През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 649
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Добро утро! И честит първи сняг (поне не софийските момичета)!

Аз днес трябва да почерпя! Навършвам 35! То си е вид юбилей!

И много се радвам за Йоана! Браво!

# 631
ей,благодаря ви!Сигурно благодарение на вашата положителна енергия ни размина разделянето! Hug В интерес на истината искаха да ме оставят до 7ми ден,но аз настоях да се прибера.Шанса да стане нещо неприятно след огромните дози папаверин,кормагнезин и нош-па изляти в мен последните дни е минимален.Сега минах и на гинепрал освен магнерича и нош-па....сърцето хлопка малко,но пък и не съм имала стягане от петък вечер.Изчетох ви до 30 страничка и имам още....сега ще се опрявам за срещата и като се прибера ще пиша да ви разкажа какво стана на12,че подпалихме към окръжна. и пак-пазете се! Hug дори и при най-малките неприятни усещания хващайте мъжо или комшията да ви води на доктор!Нали са за това в крайна сметка Simple Smile

# 632
Момичета,

честит първи сняг на всички,

Teddy, и на мен плановете ми се промениха в последния момент, таткото пак е на работа, с малчо сме сами, а не искам пак да мрънка. Та оставаме си вкъщи и ще се почерпя с виенско кафенце, много добре изглежда.
За секциото, искам само да кажа, че бих опитала нормално раждане, ако всичко е наред и няма риск, но лекарите в БГ винаги се застраховат, и от всичко което ми казаха, стигнах до извода, че най важно е аз и беб да сме добре, а не как ще се роди, примирила съм се  Hug Heart Eyes

# 633
  • Русе
Много добри новини от Йоанка!Браво на теб!
 Честит рожден ден на Анчето!Много здраве,късмет и сбъднати мечти!! Hug
Мерси за инфото за туршиите,че се бях притеснила Twisted EvilЧувала съм,че предизвикват колики,та затова...
Сняг тук си нямаме,но студ има в излишък Laughing
 Вагабондче,честити придобивки!Аз съм си поръчала на моя приятелка да ми вземе нещата от Икеа,дано и на живо са толкова хубави,колкото на картинката Praynig

# 634
Анчето, честит рожден ден!С пожелания за лека и безпроблемна бременност и приятно изкарване на празника bdbaloni
И при нас заваля сняг, сина ми се залепи на прозореца и му се радва от половин час.
За изместването на термина за болничния напред аз не бих се съгласила, защото така губя дните, но вие си знаете най- добре.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 10:02 от ~Боряна~

# 635
Мерси много!  Количката утре ще ходим да я взимаме, че се оказа много голям кашона и 1 седмица търсим с какво да я вземем от офиса на доставчика. Ще вземем утре едно товарно такси и с него.
Иначе плота е с доста широка част, на която лежи бебето - всъщност най-широката, която съм виждала и затова реших, че е най-безопасното и най-практично решение, т.к. отстрани има място за разни мазила, както и на рафтчето над плота.
Снощи много го мислихме и измислихме къде ще стои в стаята така че другия уикен ще отидем да го вземем все пак. Хубавото на този плот е, че като излезе от употреба плоскостта на която се повива бебето се маха и си остава една красива бяла етажерка за книги и т.н.

Иначе за срещата - аз се събудих малко сополива тази сутрин и с този сняг не мисля, че е много умно да излизам, но ако милото се съгласи да дойде с мен до Мола ще дойда  Hug

# 636
Добър ден момичета  Hug Hug
an4eto честит рожден ден  newsm59 и благодаря за почерпката
честит първи сняг на майки софиянки   bouquet
Ние вчера се добихме от път, ходих на изпит, скъсаха ме  #Cussing out а бях си написала поне за 4ка, почти всичко  #Cussing out #Cussing out идваше ми да ги  #2gunfire #2gunfire
На връщане пък се отбихме до Плевен и до наще, ходихме до бебешката борса, та малко шопинг терапия забравих колко се бях ядосала заради изпита
Купихме си- корито, канче, кофа, лиген(зелени, татокото ги избира Mr. Green),комплект маникюр и четка и гребенче на дисни бебешки  Grinning , лигавници, пикливки, дъждобран за количката, шишета на НУК със каучукови биби и 2 шишета на камера от най най евтините за болницата (да не ни изчезнат НУКОВИТЕ,че има такива слухове),четка за почистване на шишета, синджир държач за залъгалки, чай за кърмачки, едно костюмче за болницата(макар, че ни е излишно), козметика на БОЧКО, една залъгалка, която не я искахме но от склада са ни я таксували  #2gunfire , няма нищо, и термометър на мечо пух, но не са ни го сложили в чантата, и не са ни го таксували.Хората тамън затваряха в 13 часа на обед , а ние малко нахалници се оказахме...И май май, след няколко дена ще ходим да пазаруваме за болницата и вече съм готова със всички покупки, благополучно в средата на 8ми месец  Grinning

