През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
...За името-това ми е най-големият проблем, някак за момиче има повече варианти, а за момче нищо не ме грабва,а имам и допълнителни затруднения - таткото е руснак и този път ще е руско името, но искам да звучи добре (т.е. несмешно) в българска обстановка, някакви идеи имате ли?

Владислав. Свекърва ми е рускиня и е кръстила съпруга ми на баща си. На кратко тя му казва Владик.
А тя се казва Светлана.

# 166
  • София
Да, на 26.03.11г.

# 167
Аз не смятам, че е от значение и няма да се разправям с ЖК-то. А за името все си мислехме, че ще е момиченце и си бяхме избрали Мила, ама ни изненадаха и сега още го мислим, но вече останаха 2-3 та ще стигнем до консенсус  Laughing

# 168
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро и от мен
Juli_Ivka благодаря за кафенцето  Heart Eyes  Така моето ми е по-вкусно като е в компания Simple Smile
gadamer ти какво пиеш за синузита? И аз съм с възпален синузит и несмея да ида на лекар а се лекувам за сега по бабешки. Неискам да пия антибиотици-достатъчно са и на беба останалите хапчета.
Болничния няма проблем да се издаде в първия работен ден или с един ден закъснение. На някои места даже си позволяват и с по-задни дати да ги пишат и пак се приема от НОИ.

mizvorska предписаха ми Форсид Солутаб за синузита, можело също и Зинат. Зинат съм пила и много добре ми подейства. От Форсид също ми намаля болката в синусите и ми изчезна хремата и запушването. Освен това ми повлия и гинекологично - имах едно течение, което ме тормозеше от месеци, което сега спря изцяло.

Radostche моята дъщеря се казва Ема. Пристрастна съм към това име. Много го харесвам. Всъщност това е едно от имената, за които май няма хора, които да не го харесват.

Много ми харесва за женско име и Лина или Мина, може и Алена, Калина. За момче ми харесва Ясен, Явор, Виктор.

# 169

Дам - значи кажи им ,че са объркали при записването и в действителност е била на 24.03. Изиграй го някак си : "Ама как последна М на 26-ти , ми тя ми беше на 24-ти"  Joy

Тогава терминтъ е 31.12 , а болничен 16.11  Hug

# 170
  • Sofia
но при мен не е точно такъв проблема. както аз, както всички калкулатори така и док ми води термина 12.12. просто тя смята тези 45 дни по друг начин явно. включва термина в тях до колкото разбирам или нещо подобно става.

и на мен термита ми е на 12,12. 45 дневния болничен ми започва от 28,10. ти къде ще раждаш?

# 171
gossip.girl, а възможно ли е да не си разбрала ... Болничният нали не може да се издава предварително ?  Може да си те вика на датата, за да ти издаде болничния точно на деня - 28.10  newsm78

# 172
значи наистина акушерката нещо не може да смята Simple Smile иначе моята док направо ме прехвърля при д-р Ковачева в Тина Киркова.
pepitastar1  ти на къде си се ориентирала да раждаш ?

Radostche не е възможно понеже 3 пъти ми повториха че болничния ми почва от 30 ти, ама за да приключа последната седмица и да не се разкарвам повече щели да ми го дадат на 28 ми или да го пратят по докторката при която ще раждам понеже имам час при нея за 1 ви ноември.

# 173
Моят док твърди ,че не може да ми издаде болничен по-рано от датата , в която започва . Може с по-късна евентуално , но не и с по-ранна. Провери го това хубаво , да не вземат да ти го върнат от НОИ . Можеш да им пуснеш едно запитване на сайта - има време да ти отговорят  Peace

# 174
на каква цена са тези лекарства? и дали може без рецепта да се вземат newsm78, че и аз имам големи ядове с запушването...така силно м еболи понякога като дишам,а да не говоримм ако изляза на студен въздух ужас....
а твоето запушване сухо ли е или с гъсти секрети?

# 175
и на мен ми намирисва нещо тая работа. май ще взема първо да мина през док тази седмица и без това имам да си плащам втората част от абонамента. уж случайно може да вляза и да и намекна че има нещо гнило. дано пък седнат и сметнат като хората. ако откажат ще занимая НОИ  Grinning до сега не съм се занимавала с такива неща и ми е толковааа далечно и чуждо ....

# 176
  • Хасково
Дам - значи кажи им ,че са объркали при записването и в действителност е била на 24.03. Изиграй го някак си : "Ама как последна М на 26-ти , ми тя ми беше на 24-ти"

Тогава терминтъ е 31.12 , а болничен 16.11  Hug
[/quote]
и аз съм с същия термин но тогава защо лентичката ти показва 31 г,с.

# 177
А що ви е толкова зор да сменяте термина? Той и без това е условно понятие. Много са малко жените, които раждат точно на термин... Grinning

# 178
Здравейте.
Моят 45 дневен болничен започва от 27.10 чудя се сега мога ли да си взема някакъв ,че да оплътня до 27 ?Много ще се радвам някой да ми помогне.

И ако мога при личната или при тази която ми води ЖК ?

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 12:22 от Мелка

# 179
Мелка, предполагам искаше да кажеш 27.10?

Общи условия

Активация на акаунт