Лидл ::8::

• 84 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Хм, бисквитките с желе и шоколад уж бяха по 0,77 всички видове, а на бележката едните са си на 0,99 Crossing Arms Мрън Mr. Green

# 316
От вермутите на промоция препоръчвам белия, покрай него се подлъгах да взема и от червения, който не струва.

# 317
От вермутите на промоция препоръчвам белия, покрай него се подлъгах да взема и от червения, който не струва.

Мерси, значи от белия ще взема Hug Аз и без това го предпочитам.

# 318
Хм, бисквитките с желе и шоколад уж бяха по 0,77 всички видове, а на бележката едните са си на 0,99 Crossing Arms Мрън Mr. Green
Само с вишна и ягода бяха намалени!

# 319
  • София
а в лидл има ли приличен прах за пране, който да е подходящ за вълна?

# 320
  • Viena
Някой пробва ли сосовете от промоцията?

# 321
Шоколадови бонбони уж пишеше,че цената е 3.99,май нещо съм се объркала 8,99 на касовия бон.Обаче са супер-Pralines selection Simple Smile
Явно си ги объркала-тези винаги са били по-скъпички......ама пък са разкошни/аз лично много си ги уважавам/.Но,ако искаш можеш да ги върнеш-взимат безотказно и връщат пари без мрън.....
а в лидл има ли приличен прах за пране, който да е подходящ за вълна?
За вълна не се сещам да съм виждала, да имат специален..... newsm78,освен да пробваш с течния "Формил"....ама,не мисля,че е най-удачния вариант...

Кажете детските якета/за момченца/,дали са дебели и биват ли изобщо?И за ватираните дънки,ако някой е взел да сподели мнение/че имам един много слаб и един много здрав в д***то юнаци,та дали ще има и като за тях/ Thinking

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 20:59 от Анонимен

# 322
  • София
не, не искам специален, просто на формила пише, че не е за вълна и коприна и наистина пуснах 2 вълнени неща и после бяха ужасно наелектризирани, та питам има ли такъв, който просто да става...или да си купя един бонукс за пуловерите Wink

# 323
  • София
Дъщеря ми има дънки без вата на Лидъл и съм много доволна.

# 324
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета! Днес си купих канелони и кори за лазаня. Малко съм зле с немския обаче и не мога да разбера дали трябва да се варят предварително или се ползват сурови.

# 325
Здравейте момичета! Днес си купих канелони и кори за лазаня. Малко съм зле с немския обаче и не мога да разбера дали трябва да се варят предварително или се ползват сурови.

Ако искаш снимай опътването, ще ти го преведа Simple Smile

# 326
[

Кажете детските якета/за момченца/,дали са дебели и биват ли изобщо?

Якетата са тънки - според мен не стават за зимата, най-много за хладна есен. Поларът е само на качулката и съвсем малко при раменете (дори по-скоро в основата на врата). Това ме отказа да взема на моите девойки - иначе са хубави на външен вид.

# 327
  • у дома

Кажете детските якета/за момченца/,дали са дебели и биват ли изобщо?И за ватираните дънки,ако някой е взел да сподели мнение/че имам един много слаб и един много здрав в д***то юнаци,та дали ще има и като за тях/ Thinking
За якетата не знам,взех дънките и винено черния пуловер.Доволна съм  Peace Дънките (взех от черните) са хубав,прав модел,имат и вътрешен ластик за регулиране, стоят добре на слаби деца,но нямат ватирана подплата,а памучна,тънка,но пак си ми харесват.

# 328
Благодаря,момичета......,че днес се удържах да не намина,че то за едно идеш........и накрая кошницата пълна с връх... Rolling EyesДаже,напоследък предпочитам да пращам мъжа със списък,щото той кара по него и друго хич и не заглежда/да не казвам,че половината неща все не ги намира...ама,да речем че ги е нямало... Mr. Green,не,че той не ги е видял/.Ама за дънките,ще  се пробвам-тамън не са много дебели...,че то и в ДГ и в училището е много топло и не бива да са твърде топли и те......

Трябва да има превод на опаковката.По БГ законодателство е задължително да има превод и нямат право търговците да продават стоката без упътване и състав.Ако не е на самата опаковка/виж хубаво,понякога са доста дребни буквите/,трябва да има лепнат стикер,допълнително.А,иначе,корите за лазаня се варят,после се реди сос,кори и т.н.,и се пече.....а,за канелоните/не съм сигурна,обаче,щото не съм готвила,но пък съм яла Embarassed/,мисля че се пълнят и после се заливат със сос и се пекат.

# 329
  • Русе
   Любе и аз ходих да гледам якетата с големи надежди, понеже са описани като зимни, ама са точно каквито е казала и dudu - тънки, подходящи за есен. Аз специално гледах момичешките карирани якенца, ръст 116, които са много красиви, но пухчето на качулката е ужасно грозно. Това го забелязвам и при другите им модели якета...

Общи условия

Активация на акаунт