# 637
  • София
За Анчето -  bdbaloni Много здраве, късмет и незабравими моменти!

Таничка, филмчето, дето снощи ни го препоръча, се оказа много приятно! Гледах до 03:30!  newsm09 newsm09

Йоанка, аз също съм на Гинипрал повече от месец, заедно с Магнерич, но ми изписаха и Верапамил по половин хапче, който до известна степен неутрализара страничните ефекти на Гинипрала.  http://apteka.framar.bg/03005958/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-40%D0%BC%D0%B3-30-%D1%87%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0

Ооо, и честит първи сняг на всички!

# 638
Йоана, много се радвам, че вече си си у вас  Hug

Анче, честит рожден ден!Да си жива и здрава, безпроблемно декемврийско раждане и едно сладко бебче, както и много семейно щастие и любов  bdbaloni

Ох Мами , аз от 1 месец съм с възпален палец на крака. Явно съм задълбала като си режа ноктите и с какво ли не го третирахме,обаче гной и т.н. и след като минах през личната и нищо не помогна, миналата седмица бях на хирург и малко ми резнаха от месото дето пречеше, че и без упойка. Ако продължава така,вече след раждането ще ми махат част от нокътя. Абе ужас просто. То нестига, че обувки много много нямам, ами с овит пръст с марли и т.н, познайте просто. Ама  Sad няма как.
 Я да питам мамите,които още практикуват секс, предпазват ли се с нещо, защото знам, че семенната течност може да предизвика раждане?

# 639
не се предпазваме ние като правим секс , правим всяка седмица по един , два пъти  Grinning

# 640
абе то и ние не се пазим,ама защото такасъм чувала. А за честотата, и ние един път на седмица долу горе

# 641
абе то и ние не се пазим,ама защото такасъм чувала. А за честотата, и ние един път на седмица долу горе

ами ние цяла бременност така и въпреки това не съм родила още , да чукна на дърво.И аз така съм чувала, ама...  Mr. Green

# 642
Анче, честит рожден ден, много здраве!!!  newsm59

mistlu аз имам същия проблем със пръста откакто бях на 11г. Като го усетя, че започва да сраства го режа внимателно и после няколко дни компреси със реванол. Така в годината по 1-2 пъти. Бяха ми споменали за хирургична намеса, ама страх... така, че усетиш ли го, веднага вземай мерки.  Peace 

# 643
  • Варна
Привет и честит ви снежец, софиянки!
Тука няма и едва ли ще има, но пък вятъра ще отвее блока  Close !
Филмчето и аз го гледах снощи до към 2.30ч. но беше готино, приятно.
mistlu, тия проблеми с ноктите и мен ме налегнаха. На сватбата ни през януари от танци ми падна нокъта след седмица - две. Цяло лято израстваше, но сега ъгълчетата много трудно минават и се забиват в месото и много боли  Sad До лекар не съм стигнала, вечер след баня, като се омекоти кожата повдигам нокъта колкото мога в ъглите, за да може да израсте. Наистина и с обувките е доста кофти, но аз почти не излизам. А мъжа ми преди време като му падна нокът ходи на лекар, който влоши положението като му изряза ъглите на нокъта. Така още повече се заби в месото и се наложи да вадят и новия нокът. Затова винаги нокти се режат на права линия, иначе се забиват в месото и е сложно.

# 644
crazy_baby мерси за съвета. Аз съм имала такъв проблем,но само мее   боляло 2-3 дни и край. Обаче този път и гной и такива работи!

А иначе и ние не сме се пазили цялабременост, обаче не ми се мисли какво ще правим след като родим Sad
А иначе да разкажа как съобщих на таткото за положителния резултат. Ние година и нещо правихме опити и не ставаше! Все отрицателни тестове. Обаче април преди да ми доийде един ден, изчаках таткото да замине на работа,че да не ме види с теста,че щеше да ми се кара,щото все бързах. И тръгна той и аз като го направих,чак неможах да повярвам. Толкова вече бях свикнала с едната чертичка,че като видях  EFP и направо. ми стана странно. И едва го дочаках. Прегърнах го като се прибра и му казах, че имам изненада и да я познае. Не позна естествено и след  като му показах теста, той много се зарадва и ме прегърна. Но невярваше докато не отидохме на 1 преглед и той не я видя Simple Smile

mishela вече и аз си знам как да си режа ноктите- хаха .  А за излизането- аз все още си ходя на работа, не съм отпуска като теб (блазя ти). Но след 2 седмици и аз ще съм си у нас  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт