали има още шанс да се завърти бебето,защо още от сега са ви назначили секцио.Аз още се надявам да се врътне моето фъстъче.

# 623
Лека нощ на всичкиии Hug

# 624
Darling не ти трябва да купуваш зимен кош.В Бостън както и в Чикаго зимата е люта и едва ли ще стоиш с бебо повече от 2 часа на вън,а това е максималното време за бебе в стола за кола Peace
И да за сгъваемата кошара задължително трябва да се сложи нещо.
Peace
Май така ще направя...Благодаря ви за съветите момичета!  Hug

pepitastar1, май за запушения нос няма решение...аз съм си така от самото начало...вечерите са най-тежки и когато е най-зле пръскам с Олинт,защото помага моментално,но не си го позволявам повече от 3-4 месечено.Как не съм се разхъркала до сега-незнам  Embarassed
Калалили,моят юнак тези дни нещо се е позавъртял и то не както трябва...дано си възвърне положението,че ще се разправяме  Crazy
До колкото разбрах до към 34-6та седмица имаме шансове да си "седнат на дупето"(главата)  Peace
ПС:Тези дни съвсем се обърках...хем избираме нова кола, хем бебешка количка!Вече взех да сънувам бебешка количка автоматик 4х4 Crazy

# 625
мами,аз от вчера съм си удома!Бях доста изморена и се отдадох на радване на мъжо и не съм ви посетила.Макар и малко противопоказно,мисля да се дотъркалям до мола да се видим с някои от вас.Сега се връщам да чета от 12страница насам Simple Smile Пазете се!
Честит първи сняг! Hug

# 626
IoannaD браво че отново си у дома. Да си чака бебчето още колкото трябва.
Тук при нас пече  слънце, но духа силен вятър. Хубав ден на всички. Hug

# 627
  • София
Добро утро и честит първи сняяяяг  Nature Snowman
Толкова е красиво навъъъън, отивам да снимам  Party
Ще се видим на срещата в мола (аз съм още с летни гуми Shocked надявам се няма да има проблем по пътищата).
Да сервирам кафето  Mr. Green

# 628
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Приятно прекарване на срещата. В това време никъде не ми се излиза.

Йоанна, добре дошла  Hug

# 629
Здравейте момичета

Аз не се включвам често, но нямам много време, а и нещо напоследък ми е едно скапаняшко...качих 100 кила, корема ми пречи и много бързам да дойде края на ноември   

Marleen, silvergreen аз също ще съм секцио. И предния път беше така поради мед. причини (имах коремна операция по-малко от 2 години преди секциото)...но аз и нещо май вече не се напъвам да е нормално раждане...май неизвестността ме плаши доста, та...така е...да речем добре  Whistling

KiaraTiara, май никой не ти е отговорил, та аз да кажа - ползвах предната бременност ХУСК. Питала съм, става за бремемнни и при мен вършеше много добра работа, а и при всички на които съм го казала. Аз си го правех в плодово кисело мляко за пиене, че иначе ми беше ужасно гадно и даже не можех да го преглътна...но с такова мляко даже ми беше вкусно  Crazy

Друго имаше още да пиша, но забравих  Crazy

Днес мислех да ходя на кафето в мола....добре че писах в бука, че ми се скапосаха плановете. Няма кой да гледа малката, а с нея ако дойда...100% няма нито да мога да седна, нито да видя някой нормално  Crossing Arms

Хубав ден на всички и ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ

Общи условия

Активация на акаунт