Лидл ::8::

• 84 608
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Хасково
Желя, благодаря ти!   bouquet  Купих си днес, така като го гледам написано съдържанието, хич не ми харесва, но пък изглеждат вкусни.

Angel_Dust в Лидл "Пещерско шосе" в Пловдив е пълно, но едва ли ти върши работа smile3503

# 286
Искам да събера някакви отзиви за тази кана за чай http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_12470.htm ?Как ви се струва,дали си заслужава парите?

# 287
  • у нас
похвал за пробиотичното мляко-вкусно и повече от ефикасно Laughing
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-538078E8-4AF69C5C/lidl_bg/hs … sl/4179_12402.htmваниления вкус е мммммммм Sunglasses

# 288
И от мен 1+ глас за пробиотичното мляко. Много е вкусно. Вчера си купихме от натуралното. Не знаех, че има и с вкус на ванилия. Ето повод, днес пак да посетя Лидл и да опразня портмонето. Crazy

# 289
Гледам, че утре ще има тигани в Лидл. Който има тиган от предни промоции, ще даде ли отзиви, моля?  Praynig  Заслужават ли си ранното ходене?  Wink

# 290
Хубави ли са плодовите чайове?

# 291
Хубави ли са плодовите чайове?

И аз съм им хвърлила око, и един зелен чай мернах снощи, ама що не взех, да ме питаш  Sad

# 292
  • София
а да са останали от хелоуинските бисквитинякъде...аз сега ги направих и съжалявам, че не взех повече

Снощи в Лидл в Овча купел имаше и от бисквитите, и от мъфините Peace

# 293
  • Pb
От 150 века не съм писала в темата, та рехиш да се поотбия.
Взех от маслото на Чуден (подмамена от промоцията). Още с отварянето ме блъсна силна и омразна миризма на маргарин.  Това ще ми е за урок, хем си знам българско масло да не вземам.
Иначе съм доволна от макаронените изделия - само лидлски ползвам; ориза в синьо-бели опаковки, около 1.70 лв. мисля че е, не е български - не се слепва и скашква; граха в буркан - не е лош, но като вкус много наподобява на замразения (а той е някак по-специфичен и не ми харесва) и стои леко твърд. Рибата тон редовно я похапваме (във всичките разновидности от консерви); Течната неподсладена сметана също ползвам (според съдържанието няма хидратирани мазнини).
Гледам, че тази седмица ще има промо на маскарпоне и бишкоти, което ще е добър повод за тирамису. Корн флейкса на Goody (натурален и мед с ядки) и овесените ядки ги унищожаваме за норматив.
За това се сещам в момента.

# 294
  • Някъде на път....
И от мен 1+ глас за пробиотичното мляко. Много е вкусно. Вчера си купихме от натуралното. Не знаех, че има и с вкус на ванилия. Ето повод, днес пак да посетя Лидл и да опразня портмонето. Crazy
Ех, ще взема да го пробвам най-накрая това мляко! Толкова много го хвалите.....

# 295
  • Варна
От 150 века не съм писала в темата, та рехиш да се поотбия.
Взех от маслото на Чуден (подмамена от промоцията). Още с отварянето ме блъсна силна и омразна миризма на маргарин.  

Странно, и аз взех от това масло - на мен не ми удря на маргарин (ползвам в момента маргарин за кексове и разликата е осезаема)

В първия варненски Лидъл правят огромна палатка, заемаща половината паркинг - какво ли ще има там?  newsm78

# 296
  • София
сигурно като в софийският, нехранителни неща не продадени от откриването до сега от стари промоции, където ще има много тъпканица...за нищо общо взето...

Чуден и на мен никак не ми бие на маргарин, но не и на хубаво масло...но пък е мек и за филии много лесно се маже.

# 297
И аз взех днес от това масло за да правя сладкиш, обаче хич не ми хареса. По-лошо е и от маргарин. Sick

# 298
Аз пък се влюбих в крема за мазане Pilos, това се оказа според мен едно чудесно попадение.
Тая седмица ще се пробва и италианската кухня. Гледам че корите за лазаня са на добра цена, има ли вече отзиви?

елхичка рибата тон е може би най вкусната която съм яла, от нея редовно се запасяваме като ходим в Лидл  Wink

# 299
  • софия
Отдавна си дудна в темата, че Чуден е отвратително "нещо" Naughty. Не мога да го нарека масло, защото не е, а маргарин никога не съм купувала и не знам какво е, за да мога да сравня. Аз бях купила едно пакетче за готвене още, когато го пуснаха и го изхвърлих. Много гадно Sick

Общи условия

Активация на акаунт