Лидл ::8::

• 84 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Sophia L. не съм сигурна за цената,но едва ли има други такива за смучене.Преди седяха при другите гумени бонбони.Всъщност като име са Omas Beste Butterscotch sweets. Flutter

Nicimici, бонбоните ги има в
овчакупелския ЛИДЛ. Жълта опаковка,
със сини букви е надписът, 200гр., 1.99лв.

# 271
Сиренето "Ливади" е на промо,взех две опаковки.
Сутринта беше тихо и спокойно в магазина.

# 272
  • софия
Видяхте ли: има нова промоция Супер събота! - специални предложения всяка събота.

# 273
  • о`майна лунна нощ е
Това е интересно!
Днес, както си бях обещала, отидох до Лидл за кексчетата, бисквитите с желе череша/ягода и покрай тях взех и винамини /сега са намалени на 1,11 лв./. Снабдих се и с хлебчета с гауда, които комбинирах със самата Гауда отделно и си спретнах чуден обяд /дори за утре остана/.
Всички тези неща ги имаше в доволни количества в Лидл на Пещерско шосе Пловдив.

# 274
  • Пловдив
На мен ли ми се струва или в промоцията от днес са включени и неща които ги имаше и на предишната промоция.

# 275
  • София
а да са останали от хелоуинските бисквитинякъде...аз сега ги направих и съжалявам, че не взех повече

# 276
При нас бяха свършили, но пак заредиха. Така че, пак провери. Това в провинцията.

# 277
  • Хасково
Аз искам да помоля, ако е възможно, някой, който е взел от хелоуинските смеси за мъфини и пази кутията да напише какво съдържа кремчето за глазура, че не успях да се добера до тях, а искам да спретна подобни.    bouquet

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 20:54 от Ivayla_

# 278
  • София
Тази шунка, която е на промоция от четвъртък, опитвали ли сте я? Каква е свинска, пилешка, не пише нищо ...  Rolling Eyes
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_12526.htm
за тази става въпрос ....

# 279
Консистенцията е като на кренвиршите, то и за тази цена какво ли да е...

# 280
  • София
Консистенцията е като на кренвиршите, то и за тази цена какво ли да е...
Консистенцията и цената се вижда и от снимката, питах каква е свинска, пилешка, пуешка, варена, пушена ....

# 281
а да са останали от хелоуинските бисквитинякъде...аз сега ги направих и съжалявам, че не взех повече
Ако говориш за кексчетата, днес в 11:30 ч. в люлинския Лидл имаше и от 2-та вида - розови и зелени.
Аз искам да помоля, ако е възможно, някой, който е взел от хелоуинските смеси за мъфини и пази кутията да напише какво съдържа кремчето за глазура, че не успях да се добера до тях, а искам да спретна подобни.   bouquet
Кутията със зелените кексчета е пред мен. Преписвам дословно състава  на крема за глазура: захар, раст. мазнина, модифицирано нишесте, глюкозен сироп, емулгатори:пропилен гликол естер на мастни киселини, желатин, лимонена киселина, млечен белтък, естествен аромат и оцветители

# 282
  • София
за розовите питах, те са си бисквитки Simple Smile мерси, ще мина през някой да погледна Simple Smile

# 283
Тази шунка, която е на промоция от четвъртък, опитвали ли сте я? Каква е свинска, пилешка, не пише нищо ...  Rolling Eyes

55% свинско, от там нататък си представяй Laughing

# 284
  • София

55% свинско, от там нататък си представяй Laughing

останалите 45% пълнеж  Laughing, мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт