През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 621
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Мами честит ви първи сняг. Благородно ви завиждам, аз само мога да си мечтая за сняг.

Анче честит рожден ден. Пожелавам ти цялото щастие на света.

Йоана
радвам се, че сте овладяли положението и си си у дома.   bouquet

# 646
Здравейте!
Честит рожден ден на Анчето!!!  nbirthday
Йоанна добре дошла!Много се радвам,че си в къщи... После да разкажете как е минала срещата!
А за секса ...ние не се пазим...Не знаех ,че е опасно!И да ви кажа много се чудя,как ще се пазим след като родя...От както се познавме не сме ползвали презервативи.Имахме един неуспешен опит и се отказахме!  Embarassed

# 647
Йоанна, много се радвам, че вече си си вкъщи.

an4eto
, честит празник.  smile3510

Аз се разтопих от този сняг сутринта, така хубаво валеше. Не му е още времето, но все пак успя да ме вкара в мисли за една снежна Коледа, за много сняг, студена сутрин с кристален въздух, а и толкова много обичам зимните празници, усмихнатите хора и красивите витрини.

Направо се пренасям в това време, а и ако Господ е рекъл и едно бебче за Коледа... santa2

# 648
Момичета, много съм горда със себе си - сама сглобих легълцето точно за половин час. Не мога да му се нарадвам сега. Сложихме го на мястото му и само го обикалям и си представям как ще изглежда с бебчето вътре  Crazy     Hug

# 649
Анче това е за теб  с пожелания за много други приказни подаръци, а най-хубавия и желан подарък да ти бъде поднесен декември ! Hug

Дайте рецепта за Жито  Mr. Green

mistlu сестра ми е със същия проблем от много години вече и тя какво ли не е правила с какво ли не го е мазала но уви.. докторите всички искаха да и вадят целия нокът,но и това да ти кажа няма да ти помогне(поне на повечето хора не помага,той си израства и пак се забива в месото) единственото и спасение  е оставя го да израсте за да може ъгълчето на нокътя да се покаже,и после си го подрязва до там че ъгълчето да се вижда не го заобля и вдълбава , дано си ме разбрала Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 13:17 от stefito_8986

# 650
A_vagabоnd  Честито легълце! Знам колко е приятно, аз откакто купих количката и постоянно си я разкарвам у нас. После ще ми писне сигурно!
А за сглобяването-  от МЕРАК всичко става  Joy

# 651
  • Sofia
Анчето , честит празник.  newsm59 

И на мен снега ми подейства добре откъм мечтане какво ще е декември.А на малката реакцията беше много забавна , защото като и обяснявахме кога ще се появи бебето няма как да разбере кога точно е декември и затова и казах , че ще дойде като стане време за коледа и завали сняг.И днес става и като видя снега и като заподскача :"бебето идва ли вече мамо Crazy  newsm68 ставай сняг вали " много се смях с нея.

За предпазването след като родя аз почти на 100 % съм решила да слагам спирала.Не ми се правят експерименти с нищо друго.Мисля , че две дечица са ни ок  Grinning

# 652
  • Бургас
Хайде да се разпиша и аз в това мързеливо време  Laughing

При нас няма сняг, но пък какъв студ настана... брр.. май ще се вадят зимните якета направо, пак пропуснахме есенните  Crazy

Ние чакаме таткото да си дойде и ще ходим да купим скрин за бебките. Тази седмица трябва да ми дадат и дрешките от приятелки, и ще се отдам на пране и гладене. Мисля до края на месеца да съм готова с всичко за бебките, че лекари като ме видят през 2 седмици и се радват, че още не съм родила  hahaha

За предпазването- и аз мисля спирала да е. Три деца са ми напълно достатъчни на този етап  Stop

Анчето, Честит Рожден ден!   bouquet Всичко най-хубаво в живота и много сбъднати мечти, начело с декемврийската  Heart Eyes 

# 653
  • Beyond the Frontiers
an4eto, Честит Рожден Ден!
Много здраве, щастие и успехи!

Първата ми мисъл като видях снега е, къде съм прибрала коледната декорация  newsm78 Embarassed

За тези, които тепърва пазаруват - http://prodavalnik.com/neveroyatno-krasiv-dzhinsov-kosmonavt-nam … -it-0-3m-i2738021

# 654
Момичета, много съм горда със себе си - сама сглобих легълцето точно за половин час. Не мога да му се нарадвам сега. Сложихме го на мястото му и само го обикалям и си представям как ще изглежда с бебчето вътре  Crazy     Hug

Купихте ли и матраче? Аз предния път като бях в Икеа си харесах само легълцето, но така и не се сетих да видя матрачетата. Дано това което си избрах от сайта да става.

# 655
Честит Рожден Ден на Анчето и добре дошла вкъщи Йоанна!  Hug
Хубави новини днес. Ние си изпилихме втори ден нервите с малката. Вече втора седмица с тази градина ни побърква. Не съм виждала мъжа ми толкова бесен от сума време. Все едно чуждо дете е вкъщи, дано скоро се променят нещата. Сега отивам малко да се погушкаме с мъжо, преди малката да е станала и да се е разхленчила! ooooh!

# 656
  • София
Привет.
анче, честит ти празник Hug
desislavavenelinova, за болницата не ти трябват шишета или залъгалки, от там си дават мляко или вода евентуално в техни.  А и там няма къде да ги стерилизираш най-малкото Peace
За пазенето- или спирала, или хапчета, не съм решила още. След второто се пазехме с презервативи, ама ето резултатът в лентичката ми Mr. Green

# 657
Привет.
анче, честит ти празник Hug
desislavavenelinova, за болницата не ти трябват шишета или залъгалки, от там си дават мляко или вода евентуално в техни.  А и там няма къде да ги стерилизираш най-малкото Peace
За пазенето- или спирала, или хапчета, не съм решила още. След второто се пазехме с презервативи, ама ето резултатът в лентичката ми Mr. Green

ще ми трябват шишета, от болницата ми ги искат, а те там имат само стерилизатор Grinning

# 658
  • София
Ааа, ясно.
Брех, че са стиснати Mr. Green
Тогава правилно, че си взела по-евтинки, че току-виж дали фира  Wink

# 659
Ааа, ясно.
Брех, че са стиснати Mr. Green
Тогава правилно, че си взела по-евтинки, че току-виж дали фира  Wink

да, има случаи на изчезнали шишета на Авент и аз реших да си взема за 3 лева две шишета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт