Лидл ::8::

• 84 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодаря за отговора, Angel_Dust.
Да, само с натискане стана, но си трябваше малко сила да се приложи, а не смеех, да не се окаже че после не мога да я извадя. Та ми трябваше някой, който е ползвал да сподели мнение. Не се въртят снопчетата на тази четка. Вибрира, и на функцията масаж се движи леко в двете страни. Не зная за какви четки на Орал-би казваш, но аз все съм попадала на такива с цена около 100 лв., а за четка за зъби не ми се дават такива пари. Тази ще върши работа, ако пък не - ще я сменя  Simple Smile
Иначе като съвет - ако не си - накупи си накрайници...че да не се окаже, че трябва да сметяш, а няма налични /т.е. в промоция/....освен ако четките не са им от стандартният асортимент....Wink
това и аз го предвидих  Wink

# 256
  • София
тази сутрин ходих и аз за яке, но не ми харесаха. Купих само един брецел - хареса ми, шоколада на промоция и три ябълки. До се такава покупка не бях правила. И аз се бях замислила за четка за зъби, но после реших, че е скъпа. Аз ползвах браун, но се развали и си търся нова, но май ще се ориентирам пак към същата.

# 257
  • София
http://www.techno-bg.com/?town=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0 … s=8796&type=t тези има и детски, малкият с такъв вариант се мие, ние след една година ги сменихме с такива, просто защото повече ми хареса главата Wink
http://1.bp.blogspot.com/-kGq6xyCwpUE/TlmhnHreBZI/AAAAAAAAAEI/4P … er-toothbrush.jpg .

# 258
Килим вчера успях да видя в единия пловдивски Лидл, докато ги обикалях за чорапогащник. Имаше една бройка в Тракия /кафяв/, видя ми се добре, но не го огледах внимателно. Не е дебел, което ми направи добро впечатление, по-тънък беше от постелките за баня, в смисъл не толкова рошав. Но не знам дали някъде в Пловдив има останали бройки, освен ако не заредят отново. Защото днес бяха заредили чорапогащници, но само черно, синьо и лилаво. Кафяво и антрацит нямаше. А аз основно за кафявия цвят ходих пак.

Мерси! Peace
И на Пещерско шосе(Пловдив) вчера имаше кафяф килим(2 броя)аз днес се навих и си купих смес за мъфини за Хелоин пък да видим какво ще се получи  Laughing

# 259
  • София-в сърцата на моите деца
В Лидл -Дружба килими няма! newsm78

# 260
  • София
Записвам се, открили са Лидл и в нашия квартал и съм много доволна. Купувам техните таблетки за съдомиялна, а дъщеря ми има доста техни дрешки и с изключение на миналогодишни шапка, шал и ръкавици всичко е много качествено.

# 261
  • Бургас
А месото в собствен сос опитвал ли е някой? На русенско ли прилича или е на парчета? Вкусно ли е ?

Да, много прилича на русенското. Вкусно е, не много солено. За тази цена е доста добро. Дори на реводна си заслужава, защото е повече като количество от консервата с русенско.
Честно казано - взимам си като е на промоция за обяд в офиса. Но после ми остава. Невъзможно е за изяждане наведнъж. Обаче съм чудека как бих го сготвила? Идеи ...
Леко запържваш "русенското" в сух тиган, тъй като мазничкото си му стига. После мяташ малко нарязани доматки и като им изври водата, чукваш някое друго яйце, наръсваш кашкавал настърган или нарязан на кубченца и воала - не особено приятно на вид (според мъжО), но много вкусно (за мен) ястийце Peace

Защо ми се струва, че сиренето за мазане, което в момента е на промоция, май е с нова ценичка Whistling

# 262
Да, беше 1,80 и на предната промоция по лев. #2gunfire

# 263
Приятелката ми вчера ходили в нашия, една жена питала за килимите и управителката казала, че има голямо търсене и утре щели да доставят още /имало само 1/ . Това приятно ме изненада  Peace

# 264
  • София-в сърцата на моите деца
Приятелката ми вчера ходили в нашия, една жена питала за килимите и управителката казала, че има голямо търсене и утре щели да доставят още /имало само 1/ . Това приятно ме изненада  Peace
А кой е вашият?
 newsm78

# 265
А кой е вашият?
 newsm78

В Разград  Wink

# 266
Някой случаино да има информация в Бургас в някои от магазините дали ще има килими?

# 267
Не съм разбрала, че има нова тема  Crazy
Днес купихме ботуши на детето и мога да кажа, че са стра-хо-тни! Отдолу гумирани, ватата вътре е много дебела, а отзад на ботуша има и светлоотразително парче.  Simple Smile
Аз ли си въобразявам или наистина са намалили цената на кравето масло Пилос и е на редовна цена 2.99лв?

Купували ли сте перилни препарати от Лидл? Доволни ли сте?

# 268
  • гр.София
caprice, купувала съм праха за пране в синя опаковка, струва 6.99 лв. и се казва Lel. Много съм доволна, изпира много хубаво, карам с него някъде от март месец и имам за още около месец (живеем двама души). Пак бих си го взела Simple Smile

Днес купих един омекотител за 3.45лв - 4 литра Shocked Не знам дали е хубав, но не се здържах Simple Smile

# 269
caprice, купувала съм праха за пране в синя опаковка, струва 6.99 лв. и се казва Lel. Много съм доволна, изпира много хубаво, карам с него някъде от март месец и имам за още около месец (живеем двама души). Пак бих си го взела Simple Smile
мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт