През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 559
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Тъкмо се връщам от преглед .. Бебка е добре ... Ама доки ми изписа магнезий , защото му казах ,че ми се стяга корема от време на време . Прегледа ме за разкритие и каза ,че имам на върха на пръста ... Та сега почвам да пия магнезий... не ми се искаха хапчета , ама каво да правя ... като е казал ще ги пия . Имат ли странични ефекти ?
Аз го пия от 4 месеца и няма никакви странични ефекти,не се притеснявай.Даже,четох,че разхлабва малко и си мисля,че заради него нямам проблеми с ходенето до тоалетна.

# 226
Стефи, не се бой. Не е само твоята свекърва. Моята пък преди идваше и запряташе ръкави да ми чисти. Е да, ама в крайна сметка чиниите ми бяха след нея винаги мазни и трябваше пак да ги мия, прозорците замазани и т.н. И всичко това само и само да покаже, че аз не съм ставала за домакиня. Докато живееха при нас, честно си признавам аз не се занимавах с домакинска работа, защото след нея винаги се нервирах много. Ами тя нищо не върши като хората. Заминах за месец в Белгия и като се върнах не можах да си позная къщата. Необърсани прозорци, метено с метла в цялата къща, щото тя не можела да ми бара прахосмукачките /имам 2бр./, праха в хола пак неизбърсан, защото я било страх да не ми направела нещо на новата секция.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Та мисълта ми беше остави я да си спи, по-добре е така. А за това дали ще и викаш Мамо или не, това трябва да си е твой избор. Аз на моята виках до преди 6 месеца, но като разбрах, че мен не ме зачитат за нищо и даже не искат да съм със сина им се приключи. Никога не съм искала да им викам Майко и татко, ама заради мъж ми се съгласих.

# 227
И аз от магнезия нямам никакви странични ефекти. И проблеми като запек нямам, така че наистина може да има връзка.
А това за свекървите много кофти ми звучи. Аз въобще не търпя подобно отношние и ако моята се беше случила такава щяха искри да хвърчат постоянно. В моя случай обаче тя е изключително мила жена и с доста съвременни разбирания за нещата, така че никога не се е опитала дори да ни дава съвети. Винаги е казвала 'както на вас ви харесва, така си направете нещата', 'щом така сте решили - много хубаво' и в тоя стил. Освен това живее в друг град и като отидем само ни глези, абе много приятно като цяло ни е общуването с нея, за което съм благодарна!
Ако беше някоя да идва у нас когато си реши и да ми говори кое как да го правя и как да я наричам, просто щях да й забраня да стъпва вкъщи.

# 228
Момичета помагайте!
преди малко изядах едно шоколадово десертче, в което обаче се оказа че има нещо към което съм алергична. за няколко минути излязаха по едната ми ръка пъпчици, но много бързо започнаха да се скриват. знаете ли алергозана дали е противопоказен или нещо подобно?
сега звъннах и на док която ми следи ЖК и тя ме прати на кожен понеже не знаела какво да ми даде.

# 229
аз не смея да съдя никого, тъй като имам малко доминантен характер, но поне ще се старая да го контролирам някак си, някой ден децата ми като пораснат или тръгнат да се женят.  А и хората се променят. Надявам се, че след раждането ще се променя към по-добро.  Peace

# 230
Radostche, аз също съм на Магнерот от 5-тия месец и доктора каза да си го пия до края по схемата, която ми е предписана 3x2.
Gossip.girl най-добре отиди при алерголог, а не при кожен, те са запознати, какво е най-безопасно в случая. Аз имам други алергични проблеми и бях много учудена колко добре е подготвена моята алерголожка по случая.
Момичета  незнам защо не ми излиза лентичката помогнете моля  Blush

# 231
  • София
В общия случай сами сме си виновни за отношението на свекървите към нас. Каквото почукало, такова се обадило.

И казвам в общият случай, защото мен свекърва ме е разделяла от човека за който щях да се омъжвам. Ех, каква услуга ми направи тази жена, ама тогава не мислех така.  Grinning

# 232
На мен ми го изписа 4 дена 3 по 2 и после до девети месец 3 по 1 .  3 седмици преди термин го спирам ... Ще го пия щом е казал ... Спомням си ,че първата бременнност пак имах такива стягания , но не ми предписаха нищо . След 2 седмици пак отивам да видим как действа - тоест имам ли разкритие ...  На този преглед имах както той каза " на върха на пръста " , което си го представям като половин сантиметър , но може и да е от предишното раждане , все пак цяло бебе е излязло от там ...

# 233
  • София
Радостче, не се притеснявай, пий го. Бебетат хапват доста магнезий, така че няма да ти е излишен.

Като ви чета как получавате "стягания от време на време" и наистина се чувствам като извънземно. Аз ако случа на "мека и свободна матка от време на време" съм най - щастливата жена на света.

п.п. Не съм сигурна, че оралният прием на магнезий ще прибере разкритието обаче.

# 234
В общия случай сами сме си виновни за отношението на свекървите към нас. Каквото почукало, такова се обадило.
Не при всички е така. Вярно е, че понякога ние сами предизвикваме дадено отношение на хората към нас, но не винаги. Никога с нищо не съм обидила свекъра и свекърва си. Казвах им майко и татко да много скоро. Когато живееха с брата на мъж ми и неговата жена, тя беше лошата и за нищо не ставаше. Дойдоха при нас аз станах лошата и некадърната. Ако знаете какви обиди съм преглътнала от свекър си, само и само всичко да е наред, сигурно няма да ми повярвате. И пак накрая аз им се оказах виновна за нахалството, че лежат на гърба на сина си да ги храни и да им плаща сметките, като те са млади, здрави и прави трудоспособни хора. Е нема такива хора като тях.

# 235
  • Sofia
Здравейте, дами!
Radostche. то и седмиците са си вече доста и според мен такова малко разкритие си е може би нормално. Щом док не е изписал някакви сериозни медикаменти и болничен режим....значи според него може няма нищо притеснително. Иначе магнезия .....май повечето го пием - кой от по-рано, кой от по-късно, кой по много, кой по малко.
Иначе пак сте подхванали за парцалите свекитата. Аз с мойта се разбирам перфектно - виждаме се на 2 седмици по веднъж на семеен обяд. Идеално ми е. Не чувствам липса през другото време Grinning. Обръщам се и към двамата на име още от както се запознахме с мъжа ми преди 16 години. Те се мусеха в началото, но аз не им обръщах внимание и те свикнаха. Имаме ясно определени граници в отношенията, които не прекрачваме.

# 236
Честно да ви кажа, като чета за проблемите ви със свекървите, понякога се радвам, че съдбата ме е лишила от честта да имам свекър и свекърва.   Rolling Eyes

# 237
  • София
Juli_ivka, то и "преглъщането" спада към "каквото почукало, такова се обадило". Подадеш пръстче, захапят ти цялата ръка. Не познавам човек, който да не се възползва от тази максима.

Абе, да се видим ние какви свекърви ще сме Simple Smile

# 238
Абе, да се видим ние какви свекърви ще сме Simple Smile
Като се познавам сигурно и мен няма да ме търпят много много.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 239
Цитат
Като ви чета как получавате "стягания от време на време" и наистина се чувствам като извънземно. Аз ако случа на "мека и свободна матка от време на време" съм най - щастливата жена на света.

Извънземните май сме две  Peace
Само сутрин ми е ок, едно лекинко на пупата, ще хвръкна даже. Но вечер или ако нещо тръгна да правя, да ходя, стяга се и е като камък Sad

Общи условия

Активация на акаунт