Лидл ::8::

• 84 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Pb
Отдавна си дудна в темата, че Чуден е отвратително "нещо" Naughty.... Много гадно Sick
Еми, така е, който не чете, сега ще хвърля. Омириса ми целия хладилник на маргарин.
Тази сутрин взех от балсамовия оцет да го пробвам, моцарелка, маслини без костилка. и други дреболии.
Пилоса за мазане и аз мнооого го тача.

# 301
Да знаете, че детските пантофи от днешната промоция НЕ са с гумена подметка, текстилни са си отдолу.
Вие нищо не казахте за тиганите, но аз си купих един ... да видим  Whistling

# 302
  • София
тиган лидлски имаме, супер е, от голети имаме, но ранното ходене не си заслужава...просто не се избива никой за тигани и ги има често Wink

# 303
  • Пловдив
А дали има детски пижамки Rolling EyesНапролет мисля купих едни в червено и синьо/горнището на райета/ и са много хубави...та,ако пак имат за 10лв. ще е добре Grinning

# 304
  • Русе
   И аз се бях засилила за детските пантофки, но изобщо не ми харесаха - подметката текстилна, а в същото време изключително корава, отвора за крачето - много широк... Пижамки няма в момента и на мен ми трябват. Днес видях, че са заредили шоколадчета Дядо Коледа и други празнични сладки, но ако ги купя от сега няма къде да ги скрия.

# 305
Аз пък в 7,45 отидох за пантофките Laughing, това е супер сполучлив модел, цялата  зима в детската изкарахме с такива, купени от Кауфланд, имитират една известна марка, ама я забравих в момента.

# 306
  • София
то зависи и какво имате на пода, ако навсякъде са килими и мокети никакъв проблем не е подметката, ама при нас например на паркет и плочки си е студ и без яка подметка не става зимата.

# 307
  • о`майна лунна нощ е
Мен и друго ме притеснява в текстилните подметки, че те моите и двамата НЕ ходят, а непрекъснато тичат из нас. Сещате се как се вземат завоите и вечно някой е изгладил поредния ръб на стената, който му се е изпречил на траекторията на движение. На паркет и плочки /каквито са настилките вкъщи/ най-добре с гумирана подметка.

# 308

Чуден и на мен никак не ми бие на маргарин, но не и на хубаво масло...но пък е мек и за филии много лесно се маже.

Подкрепям мнението  Peace

# 309
Да се включа и аз ,да разкажа какво съм купила,въпреки,че още не съм ги изпробвала повечето.1-во сиренцето в саламура,не изпробвано още.Бира Сити-мъжа ми казва,че е хубава.Газираните напитки на Сити също ги харесваме.Кюфтета с топено сирене и Ловджийска наденица-хубави са.Хлебчетата гауда са супер.Шоколадови бонбони уж пишеше,че цената е 3.99,май нещо съм се объркала 8,99 на касовия бон.Обаче са супер-Pralines selection Simple SmileСъщо така и от опаковачната хартия си взех 10 метра за 2,70 Simple Smile

# 310
Искам да събера някакви отзиви за тази кана за чай http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_12470.htm ?Как ви се струва,дали си заслужава парите?
Специално отидох да я огледам Mr. Green и ми се стори добре. Хареса ми, че стъклената част може да се вади от металната дръжка и да се мие отделно. Не ми стана много ясно как точно действа цедката, но сигурно ще е удобна.

# 311
  • София
Аз масло "чуден" не съм купувала, но веднъж опитах киселото мляко /ако може така да се нарече/  и от тогава не съм вземала никакъв друг техен продукт.
Купих от Грана Падано, много ми харесва,чабатата и тя е супер, но вземам по-малко, че не мога да спра да я хапвам, грейпфрути, пастет, бял вермут и от едни вафлени пурички. Загледах и дамските ботуши, но не ми харесаха.

# 312
Аз преди малко се върнах от Лидл в Изток. Е, няма такова изкупуване на италианските сосови - дори една бройка не ми бяха оставили Confused, а така исках да ги пробвам. Направи ми впечатление, че имаше много коледни сладкиши - щолени, меденки, такива неща.

Кой от вермутите на промоция ми препоръчвате? Хубави ли са? Wink

# 313
  • София
уххх щолен...люююбимоооо.....пак ще се дебелее Simple Smile

# 314
Мда, няколко вида имаше. Около 7 лв и стотинки. Аз се въздържах, не знам откъде намерих сили Laughing

Общи условия

Активация на акаунт