През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 556
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Деси , съветвам те да не се караш с мъжа си - обясни му ,че е заради кърменето , а не заради майка му , взимай си детето и отивай където трябва . Сигурна съм ,че през целия път ще спи и няма да ти създаде и грам безпокойство . Само купи един билет и за него ,за да го сложиш на седалката в кошницата , далеч от останалите хора и толкоз ...

# 496
зелено човече (.)(.) зелено човече много ти благодаря за това, че ни помагаш, благодаря за линковете за кърмата, чела съм тук за съхранението на кърмата и други полезни неща, имаме съдове, всичко, което ни трябва.Ми не съм си мислила да го кърмя, защото бебето е на 2 месеца вече без малко и е на АМ, на сок от ябълка и не съм се сещала, че може да се кърми, като бебто никога не е кърмено.

А нейния педиатър й казал да не дава никакъв сок от морков, защото са пълни с нитрати  newsm78 , ами нали захранването е точно със сок от ябълка и морков, макар, че темата ни е много далечна още  newsm78

Няма да го карам във влаковете, а с колата и мъжо ми, няма никаква опастност от контакт със други хора...Да и аз това си мисля и му обяснявам, че заради кърменето не искам да го оставям, той не та не
ААААА с тея нерви, не за второ ми и за мойто бебе няма да имам кърма  Sad Sad Sad

# 497
Деси, дръж си на твоето. Никой не може да те убеди, че е ок да оставиш бебето 2 дни на АМ или каквото и да е там. Докато се кърмите, трябва да е с теб - който каквото иска да казва и да измисля като причини. А пък тази жена с нейните изцепки и поведение никога не бих й оставила бебето и аз.    Hug

Тонита,  страхотна е количката и десенът е убиец! браво!  Flutter  Нашата също пътува бая време. Преди повече от месец я поръчах от Лондон и чак ей сега във Вторник пристигна в София. Явно е нормално по толкова време да пътуват

# 498
тцтц да ви се оплача и аз , тъкмо ми излязоха резултатите от кръв и урина , и с кръвта всичко си  е в норма , даже и пустия хемоглобин , с който почни всички имате проблем е в нормата , а в гадната урина ми излязоха бактерии и 25-26 епит. клетки...........ще тряя се тапча май май и аз с антибиотици баш на финала......  Sad от къде се взеха тия пусти гадини и аз не знам.... та сега май от понеделник ще трябва давам стерилна урина да ми определят с кво да ги лекувам ... така ми обясни док и дано не стане много забавяне , докато излезат тия стерилни проби.......
мого се ядосах  Confused

# 499
  • Отвъд алеята зад шкафа
tani4ka111 неприятно. Лошото е, че стерилната урина я бавят 3 дена. Аз правих повторните изследвания в Кандиларов зад голямата поща в Младост 1, ако се сещаш, можеш да си получиш резултатите онлайн.
А имаш ли новини от Йоанна?

# 500
О, лара, успех с аутокада Simple Smile Не бих се хванала. Една от най - тежките и обемисти програми правени някога.

Да, знам че е така, но без него дипломата ми по вътрешна архитектура е просто хвърчащ лист. Трябва да го науча, няма как. Ама и аз като Марина, само бебета са ми в главата.  #Crazy  Laughing

Мами да ви питам, на някоя от вас взели ли са и вече проба за Streptococcus agalactiae?

# 501
tani4ka111 неприятно. Лошото е, че стерилната урина я бавят 3 дена. Аз правих повторните изследвания в Кандиларов зад голямата поща в Младост 1, ако се сещаш, можеш да си получиш резултатите онлайн.
А имаш ли новини от Йоанна?

ами стерилната я бавят  да , ама без да се види какви са тия бактерии не можело да се назначи лечение....

От Йоанка от вчера ми е последното инфо , дано следващото инфо да е направо като си  е в къщи и е добре вече  Praynig

# 502
  • София
Попадна на ето този линк "списък за бебето"

# 503

Супер! Веднага си го принтирам.  newsm10 Таткото все пита какво има за купуване за бебето и аз все му отговарям, че има доста неща. Довечера ще му дам списъка и така ще спре да пита.

Мисля да ги попълня като спешни и неспешни, има неща които могат да се купят по-нататък.  Peace

# 504
Ще влезе на 1-ва страница. Не съм го сравнявала с другите, но на някоя мама може да й хареса. Simple Smile

# 505
Момичета, за бактериите в урината пускайте стерилна, нищо че се чака 3 дни. Аз така си докарах трети антибиотик. Трябва да изолират какви са гадовете и да се направи антибиограма, че да не ги лекуват на сляпо. Друг е въпроса, че личната ме отчая, че тя от 4 месеца трепела с антибиотици същите гадини Sad
А за autocad-а , абе на мен ми е основна програма, с която работя и хич не ми се вижда сложна. На времето в университета карахме едни кратки курсове, но доста научихме от тях. После за нула време се усъвършенства човек, още с първия обект. Та ножа е тъп, не му се връзвайте!  Peace

# 506
Един кулинарен въпрос  chef

Отпадна ли забраната за ядене на дроб.Беше ограничено яденето му заради натрупване на нещо си ама като ми се е дояло newsm78

# 507
Един кулинарен въпрос  chef

Отпадна ли забраната за ядене на дроб.Беше ограничено яденето му заради натрупване на нещо си ама като ми се е дояло newsm78

Не е отпаднала,натрупва се витамин А и то в бебето.Но ти незнаеш ли ,че по 1 порция седмично е позволено.Хапвай смело  Peace

# 508
Момичета да знаете колко съм радостна,преди 2 год. прибрах едно хубаво котенце от улицата,но дъртия ни котарак го прогони в размножителния им период и вече го бях отписала че никога няма да си дойде,и че не е живо но ей сега излизам навън и "О, Чудо" Shocked беше ни в двора, веднага дойде при мен порадвах му се и като попарено след малко пак тръгна на някъде и  изчезна  Tired
Но важното е че е живо и си личеше че е гледано от някой  Hug Hug

# 509
мерси марина Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт